icon

Máte aj vy dni, keď sa zastavíte?

22. apr 2024

Odkedy mám deti, stávajú sa mi takéto okamihy častejšie. Navždy mi ostane v mysli tlkot srdiečok mojich detí z KTG záznamu, ten pocit že čoskoro ich budem mať na rukách, budem mama a tá omamná vôňa malého človiečika 🫀! Dnes zastal čas v okamihu, keď som si uvedomila, že môj čoskoro dvojročný synček už nie je bábätkom. Za tri dni sa mu zmenila postava, chôdza, reč…Čas nezastavíme, ale nietoré okamihy zostávajú vyryté v našich mysliach a srdciach. Hreje ma pocit, že som si mohla užiť každý bábatkovský moment koľko bolo v mojich silách. Užívajte si maminky vzácne chvíle, nech je na čo spomínať.

hederamonstera
•
22. apr 2024

Jasne, to je podstata deti, donutia ta zit v pritomnosti a spomalit sa

nevenka
•
22. apr 2024

Ano, samozrejme. A o to viac je mi to vzacne, ked mam uz starsie deti, 10,5 a 8,5 roka a potom, ked nas 2 rocny bol babatko a sla som rodit stvrte a ked som sa vratila, uvidela som doma velke okate chlapcisko, take velkeeee. Na tie ocka nikdy nezabudnem. Je toho viac veru...

diewcatqoo
•
22. apr 2024

Ja mam zase pocit, ze odkedy mam dieta, tak sa nezastavim. A odkedy som sa vratila do prace po RD, co je uz dobrych par rokov, tak ani nehovorim 🙂

Ale ano, ten cas tak hrozne leti a kazdy rodic by si tieto okamihy mal uzit co najviac to ide. Cas je to najcennejsie, co dietatu mozeme dat. Lebo clovek ani nevie ako a zrazu je z toho maleho bezbranneho uzlika hotovy clovek s vlastnym nazorom.

autor
•
22. apr 2024

@nevenka ❤️

euka210
•
22. apr 2024

ano, najmensi ma 8r a zavidim mamickam ten krasny cas, ked maju este take male dieta...nepapuluje a neodvrava ako u nas uz nastupuje u najstarsieho puberta...

eva8
•
23. apr 2024

Akurat som vcera synovi vravela, ze ked mi dcera poslala fotku, v jej tvari som videla tvaricku maleho dievcatka... Tak mi prislo smutno, ze ten cas tak preletel. A ze spustacom bol on, ked som ho ako dospeleho videla cez tento vikend podskocit s loptou v ruk, ako ked bol maly... Take akesi dojatie. Uzite si kazdy okamih s detickami. Velmi rychlo vyrastu.