icon

Mastné vlasy už na druhý deň

di2662017
29. nov 2017

Niečo na vlasy už na druhý deň ich mám mastne? 😊 a niečo na príliš zničené vlasy ak sa nechcem ostrihať 😊

daniela_m
29. nov 2017

pripájam sa, tiež ma zaujíma. mužova 10 ročná dcéra, umýva si každý druhý deň a tiež na druhý deň už má vždy mastné. Bolo by treba každý deň aby ich mala ok, ale to asi tiež nie je dobre tak často

janci05
29. nov 2017

Po umytí vlasov šamponom a ich opláchnutí, treba vlasy poliať vodou zriedenou s citronovou šťavovou, potom už ale neoplachovať. Moja mama to tak robí už roky. Tu je článok https://akademie.inhair.cz/citronova-stava-na-v..., na čo všetko je dobrá.

deti95060810
29. nov 2017

skús zmeniť šampón, posledné oplachnutie nech je radšej chladnejšou vodou ako teplou, môžeš si primiešať do vody aj šťavu z citrona....

lilyianka
29. nov 2017

@di2662017 skus vlasy umyt 2x za sebou, pretoze 1x nemusia byt dobre umyte
Dobre umyte vlasy vrzgaju 👍

ellca123
29. nov 2017

odporucam "suchy"sampon-taky puder do vlasov

a vlasy sa mastia aj od ruk ak si ich prejdes castejsie rukami
inak je to genetika a hormony

eliska13
29. nov 2017

@di2662017 nič je to taký typ vlasov tiež mám také
Používam suchý šampón v spreji

l3yla
Autor odpoveď zmazal
bosoriak
29. nov 2017

A uz si skusala umyvat ich kazdy den, ci si len citala, ze to "vraj" skodi? Lebo ja si uz cca 15 rokov umyvam vlasy denne, kazde rano fen, tuzidlo a podobne, raz do mesiaca odfarbujem melir a nic im nie je. 🙂

deti95060810
29. nov 2017

@bosoriak no tak to musíš mať času veĺa...😉

di2662017
autor
29. nov 2017

@bosoriak tak no neskúšala som ho lebo mám aj školu a podobné veci a neviem či by som to stíhala 😅 aleee dočítala som sa že to škodí a neviem či by sa mi chcela aj kaazdy deň umývať 😉

di2662017
autor
29. nov 2017

@eliska13 ja som mala suchy šampón taký púdrovy a to mi moc nejako nepomohlo😄 Keď som si ho dala tak tie vlasy vyzerali dosť hrozne

bosoriak
29. nov 2017

@deti95060810 trva mi to menej ako ked som si cesala dlhe vlasy do copu.

elima
29. nov 2017

Aj ja umyvam roky kazdy den a nic im nie je. Zial nie kazdy ma to stastie,ze staci umyt raz do tyzdna.

h2
29. nov 2017

@di2662017 Ahoj, aj mne sa vlasy rýchlo mastia a umývam si ich každý deň. Nemám pocit, že by mi to zaberalo nejako extra veľa času, asi už som na to zvyknutá. A určite to neškodí. A čo na zničené vlasy? Mne sa osvedčil zábal zo žĺtka a oleja. Vymiešať, natrieť na vlasy a nechať pôsobiť aspoň pol hodiny, radšej aj viac. (Odporúčam zabaliť vlasy do potravinovej fólie.) Boli časy, keď som si takéto zábaly robila každý víkend, k tomu pleťovú masku... ach jáj, to som bola ešte bezdetná, teraz už to nerobievam. ☹

valy
30. nov 2017

pripajam sa, ze tiez kazdy den, aj s fukanim. Citim sa tak lepsie, ako kazdy druhy den trpiet, ze vlasy nie su, ako by mali byt.

elysiacik
30. nov 2017

Umývať vlasy najobyčajnejším, najlacnejším žihľavovým šampónom 🙂 Ten nezaťažuje vlasy a menej sa mastnia

mrkvicka060
30. nov 2017

Kym som nebola na MD, umyvala som vlasy kazdy den. Neuskodilo im to, viac im vadilo zehlenie 😀 teraz na MD umyvam kazdy druhy den, vlasy nezehlim, upravili sa. Pouzivam ale Dixi cajovnikovy sampon, napenim, necham dve tri minutky posobit a potom zmyjem. Menej mi po nom vlasy mastneju. A samozrejme iba vlazna voda, nie horuca na vlasy. Skusim aj ja tu citronovu vodu, co to spravi 🙂

marion09
30. nov 2017

@elysiacik presne!

deltaa
30. nov 2017

na vine su hormony, ja som mala v 15 tich problem a hlavne so zapachom, vecer som si umyla vlasy klasickym zihlavovym samponom a rano som mala vlasy ako keby som si ich 4 dni neumyla a citila som ako mi zapacha pokozka, davala som si vtedy vzdy po umyti aj rano tie tinktury od Dixi a rychlo sa to uschlo a aj prijemne potom vonalo. Stale mam problemy ale teraz sa mi vyhadzju vyrazky vzdy pred cyklom a aj po nom vzdy ked sa zmeni hladina hormonov, uplne sa to neda odstanit iba miernit ucinky. Urcite nepouzivat nic umele ale skor jemne prostriedky

maykaaa1122
1. dec 2017

vyskusaj viac samponov..ja pouzivam teraz bylinkovy..a je uzasny..ziadna tuctova znacka, je bez pridanych silikonov..vlasy mam aj 4 dni super..

12romi34
20. nov 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

alebo skus suchy šampon. Na ten jeden den by to malo pomoct a aspon vlasy nebudeš umyvat každy den, ale aspon obden

essenceee
12. dec 2018

tiež použovam suchy šampon, inak by som si vlasy musela každy den umyvat a to sa teraz v zime neda. Takže dam suchy šampon a zafixujem lakom na vlasy

kikus1452
22. mar 2020

@di2662017 ja si umývam každý deň vlasy pretože ich mám vždy na ďalší deň mastné, no vlasy sa mi ničia, nerastú. Teraz sa snažím nájsť iný spôsob. Každý to má inak s vlasmi.

majala86
Odpoveď bola odstránená
majala86
4. mar 2021

moja dcéra mala tiež tento problém ale celkom jej pomohol Purify shampoo , značka My.Organics, kupujem jej k tomu aj kondicionér. Je to dobré na citlivú pokožku, nemastnia sa jej vlasy tak rýchlo a kondicionér jej nezaťažuje vlasy a ľahko sa češú.