icon

Máte pani, ktorá vám pomáha v domácnosti?

tatiana7777
13. jan 2013

Zaujimaju ma nazory zien ktore ju maju. Dakujem

silvikam
19. sep 2014

Ahojte, neviete prosím poradiť niekoho spoľahlivého na upratovanie v Nitre? Ďakujem.

kitty12
23. sep 2014

ahojte som z KE....
Ak nestíhate, alebo nemáte chuť na upratovanie, umývanie okien, pranie,žehlenie a svoj čas potrebujete využiť plnohodnotnejšie, neváhajte ma kontaktovať.Vaša domácnosť bude čistá pravidelne ,alebo aj jednorázovo.Som spoľahlivá a pedantná 32r. žena s vlastnou domácnosťou a skúsenosťami už vo viacerých domácnostiach,ktoré pravidelne upratujem. 🙂

kitty12
24. sep 2014

Ahojte baby som z Ke,
Ak nestíhate, alebo nemáte chuť na upratovanie, umývanie okien, pranie,žehlenie a svoj čas potrebujete využiť plnohodnotnejšie, neváhajte ma kontaktovať.Vaša domácnosť bude čistá pravidelne ,alebo aj jednorázovo.Som spoľahlivá a pedantná 32r. žena s vlastnou domácnosťou a skúsenosťami už vo viacerých domácnostiach,ktoré pravidelne upratujem.

anastazia99999
12. okt 2014

Zdravym Vas, myle mamicki pomozem Vam v domacnosti som zodpovedna. Volajte 0949662320 TANA

salatoval
27. nov 2014

Dobrý deň, ponúkam pomoc domacnosti v Devinskej Novej Vsi a okolie. upratujem aj tu mamickam na modrom koniku ak by boli potrebne referencie. t.c. 0944914855

anastazia99999
22. mar 2015

DOBY DEN.Mile mamicki ak nemate cas na Upratovanie rada vam pomozem v domacnosti.Som zodpovedna mam prax. Natalia tel 0917177455

gapre
23. mar 2015

Ahojte hladam nejaku spolahlivu pani na upratovanie okres Senica,blizsie info poskytnem telefonicky:0907 367 499

evitka3
3. apr 2015

@vdeo
Ahoj, moja sestra upratuje velmi rada, ma aj inzerat na bazosi, ci inych portaloch, ma stale klientky, ku ktorym pravidelne hodieva upratovat, zehlit, ci poprat a umyvat okna, su s nou spokojne, aj mne z casu na cas zajde kym sa mi deti hraju ona uprace a ja zakazdym zasnem, ako ju toto vie bavit 🙂, viem ti odporucit ak mas zaujem, sme z kosic, j ona a vie sa dostavit v ramci mesta kdekolvek 🙂 eva

betka003
10. máj 2015

ahoj mamini ak chcete mat viac casu na deti rada vam pomozem s upratovanim lokalita bratislava stare mesto,lamac zahorska bystrica,ruzinov..kontakt betka003@centrum.sk tesim sa na spolupracu...v pripade porteby dodam aj referencie

mily7
22. aug 2015

Niekto na upratovanie v okolí ba? Cena 4e na hod?ďakujem

liziknds
29. aug 2015

Niekto na pomoc v domácnosti,prip.opatrovanie deti V Trhovej Hradskej?piste ip.dakujem

jajaa4
8. sep 2015

Ahojte. Som študentkou 2. ročníka Mgr. na UKF v Nitre - Pedagogická fakulta. Keďže mám popri štúdiu dostatok voľného času rada by som ho využila formou brigády. Veľmi rada Vám vypomôžem s upratovaním domácnosti, vysávanie, žehlenie ... Poprípade opatrím Vaše ratolesti. Nitra a okolie. Kontakt: zubajova.jana@gmail.com

19022009
15. okt 2015

Reakcia z inzerátu Upratovaie RD Stupava (Pomoc v domácnosti)
Dobry den, momentalne 3 x do tyzdna upratujem v domacnostiach Tri Veze Bratilava, pre narocnych klientov. Kompletne upratovanie a zehlenie, obcas aj navarim.🙂 Mam 36 rokov.
Pracovala som V TA3, ale mometalne sa venujem rodine, pretoze mam doma 1.ka. To je dolezite, aby som sa mohla aj jemu venovat. Tesim sa na Vau odpoved.
Budem rada, ak by sme sa mohli stretnut.

