Máte na niečo talent?
Napadlo mi urobiť si takýto maly prieskum medzi cudzími ľudmi že v čom vynikajú, na čo majú talent resp čo robia take čo možno nie všetci naokolo nich
Alebo či sú tu aj takí ktorým nejde nič alebo sa ničomu nevenujú v zmysle - chodia len do prace a majú max nejaké hobby ako čítanie alebo hocičo iné z čoho netazia nijak navyše
okolo mna sa každý niečomu venuje tak že na tom aj zarába. Veľmi malo ľudí okolo mna má len zamestnanie ,,u niekoho,,. Robia nechty, licenie, pečú torty, vyrábajú napr sviečky, maľujú obrazy…
Ja nerobím nič take a nie neporovnávam sa každému prajem ale aj ma to zamrzi že ja nič take nemám. Lebo si prídem ako jediná. Ani neviem kde by som začala lebo mi to príde že kazdy už ma nasliapnute a aj roky skúsenosti a ja keby ešte len s niečim začnem tak to nepojde.
Najviac obdivujem ženy čo maľujú obrazy na ig mi denne vyskakuju rôzne a vždy si tak hovorím kiežby som aj ja vedela kreslit a mohla sa takto popýšiť.ale kreslenie asi nie je niečo čo by sa dalo naučiť. Mne to odmalicka išlo so slovami povyhravala som aj súťaže v písaní aj som mala nejakú vlastnú tvorbu ale teraz v dospelosti neviem to zuzitkovat a popravde aj mi to príde take nudné koho by už len zaujimalo že nejaká žena píše.
Tak ja len takéto večerné zamyslenie sa že či všetci majú niečo takéto alebo sú medzi vami aj take čo nie.
Možno niekto nemá nič takéto a je s tým spokojný ja som ale vždy túžila mat niečo svoje alebo byt taká led sa ma niekto spýta čomu sa venujem tak môcť niečo povedať a nie iba obyčajne zamestnanie .
Odjakživa som bola veľmi kreatívna mala plno nápadov hlava mi stále ide ale som typ ktorý nevie z toho urobiť nejaký krok
Ja som z kategórie, že nemám na nič také talent. Áno mám voľnočasové aktivity a som so svojím životom spokojná, ale nemám nič také, čím by som vedela iných ohúriť
Ja sa tiez hlasim, na nic nemam talent ale ani fantaziu. Dokonca ani dobre nenavarim a nenapeciem, som proste lajblava. No, nie kazdy ma talent, uz som sa stym zmierila 😃😃😃
Nie, nemám talent na nič ani hobby, ktore by som mala ako bokovku.Muz hovorí, že mám talent ho vytočiť😝tak máš okolo seba kreatívnych ľudí.
Baví ma robiť vence na dvere, ale len sebe, mame, kamarátke.Ale obdivujem kreatívnych ľudí, ktorí majú niečo "svoje"
neviem ci talent , ale viem sa vcitit a pochopit inych ludi,mne sa casto zaluju aj uplne cudzi ludia, naposledy v besenovej v bazene 🙂. Tak lahko nadvazujem priatelstva. A viem odhadnut ludi takmer na 100 percent. Vdaka mojej empatii mam aj skvelu pracu v ktorej sa mi dari, a celkovo som pomerne dost oblubena.
Antitalent som na jazyky, jedine spanielcinu som zvladla takmer plynulo za 3 roky. S anglinou bojujem stale, uz sa blizim do finale.
Ja som mala od malička talent na kreslenie, maľbu.. nikdy som v tom však nebola podporovaná takže nie na nejakej extra úrovni.. ale kresliť pekne viem.. rada maľujem kamene, malé obrazky mám najradšej.. dlho som nevedela pracovať s farbami, ako dievča som používala len ceruzku.. ale v dospelosti som sa tomu začala venovať ako samouk a rada používam aj farby.. bohužiaľ nemám na to moc času a energie, takže občas to vomne len tak túži že by som niečo malovala..
