icon

Máte nepriateľov?

3. júl 2022

Vy mate nepriatelov? Je dolezite, co si o vas myslia? Je vam dolezite, aby vas ludia mali radi?

syslik81
3. júl 2022

nepriatel je silne slovo a mysliet si ze ta ma kazdy rad je naivne ..kazdy mame okolo ludi co nas maju a aj nemaju radi ... a nie nazujima ma co si o mne myslia ..

girl2524
3. júl 2022

Vzdy sa niekto najde co bude proti tebe nieco mat ale je to len JEHO problem😁mna to teda vobec nezaujima co si kto o mne mysli a uz vobec nie ci ma maju radi

galganka
3. júl 2022

Haterov... pre niektorých som vraj menej ako vzduch... 🤷‍♀️... a ka som si doteraz myslela, že vzduch je brutálne dôležitý.. 🤣🤣🤣

soldi
3. júl 2022

Ano. Bohuzial mam ludi co mi vyslovene skodia a robia zle. O to horsie, ze sa jedna o moju vlastnu matku, sestru a exmanzela.
Su aj ludia, co ma nemaju v laske, to je prirodzene, nepriatel je vsak pre mna niekto, kto vynaklada energiu na to, aby mi poskodil.

mamamasama
3. júl 2022

Asi ano, ale vacsinou ludi nemam rada prave ja...

viestta
3. júl 2022

Neviem o tom, že by som mala vyslovenych nepriateľov, ktorí by mi cielene skodili. A ci je dôležité čo si o mne ľudia myslia? Je to dôležité len u par pre mňa dôležitých a blízkych ľuďoch. U tých ostatných mi je to v podstate jedno. A nie, nemusia ma mat všetci radi, však ani ja nemám rada každého.

diewcatqoo
3. júl 2022

Vobec ma nezaujima, co si o mne myslia cudzi ludia. Viem, ze nie som kazdemu sympaticka, ved mne tiez nie je kazdy sympaticky.
A chcela som napisat, ze neviem o tom, ze by existoval niekto, kto ma vyslovene nenavidi a cielene mi praje zle... ale potom som si spomenula, ze uz minimalne 3 spoluobcianky ma prekliali, ked som im nedala peniaze, takzeeee.. 🙂

lilly16
3. júl 2022

No niektorí mi idú pekne na nervy..😁

deti95060810
3. júl 2022

či mám nepriateľov? že či a koľko...

marca12
3. júl 2022

Nemam nepriatelov a je mi jedno,co si kto o mne mysli. Nie som konfliktny typ cloveka,preto asi nemam nepriatelov. Urcite su ludia,ktori ma nemusia,nesadli sme si,ale to podla mna nie je nepriatel. Nepriatela beriem ako pomstychtiveho cloveka,ktory nevie zabudnut,odpustit,citi sa ukrivdeni

filipka250
3. júl 2022

Na vsetky otazky odpovedam nie. Urcite ma niektori ludia nemusia, ale nezaujima ma to.

elizabet173
3. júl 2022

neviem o tom, či mám nepriateľov, zatiaľ sa to nijako neprejavilo, je mi ukradnuté, čo si o mne ľudia myslia a je pre mňa dôležité, aby ma mali radi moji najbližší, ostatných neriešim, vlastne by ma toto nikdy nenapadlo, keby si nezaložila tému

sense
3. júl 2022

Nemám pocit žeby mi chcel niekto vedome ublížiť, tak neviem ci mam nepriateľov.

napetra
3. júl 2022

Myslim si, ze nemam nepriatelov, aspon o nikom neviem. No vnimam ak niekto v konkretnej situacii prejavi voci mne nevolu, alebo negativny postoj. Vtedy sa zvyknem zamysliet, ci som neurobila chybu v spravani, alebo inak a snazim sa prist na dovod negativnej reakcie. Zalezi mi, aby som mala dobry vztah s ludmi a snazim sa vyhybat konfrontaciam.

diaszoky
3. júl 2022

Asi nepriatelov nie iba ludi s ktorymi sa ,,akceptujeme”. Snazim sa v kazdom najst nieco dobre a kazdemu zehnat

janetinka27
3. júl 2022

nemam

terry2003
3. júl 2022

Určite mám. A je mi totálne jedno, čo si o mne myslia. A mňa má veľa ľudí rado, takže mi nezáleží na tých dvoch. S jednou sa ani nepozdravime a s tou druhou sa iba občas krátko porozprávame, keďže je rodina.

andreatytler
4. júl 2022

Neviem o tom ze by som mala nepriatelov. Zatial sa mi s tym nikto nepriznal. Zalezi mi na tom co si o mne ludia myslia. Nezijem na opustenom ostrove a chcem mat s ludmi naokolo dobre vztahy a tak ma trapi ak ma nemaju radi.

ivangeline
4. júl 2022

Nemam nepriatelov.

mimikarol
4. júl 2022

Nie. Mne je úplne jedno čo si o mne myslia ľudia na ktorých mi nezáleží. K ľuďom sa správam tak, ako by som chcela aby sa oni správali ku mne. Som slusna a žijem si svoje...