Kontakt: 0905 381 773

kikuska88
7. jan 2016

Ak potrebujete upratat,umyt okna alebo požehlit pradlo rada Vam stym pomôžem.upratujem viacero domacnosti.ak mate zaujem napiste mi.pekny vecer

krtikcertik
8. feb 2016

maminky, dievčenece ked nemáte chuť s uprataním bytu, rodinneho domu,som Vám k dispozicií od 9.22016 do 12.2.2016.." 100% dohoda 🙂 venujem sa tejto činnosti prof.16 rok....volaj : 0904507246 Bratislava

silvia_z
7. mar 2016

najde sa niekto z Presova kto zhana pracu? teda bavime sa o upratovani 🙂 1x v tyzdni, 4-5 hodin, dlhodobo. Najlepsie doobeda. Pripadne posunte mi niekoho. diky ;)

veronikazorr
2. apr 2016

Ak by náhodou potreboval niekto pomoc s upratovaním som Vám k dispozícií! O cene a obsahu práce sa vieme dohodnúť. Stačí ma kontaktovať. Ahojte.

stella03
Autor odpoveď zmazal
rak29
8. jún 2016

Ahojte, ponúkam upratovanie v meste Prešov, ak by náhodou, niekto potreboval.

kometa
21. jún 2016

ponúkam upratovanie Trenčín a okolie 😉

jajaa4
23. jún 2016

Ahojte ponúkam upratovanie Dolný Kubín a Žilina prípadne okolie. Skúsenosti s upratovaním domácností mám.

jenoveva
19. sep 2016

zdravim. Hladam pomoc do domacnosti v Ke Thc. 1az 2 tyzdene. Moze byt aj v dopoludnia. prosim Ip.

vrabcek77
21. mar 2017

@rak29 ahoj, potrebovala by som jednorazovo umyt okna rodicom na 3i byte v prešove, vieme sa dohodnut pls?

angelina1003
22. mar 2017

ahojte,ponukam dlhodobu pomoc v domacnosti okolie TN,NM, ak by bol zaujem 🙂

wolferova
Autor odpoveď zmazal
mmmarta
17. okt 2017

@stella03 ahoj je tvoja ponuka upratovania ešte aktuálna?

krtikcertik
15. nov 2017

pekný den.Ponúkam Vám pravidelné upratovanie bytu...doobednajšie hodiny.../ vypadla mi jedna domacnosť...od r.2001..prax..spolahlivosť..prosím ked sa najde zaujemkyna, ktorej rada " helfnem " nech ma kontaktuje.../ BA /.🙂

carmen19
9. dec 2017

@krtikcertik Dobrý den, je Vaša ponuka ešte aktuálna? Potrebovala by som pravidelne upratovanie 3-izboveho bytu v BA- Karlovej Vsi. A aká je Vaša sadzba? Dakujem. Ada

el2
13. máj 2018

Dobrý deň, hľadám niekoho na občasné upratovanie väčšieho bytu v BA. Myslím tým cca 1x mesačne s víziou, že neskôr keď sa full-tíme zamestnam, to asi bude častejšie. Uprednostňujem niekoho, kto má záujem si privyrabat takto dlhodobo, aby som stále nemusela zháňať a púšťať do bytu niekoho nového. Ponúkam 5€ na hodinu. Ďakujem😉

elisa24042017
7. jún 2018

Ahojte ponukam zehlenie s odvozom a dovozom pradla
Zehlenie je u mna doma v cistej nefajciarskej domacnosti v Bratislave
Na cene sa vieme vzdy dohodnut ako aj na casovej flexibilite podla potreby
V pripade ze neznasate zehlenie,kopi sa Vam pradlo a potrebujete pomoct kontaktujte ma prosim spravou urcite sa dohodneme 🤟
Dakujem ahojte🙋🏻‍♀️