icon

Máte aj vy pocit, že vám nič nevychádza?

kikundela
16. mar 2012

...ze sa vsetko kazi...a len cakate kedy sazase nieco pokazi...nic nevychadza a uz neviete co robit dalej... ☹

zabka88
16. mar 2012

@kikundela sú také dni s názvom "blbec" ... neboj, prídu aj lepšie časy..

omnia23
16. mar 2012

@kikundela aj ja mam take dni,momentalne teraz take obdobie,akokolvek sa snazim,nejde to...ale to prejde a slniecko vyjde,hlava hore 🙂

ivett1
16. mar 2012

no, tak tento týždeň som mala taký pocit asi každý boží deň...ani sa mi nechce na to myslieť...aspoň raz za deň sa mi podarilo niečo "pokašľať" a nič, čo som si naplánovala, mi nevychádzalo 😖

lolah
17. mar 2012

ano, mam. momentalne teraz :( od zdravotnych problemov az po rodinne.. vsetko sa kazi a stale pride nieco zle, tak som zvedava, ako to vsetko dopadne :(

omnia23
17. mar 2012

@ivett1
@lolah baby treba mysliet pozitivne 😉

aurum_8
17. mar 2012

@kikundela ako tvrdi omnia23, aj ja radím myslieť pozitívne, nie tak, ze aj toto mi určite nevyjde, načo to robím alebo pod. Často krát si ani neuvedomujeme, aký to ma vplyv na našu prácu. Skus niekoho niečim potesit, sprav si dobru náladu, a s radosťou rob všetko 🙂

ivett1
17. mar 2012

@omnia23 jaj, na to treba aj energiu...ale, našťastie som "večný optimista", inak by som už dávno bola na práškoch 😉 ...len, skrátka, niekedy príde také obdobie...

stardust
17. mar 2012

Do 24. roku zivota som mala vzdy stastie, po 24 na mna platia hadam vsetky Murphyho zakony 🙄 🙄 🙄

lussy211
22. okt 2012

@kikundela tiež som na tom rovnako ale už to beriem s nadhľadom 🤐

monika15
28. apr 2013

troska to tu prevetram, ale asi viacerym sa to stava, mne sa zda ze nam to je asi sudene doslaka !!!! ☹ ☹ ☹ ☹ ☹