icon

Máte pocit, že vám stále chýba šťastie?

carolinaherr
4. feb 2025

Nikdy nemám na nič šťastie vo všetkom mám smolu zaplatili sme si z manželom dovolenku na jún do Egypta vypočítala som si dni kedy mi končia presne krami keďže celý život som to mala na čas a akurát tento mesiac mi to prišlo o 10 dni skôr a viete kedy mi vychádzajú teraz krami ? V deň odletu na dovolenku a končia mi v deň odletu domov 🥲 ma tiež niekto takúto smolu vo všetkom. ?

Strana
z2
maminkadeticiek
4. feb 2025

To su dobre kraviny co riesis🤦‍♀️

enmery
4. feb 2025

Ty si môžeš zaplatiť peknú dovolenku v exotickej krajine, niekto nemá na rožok. Toto smola nie je. Ja som mávala bolestivé dni a aj tak som to nepovazžovala za smolu. Okrem iného, vieš sa o tom pobaviť s gynekologičkou, ako to posunúť. Ja Ti naopak poviem, že si šťastný človek, keď toto je pre Teba smola😉

bessie12
4. feb 2025

@carolinaherr to je tvoj najvacsi problem ???

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
h2
4. feb 2025

@carolinaherr Kľud, je začiatok februára! Do júna ďaleko. V najhoršom prípade si necháš predpísať antiku a posunieš si menzes, na kedy chceš.
A tie ďalšie prípady, v ktorých máš ešte smolu? Keďže píšeš, že "vo všetkom".

bronkax
4. feb 2025

Kde je ešte jún 🙄 aj s menštruáciou si vieš užiť dovolenku.

bolarazjedna
4. feb 2025

Tak do júna je ešte ďaleko, ešte sa ti môže menzes prísť opäť skôr alebo neskôr a zase sa to len posunie.... Není to veľké nešťastie (napr zlomiť si nohu pár dní pred odletom by bolo horšie), jednak sa dá posunúť cyklus pomocou liekov (noretisteron, je na predpis), jednak prinajhoršom sa budeš kúpať tamponom (kamoške to tiež tak vyšlo, keď šla do Mexika, a nepokazilo jej to výlet).

Takýto negatívny postoj k životu má žiaľ taky efekt, že to nešťastie do svojho života naozaj privolas. Skus nájsť vedome veci v živote, ktoré sa ti podarili, kedy si mala práveže šťastie, ono sa to určite deje, len sa na zo nesustredis. Už aj to, že máš manžela a dieťa, je veľké šťastie v živote, a tiež fakt, že môžeš si tú dovolenku dovoliť.

marca12
4. feb 2025

@carolinaherr Toto je podla teba smola? Daj si predpisat norethisteron a vybavene. Ludia su tazko chori,nemaju na zakladnu obzivu a ty ides do Egypta a fnukas nad kramami? Ze ta hanba nefackuje takto sa ruhat.

viestta
4. feb 2025

V maji si zbehnes na gyndu pre recept a zivotna smola vyriesena.

mimka1402
4. feb 2025

@carolinaherr Ty "smoliarka", čakala som, že ti zistili vážnu chorobu, že si si zazila znasilnenie, stratu dieťaťa, že ťa bije manžel, umrela ti rodina, máš ťažko postihnuté dieťa.. Čokoľvek iné. A ty zadrieš toto? Vec, ktorá sa dá vyriešiť úplne lahko. Niekto nemá ani na to aby si kúpil rožky v obchode, nedokáže si zaplatiť ani tú dovolenku. Ty aleze vôbec netušiš co je to mať smolu v živote, keď toto je pre teba tragedia. Nabudúce dakuj bohu, že toto je tvoj jediný vážny problém. Prepáč ale takých ľudí by som fackovala. Lebo podľa názvu som čakala čokoľvek, ale nie tento výsmech k ludom, ktorí naozaj majú "smolu". Nebuď nevdačna drama queen. Ja skromne mam tak nahovno veci a príbehy zo života, že s tvojim myslenim by som si kopala hrob... Žena, važ si život a nie takto sprosto vymýšľať.

dzulli1980
4. feb 2025

A čo majú povedať mamy, ktorých deťom zistia rakovinu? ... takéto ch.joviny riešiť, fakt je očividné, že nemáš skutočné problémy.