Vo svete pinterestu, Instagramu a podobne to však už nie je nič výnimočné..
Veľa ľudí mi hovorí, že mám talent na spev a veľmi príjemný hlas. Taktiež píšem online knihy a podľa niektorých sú moje básne v angličtine a španielčine doslova umeleckým dielom.
Každý má na niečo talent a na niečo vôbec nie. Napríklad ja obdivujem ľudí, ktorí majú talent kreslenie a pohybový talent, pretože ja nedokážem urobiť ani hviezdu.
... mňa majú radi ľudia s malým tlakom,lebo mám talent ľuďom dvíhať tlak😅
Zvladam veci ako hackovanie, decku/obrus spravim, ale musim mat navod. Ciapku ani nahodou a o hrackach ani nehovorim... Vysivat viem tiez, ale nemam na to cas a ani to nemam kde dat... Kreslit neviem vobec a ani ma to nikdy k tomu netahalo. Z hudobnych nastrojov zvladam sopranovu a altovu flautu, trochu klavir a par akordov z gitary... Ked sa rozdavala empatia, tak som stala posledna v rade🤭 na druhej strane, vybavim vela veci, vela ich viem vyhadat, vedela som "ukecat" uradnicky/ucitelky... Teraz som to uz davno nemusela robit. Mam celkom dost siroky prehlad a nastastie mi to aj celkom dobre mysli. Ked sa o niecom debatuje, resp. sa navrhuje, tak hned vidim mozne komplikacie, pripadne zlepsenia...
Ale v podstate podla blizkych som clovek, ktory sa do nicoho nerozumie, je technicky absolutne nezrucny a iba hodnoti druhych ludi🙄
Neviem veru...moja mama vždy povie,že som veľmi šikovná ..rada tvor.dekoracie a podobne ,ale to není talent 🙂 to ma baví ...
Jaj,ale asi predsa len ...mám talent na kvety ,u mňa zdochne aj umelý kvet ...alebo ďalší extrém, prežije bez vody aj pol roka a kvitne stále 🤷
Viem pliesť, hackovat, myslím že mám veľmi dobru zručnosť na rôzne veci, stačí mi ukázať a hneď sa ''chytam''. No a vždy mi vraveli že mám talent na jazyky. Hovorím plynulo anglicky a taliansky.
Nemam talent na nic, iba par ludi si mysli, ze som bosorka alebo proste viem vidiet do buducnosti … neviem, robim len zvlastne irracionalne rozhodnutia, kt sa s dlhym odstupom casu ukazu ako spravne … viem opravit vela veci, ale nie talentom ale navodom a trpezlivostou, kt pre danu vec nikto nema ( nie je to trpezlivost ale zatatost somara … musi to ist)
tak ja neskromne robim najlepsie kimchi, ake som kedy jedla 😀 okrem toho vela peciem z kvasku, peciem aj zakusky a torty pre moju rodinu (manzela, mna a deti), vela veci si robim vlastnych. Ale nikdy by som taketo veci nerobila na zakazku, nemala by som na to cas ani nervy. Aj vo svojom okoli nemam nikoho, kto robi nejaky taketo zarabacky popri praci - mne to nepride ako terno mat dalsi prijem, aby som si prilepsila. Ja vsetky tieto svoje aktivity robim preto, ze ma bavia a chcem ich. Zarabat staci v 1 praci (a mat potom pasivne prijmy je uplne naj).
Ja nemám na nič talent
Potesim ta, ja nemam ziadny vynimocny talent.
