Máte pocit, že vás niekto prenasleduje?
Dlhodobo sa neviem zbaviť pocitu že niekto sleduje moje kroky za účelom uškodiť mi a prizivovat sa na mojom nešťastí ... Každá moja teória smeruje na ženu ktorá je zaľúbená do môjho partnera ktorý je momentálne vo výkone trestu .. počas nášho vzťahu sme boli dosť často vzájomne odcudzeni a tak vznikla možnosť že si začal tvoriť vzťah s inými ženami .. máme spolu dieťa a vtom čase som nemala odvahu ani možnosti dokladne odpozorovať čo sa dialo v čase keď sme spolu nevychádzali dobre alebo keď sme boli po hádke ... Vedela som že niečo nieje v poriadku ,no nedostala som žiadne konkrétne odpovede .. obaja sme boli zmätený .. po nástupe na výkon trestu sa partner snaží získať nás vzťah naspäť,na otázky na telo mi neodpovedá vôbec . Nesúhlasí so žiadnou mojou teóriou .. ale ja ... neverím mu . Niesom otom presvedčená . Skôr naopak som často premýšľam o Tom že za mojím chrbtom sa diali rôzne druhy podvodov a ja sa otom nedokážem verejné rozprávať lebo sa cítim ako blázon 🙏 ... Máte niekto skúsenosti ,riešili ste problém s milenkami alebo podvodmi partnerov ktorí sa ocitli mimo zákon ?
Vobec neviem co riesis, vas vztah bol na hovno, zavreli ho do basy, mas jedinecnu prilezitost definitivne ten mrtvy vztah ukoncit a este mas aj to stastie ze sa ti nebude pliest do cesty. Gratulujem ze sa tvoja vztahova situacia vyriesila sama, zi svoj zivot s dietatom tak, aby ste vy dvaja (=ty a dieta) boli stastni a spokojni.
Nainštaluj kamery, do záhrady daj signalizačné lampy, ktoré sa zasvietila pri pohybe. Nazbierajú si dôkazy a rieš. Alebo sa jednoducho presťahuj niekam veeeľmi ďaleko a začni žiť nový život.
sorry ,ale najskor tu pises ze nevies o koho ide len tusis-teraz uz vies ze ti ona vypisuje stoji pred domom a stolkuje syna ..otca mas policajta ,ale nevie zasiahnut - krasna rozpravka pred spanim pre clenky MK ... snad si sa zabavila
@annamariaw podľa mňa si psychiatrický pacient a ak nie, mala by si byť.
@annamariaw keď niekomu neveríš, tak sa od neho odstrihni. Ako chceš fungovať s niekým, komu nedokážeš veriť, neodpovedá ti na otázky, má tajnosti? Čo ti akože má dať takýto vzťah-nevzťah?

@biba_18 nie 😀