grof_monte_christo
4. feb 2025

Krami 🙈

ns994
4. feb 2025

Ale no. Preco hned, ze vôbec nemam stastie ? Je februar, to sa este moze zmenit do juna. A ked nie, tak pojdes za gynekologom a das si predpisat tabletky. Pripadne das tampon atd. Ok tesila si sa a chcela si byt na dovolenke bez menstruacie. Ale hned smola vo vsetkom ? Nie. Moznosti su. Nemusi to byt hned tragedia ako opisujes. Skor si hovor ake mas stastie, ze vobec na dovolenku ist mozes

marhulka13
4. feb 2025

@carolinaherr väčšie nešťastie je tvoja gramatika

ada_alica
4. feb 2025

@carolinaherr mám dosť to je naozaj katastrofa

kristinka92
4. feb 2025

@dharmasanata fuuh tak toto bol komentár na prebratie do reality… je mi to veľmi ľúto, úprimne veľmi dúfam že sa z toho čim skôr dostanete, nech už máte v živote len stastie ❤️

katica06
4. feb 2025

Rada by som s tebou vymenila týždeň menštruovania s pobytom v Egypte za týždeň hoc aj tri týždne pobytu s chorým dieťaťom na detskej oknológii s plnou penziou.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
mimka1402
4. feb 2025

@dharmasanata teraz som si všimla až tvoj komentár, držím palce. Bohužiaľ mrzí ma, ale ver tomu, že sú ľudia, ktorí dokážu takého veci vravieť do očiam aj ťažko chorým či ľuďom s vaznejsimi problémami bez sebareflexie. To, čo pre ľudí ktori si co to prežili je nepredstaviteľné, sú typy ľudí, ktorí sa majú tak dobre, že ich aj pichnutie v prste je vážnejšie než iného vážna dg.
Prajem ti a želám aby to čím skôr bolo v najlepšom poriadku 💪🏻

zobaka
4. feb 2025

ja tiez idem na dovolenku a budem mat menstruaciu a co, mozes si ju posunut tabletkami, vies kolko ludi v zivote neuvidi more? trosku porozmyslaj nad svojim zmyslanim

carolinaherr
autor
4. feb 2025

Ježiš tak to mi je úprimne ľúto vašich problémov ale neprišla som sa tu nikomu vysmievať ani nič podobne chcela som založiť nejakú vtipnú tému a vtipných prihodach že sa niečo pokazilo na dovolenke alebo tak Omg ale okey nevadí ,,, a vás vsetkych čo máte horšie problemi tak držím palce ale nemyslite si že ja mám bezproblémový život aj mne chyba zdravie 🙂 ahojte

miadi
Autor odpoveď zmazal
ivik4
5. feb 2025

Tvoj strasny problem sa da vyriesit jednou navstevou dr. A tabletkami.. wau

1ryba
Odpoveď bola odstránená
dominikamacakova
5. feb 2025

A čo je akože zlé na "krámoch" na dovolenke? Veď na dovolenke sa má oddychovať, takže to je práveže ideálne nie?
... Čakala som nejaký vážny problém, napríklad, že sa staráš o postihnuté dieťa sama, že ste vyhoreli, že ti zomrel muž 😅😅😅

mantilka
5. feb 2025

Poziadaj gynekológa o Norethisteron na posunutie menštruácie a začni včas užívať, podľa pokynov ! Nesmieš prestať užívať do konca dovolenky ani zabudnúť tabletku.

ina2405
5. feb 2025

@dharmasanata no, pekne si ju postavila do reality, nech nadobudne perspektívu. Veľa síl prajem.

ina2405
5. feb 2025

@carolinaherr do júna sa ti to poposúva, buď rada za takéto prkotiny

7miriam77
5. feb 2025

Do júna to môžeš ešte raz dostať o 10 dní neskôr....a krámy dovolenku obídu. Nevieš. To nie je nič s čím by som sa strašne prestrašne trápila

jesenzima
5. feb 2025

@carolinaherr a toto je pre teba šťastie/nešťastie, áno? Ja som čakala, že ti niekto umrel, máš vážnu chorobu, alebo si prišla o prácu ... Toto sú také blbosti. Ľudia sa zbláznili. Svoje šťastie stavať na materiálne a potom plakať, aký majú ťažký život 🤢

Strana
z2