A ked rada pises, skus copywriting.🙂
Ja mám rada hudbu, naučila som sa sama hrať na gitare a chvíľu aj hrala v dvoch školských kapelách 🤷♀️, ale pri troch deťoch som sa tomu prestala venovať, ale možno raz niekedy 😉. Inak, ja som svojho času objavila svet fanfiction … tam tie niektoré kočky majú tak obrovský kus talentu, že niekedy nechápem. Čítam v angličtine. A mnohé diela/poviekdy sú hodné vytlačenia a predávania. Tým len chcem povedať, že keď máš talent na písanie, PÍŠ! 😉
Ja mam talent na míňanie peňazí. Aj to sa počíta? 🙈
Mám talent na jazyky, mám 3x C1, 1x B2, pritom niekedy som si myslela že sa nenaučím nič. Takže je potrebné skúšať. Viem štrikovať, ale nebaví ma to. Ale je zvláštne, že väčšina ľudí, ktorých poznáš, okrem bežného zamestnania robí ešte niečo iné. Ja takých ľudí poznám iba pár, ktorý popri tpp robia niečo ďalšie.
Nemam na nic konkretne. Len ak ma nieco zaujme, tak ma to vie dlhodobo "posadnut" a potom sa viem vypracoat tak, ze to mozno pre nezainteresovanu osobu vyzera ako talent. Staci sa niecomu venovat konzistentne, dlhodobo a dostanes sa daleko. Mala som znamu, nikdy sa nepohybovala v hudobnych kruhoch, nikdy sa neucila na nicom hrat, nepoznala noty. V strednom veku sa dostala ku klaviru a vedela hrat podla pocutia rozne melodie z pamate, len tak si brnkat. Takto si predstavujem talent, skoda, ze ho neobjavila skor.
@melanta áno pohybujem sa v takých kruhoch a potom si prídem ako jediná čo nič take nemá. Väčšina tých ľudí okolo mna podniká čiže ich to živí a ti čo majú bežne zamestnanie sa tiež niečomu venujú z čoho si aspoň privyrobia lebo sa im to možno nepodarilo dostať celkom na úroveň podnikania
Na jazyky. Maľovať, spievať ani tancovať neviem (ale to ma neodradza, aspon sa okolie na parkete pobaví).
A akože som kreatívna, ale nejako na to nemám trpezlivosť.
A mám talent sa strapnit ak som pri osobe, ktorá mi je sympatická, to mi ide asi zo všetkého najviac
mne stačí jeden pohľad a vytočím muža 😂. A z tých normálnych asi na jazyky. Nemám problém sa niečo naučiť, len človeku sa už veľmi nechce 😉
@kvetinka75 mne staci povedat chlapovi "chcem, aby si urobil" a uz sa so mnou 2 dni nebavi🤦 alebo chytit sa nejakej roboty, ktoru ma spravit a este ju nespravil... To plati, co som vyssie napisala🙄
Tiez mam talent na jazyky, a velmi rada peciem a varim. Dovolim si usudit, ze celkom dobre😂 akurat moj problem vo vsetkych mojich konickoch a “talentoch”- nie som detailista a velmi skoro sa necham odradit, ak sa mi nedari. Tam skoncilo aj moje kvaskovanie, strikovanie, makrame, malba a moj muz by vedel pokracovat😂
Ja mam trochu pohybovy, uz by som to dnes nenazvala talentom 🙂 Ale sporty akekolvek mi celkom idu.
Na druhu stranu som nekreativna, rozlisujem len zakladne farby, takze take tie "zenske" hobby nedavam :-/
A som vybornym posluchacom.
Nic, z coho by sa dal spravit bocny prijem, alebo velke hobby. Ak nepocitam sport, to je na dlho lakte...
@veselo_neveselo si mi pripomenula debatu mna, susedy a kamosky pocas tanecnej nasich dcer. Nieco sme riesili a suseda, ze to nie je kralovska modra, ale akvamarinova a tamto nie je fialova, ale fuksiova... A my s kamoskou, ze wtf? Sa zacala smiat, ze kvetinari maju vela odtienov farieb😂

Však nemusíš písať pre ,,všetkých" ...píš len pre seba.