Máte dobré spomienky na emo éru?
Bože baby, je tu nejaká "emáčka"😀 Ja som si na to spomenula, že kedysi to bývalo in. Tie skupiny čo sa počúvali... máte na to nejaké dobré spomienky?🙂
Jasné, do dnes keď počujem prvé tóny Welcome to the black parade moje pubertálne ja jasá 😄😄
Jasne. My chemical romance, linkon park, Tokio hotel a podobne. Čiernu preferujem stále
Pff ja som bola na koncerte Tokio Hotel 😎😅
A teda neskor uz ako dospela som sa pozrela aj v ramci festakov na Papa Roach, Billy Talent, Good Charlotte, Green day...i ked vtedy som ich uz moc nepocuvala, moje teenagerske ja sa pekne vyvrieskalo aj na tychto koncertoch 😅
@timea301196 Oh Linkin Park a album Meteora je stale moja srdcovka, tiez som este mala to stastie ich vidiet nazivo 🥹.
@barbora0308 Ja na My Chemical Romance😎😂
@barbora0308 topka. Škoda že chester to nezvládol. Ale našla som celkom zaujímavú skupinu smash into pieces.. ten typek ma tak podobný hlas podľa mňa 🙂
Ja som este tesne pred tou erou, takze ortodoxny goth 😃
aj Cinema Bizarre boli fajn ale tých málokto poznal.Tiež to bola nemecká skupina z Berlína.Viac ale letel Tokio Hotel.Ja som mala rada aj Him🙂 Ale odkedy Ville Valo spieva sám, už to neni to čo bývalo.Ved tu mal aj koncert teraz pár dní dozadu v Ba ale ani som nešla.Už ma to tak neláka.Zaujímavé že o tom riadne ani článok nebol.A ked tu boli himáci volakedy išli sa média potrhať
A ešte dodám Nevada tan 😀😀
Počúvali ste aj Sleeping with Sirens?🙂
Bože, trapas 🙈 ja som milovala Tokio Hotel, Nevada Tan, Aloha From Hell, Lafee a podobne 😬
Veľmi ošpatneli tí chlapci z TH 😵💫
@mima1608 veru.. tom išiel dole vodou. A bill to niekedy neviem či je dievča či chlap 😀😀😀
@timea301196 to podľa mňa nevie ani Bill 🙈
@timea301196 😍 smash into pieces wake up
Ja mam doteraz u mojich rodicov v detskej na stene plagaty Linkinov, Green day, Blink 182, MCR, Simple Plan a Good Charlotte a neviem coho este 😂 Jeziiis, a Billy Talent, na tych som nedala dopustit
Ja osobne som si to isla totalne, a k tomu punk rock 😊 kapely ako Fall Out Boy, My Chemical Romance, Deathstars, My Dying Bride, Black Veil Brides, Blink 182, boze mohla by som pokracovat, kolko som toho mala v mp3-ke 😁 za vreckove som si kupovala ruzovo-cierne sachovnice, linky na oci, tiene, laky na nechty, take tie velke plastove hviezdy a blesky nausnice, farebne clip-in meliry, vo Viedni bola taka bizutka ze Claire’s, tam toho mali. Samozrejme som zasobovala moj MySpace profil fotkami zhora so sklopenym pohladom. Jedine, z coho som bola nestastna, ze mi rodicia nedovolili prefarbit moju prirodzenu spinavu blond na cierno, a dat si piercing do nosa (mala som 13-17). Dodnes som im za to vdacna 😂
A ked sa ma farar pytal, ze ake som si vybrala birmovne meno, povedala som Helena 😃 On ze... Jeeej, podla svatej Heleny (neviem akej) a mne v hlave... Neee, podla pesnicky Helena od MCR 😂😂😂
Jaaa.... Tokio Hotel, Cinema Bizare, Nevada Tan, LaFee, Killerpilze 😂 pozerali sme Viva live ktoru moderovala Gulcan a smiali sme sa z US5 😅
Haha, ja tiez😂😂😂 uplne ste mi vratili spomienky
@majka36912 😂to je super👍
Som rada,že ste všetky tuto tmavú dobu rezania sa a páchania samovražd prežili 😂. To sa vtedy šírilo. Ja som bola ťažká nezavislačka a grunge. Tam boli ťažké drogy 😁

Nie, ja som starší ročník, ja som bola "depešáčka".