Máte pani, ktorá vám pomáha v domácnosti?
Zaujimaju ma nazory zien ktore ju maju. Dakujem
ahojte som z KE....
Ak nestíhate, alebo nemáte chuť na upratovanie, umývanie okien, pranie,žehlenie a svoj čas potrebujete využiť plnohodnotnejšie, neváhajte ma kontaktovať.Vaša domácnosť bude čistá pravidelne ,alebo aj jednorázovo.Som spoľahlivá a pedantná 32r. žena s vlastnou domácnosťou a skúsenosťami už vo viacerých domácnostiach,ktoré pravidelne upratujem. 🙂
Ahojte baby som z Ke,
Ak nestíhate, alebo nemáte chuť na upratovanie, umývanie okien, pranie,žehlenie a svoj čas potrebujete využiť plnohodnotnejšie, neváhajte ma kontaktovať.Vaša domácnosť bude čistá pravidelne ,alebo aj jednorázovo.Som spoľahlivá a pedantná 32r. žena s vlastnou domácnosťou a skúsenosťami už vo viacerých domácnostiach,ktoré pravidelne upratujem.
Zdravym Vas, myle mamicki pomozem Vam v domacnosti som zodpovedna. Volajte 0949662320 TANA
Dobrý deň, ponúkam pomoc domacnosti v Devinskej Novej Vsi a okolie. upratujem aj tu mamickam na modrom koniku ak by boli potrebne referencie. t.c. 0944914855
DOBY DEN.Mile mamicki ak nemate cas na Upratovanie rada vam pomozem v domacnosti.Som zodpovedna mam prax. Natalia tel 0917177455
Ahojte hladam nejaku spolahlivu pani na upratovanie okres Senica,blizsie info poskytnem telefonicky:0907 367 499
@vdeo
Ahoj, moja sestra upratuje velmi rada, ma aj inzerat na bazosi, ci inych portaloch, ma stale klientky, ku ktorym pravidelne hodieva upratovat, zehlit, ci poprat a umyvat okna, su s nou spokojne, aj mne z casu na cas zajde kym sa mi deti hraju ona uprace a ja zakazdym zasnem, ako ju toto vie bavit 🙂, viem ti odporucit ak mas zaujem, sme z kosic, j ona a vie sa dostavit v ramci mesta kdekolvek 🙂 eva
ahoj mamini ak chcete mat viac casu na deti rada vam pomozem s upratovanim lokalita bratislava stare mesto,lamac zahorska bystrica,ruzinov..kontakt betka003@centrum.sk tesim sa na spolupracu...v pripade porteby dodam aj referencie
Niekto na upratovanie v okolí ba? Cena 4e na hod?ďakujem
Niekto na pomoc v domácnosti,prip.opatrovanie deti V Trhovej Hradskej?piste ip.dakujem
Ahojte. Som študentkou 2. ročníka Mgr. na UKF v Nitre - Pedagogická fakulta. Keďže mám popri štúdiu dostatok voľného času rada by som ho využila formou brigády. Veľmi rada Vám vypomôžem s upratovaním domácnosti, vysávanie, žehlenie ... Poprípade opatrím Vaše ratolesti. Nitra a okolie. Kontakt: zubajova.jana@gmail.com
Reakcia z inzerátu Upratovaie RD Stupava (Pomoc v domácnosti)
Dobry den, momentalne 3 x do tyzdna upratujem v domacnostiach Tri Veze Bratilava, pre narocnych klientov. Kompletne upratovanie a zehlenie, obcas aj navarim.🙂 Mam 36 rokov.
Pracovala som V TA3, ale mometalne sa venujem rodine, pretoze mam doma 1.ka. To je dolezite, aby som sa mohla aj jemu venovat. Tesim sa na Vau odpoved.
Budem rada, ak by sme sa mohli stretnut.
Kontakt: 0905 381 773
Ak potrebujete upratat,umyt okna alebo požehlit pradlo rada Vam stym pomôžem.upratujem viacero domacnosti.ak mate zaujem napiste mi.pekny vecer
maminky, dievčenece ked nemáte chuť s uprataním bytu, rodinneho domu,som Vám k dispozicií od 9.22016 do 12.2.2016.." 100% dohoda 🙂 venujem sa tejto činnosti prof.16 rok....volaj : 0904507246 Bratislava
najde sa niekto z Presova kto zhana pracu? teda bavime sa o upratovani 🙂 1x v tyzdni, 4-5 hodin, dlhodobo. Najlepsie doobeda. Pripadne posunte mi niekoho. diky ;)
Ak by náhodou potreboval niekto pomoc s upratovaním som Vám k dispozícií! O cene a obsahu práce sa vieme dohodnúť. Stačí ma kontaktovať. Ahojte.
Ahojte, ponúkam upratovanie v meste Prešov, ak by náhodou, niekto potreboval.
ponúkam upratovanie Trenčín a okolie 😉
Ahojte ponúkam upratovanie Dolný Kubín a Žilina prípadne okolie. Skúsenosti s upratovaním domácností mám.
zdravim. Hladam pomoc do domacnosti v Ke Thc. 1az 2 tyzdene. Moze byt aj v dopoludnia. prosim Ip.
ahojte,ponukam dlhodobu pomoc v domacnosti okolie TN,NM, ak by bol zaujem 🙂
pekný den.Ponúkam Vám pravidelné upratovanie bytu...doobednajšie hodiny.../ vypadla mi jedna domacnosť...od r.2001..prax..spolahlivosť..prosím ked sa najde zaujemkyna, ktorej rada " helfnem " nech ma kontaktuje.../ BA /.🙂
@krtikcertik Dobrý den, je Vaša ponuka ešte aktuálna? Potrebovala by som pravidelne upratovanie 3-izboveho bytu v BA- Karlovej Vsi. A aká je Vaša sadzba? Dakujem. Ada
Dobrý deň, hľadám niekoho na občasné upratovanie väčšieho bytu v BA. Myslím tým cca 1x mesačne s víziou, že neskôr keď sa full-tíme zamestnam, to asi bude častejšie. Uprednostňujem niekoho, kto má záujem si privyrabat takto dlhodobo, aby som stále nemusela zháňať a púšťať do bytu niekoho nového. Ponúkam 5€ na hodinu. Ďakujem😉
Ahojte ponukam zehlenie s odvozom a dovozom pradla
Zehlenie je u mna doma v cistej nefajciarskej domacnosti v Bratislave
Na cene sa vieme vzdy dohodnut ako aj na casovej flexibilite podla potreby
V pripade ze neznasate zehlenie,kopi sa Vam pradlo a potrebujete pomoct kontaktujte ma prosim spravou urcite sa dohodneme 🤟
Dakujem ahojte🙋🏻♀️

Ahojte, neviete prosím poradiť niekoho spoľahlivého na upratovanie v Nitre? Ďakujem.