Máte radi Bridget Jones? Áno alebo nie?
Práve som dočítala článok, že generacia Z absolutne nemusí Bridget Jones... Ja ju uuuuuplne milujem! vždy keď to ide v telke to pozeráme, pre mňa to už je klasika. vsetky 3 časti poznám odpredu odzadu a nikdy sa to nezmení. Bridget je uz ako moja kamoška 😅 ako to máte vy s Bridget? Áno alebo nie?
Som ročník 1985 a tomuto filmu som doteraz neprišla na chuť..
Ano ! ale iba v čestine, v angličtine tam škriekali a v slovenčine to bolo klasicky o ničom, takže aj vdaka českemu dabingu oblúbený film..
A v 1, 2ke ju hrala inak ako v 3ke, už nie tak oplašene, ale dalo sa
nikdy by som nevydrzala pozerat tak debilny film😄ale to mam tak vseobecne s tymi blbostami co idu dookola v telke, az na par vynimiek
Je to pekna komedia, ale ked si clovek soatne uvedomi, ze ma byt akoze tucna nestasta stara dievka, a nie je nic z toho…mozno s tym maju problem dnesne emancipovane zeny
@monnci2226 ja som milenial a nikdy ma Bridget nezaujala. Asi som to ani nikdy celé nevidela a nemám rada Colina Flinta či ako sa volá. 🤷
Ja som ju dlho nejak ignorovala, nepochopila som to haló okolo tých filmov, no a potom som mala aj ja po tridsiatke a videla tretí diel a bola som z nej úplne hotová 😅 Asi dnes pustím popri varení večer a dám si maratón
Mne sa páči, ale zas dookola by som to nevedela pozerať.
@oblecenie99 ja toto iste 😂 uplne presne doslova 😂 a este ze mala byt akoze tlsta a vykysnuta? Vsak vyzera lepsie nez ja 🥲🤣🤣
@monnci2226 Je to pekný film čo sa dá pozrieť znova. Kedysi som čítala aj knihy. Podľa knihy mala mat BJ výraznú nadváhu ale vo filme bola René také normálne "krv a mlieko" dievča. Ale zase v čase keď film vznikol boli za krásne považované VS anjelici (high end verzia veznov z dachau) a všetko nad veľkosť 6(34/36) bolo kritizované ako nadrozmerné a tlste. 42 (podobná rozmermi dnešnej 38) bol nedostatkovy tovar a keď ste sa opovazili v obchode spýtať ci nejaky kus odevu majú vo veľkosti 42 tak predavačka povysene odvetila že nadrozmerné veľkosti nevedú.
BJ krásne vystihuje body shaming tej doby. Do toho suchý humor a Mark Darcy vo vianočnom svetríku 😂❤️
Ja nemám rada generáciu Z, najmä v práci 😂ale Bridget zbožňujem ☝️
@monnci2226 nie, nemám ju rada ako herečku, prišla mi tam, ako tu už niekto spomínal, ako postihnutá. Za mňa to nebolo ani vtipné, ani romantické. Nie som generácia Z.
@svokrinjazykmonika vola sa Colin Firth, je to Oscarovy herec. Podla mna jeden z top jeho generacie.
Zbožňujem ju 😍
@monnci2226 ten prvy diel v anglictine je super, a aj kniha, velmi vtipne. Tie dalsie uz nie su az take dobre, podla mna (knihy su fajn) 🙂 ale Bridget milujem
Ja ju mám rada 🙂
ja sice nie som Zko, ale mozem Jonesku :D hlavne ja som to pozerala najskor kvoli Hughovi :DDD celkovo vsetky tie filmy okolo 2000 s nim mozem ci uz nothing hill, laska nebeska atd.. a teda jonesku som mala rada,a kurat som minule rozmyslala od kolkych rokov je, lebo s dcerou by sme sa zarehnili nad tym :DD
Nevedia čo je dobré. Všetky tri časti sú super.
@heidi4 pre.mna je asi najviac z trojky scena ako sa idu fotit s Edom Sheerenom 😂😂 teda ako on ich ma fotit 😂😂
v tesom zavese oblubenosti potom ako sa v lekarni snazi kupit si tehotensky test, poletovanie a kupanie v mori po konzumacii hribov, spievanie madony vo väzení, zavolanie Markovi, ktory ju ma na hlasny odposluch v kancelarii pred neviem kolko kolegami 🫣😂..... no mozem takto fakt pokracovat dlhoooo 😂 za mna ozaj suprova komedia
Milujem tie filmy. Vzdy keď mám na to chuť, tak pozerám naraz všetky tri časti.
@monnci2226 alebo ze Pockaj! Nechod! - Preco? - Vzala si si moj kabat. 🤣🤣🤣
(Cisty britsky humor)
@majlo1234 ako ano s tymto suhlasim ze to bola uplne normalna baba, vobec nemala nadvahu. ale kolko zien je takych ako ona? ze vyzeraju uplne v pohode a zozieraju ich komplexy? myslím ze vacsina zien si prejde tymto obdobim ze so sebou nie su spokojne.
bridget milujem aj jej velke nohavicky🤷🙂....v trojke patrik dempsey....bol este bonus k tomu celemu ...som rocnik 81....a pozriem si ju vzdy zas a znova...
Ja bridget milujem,ked deti spia deka gauc a idem vsetky tri casti pre nu som ochotna ist spat o polnoci😁jo som stara koza, mam 41
@monnci2226 áno, ale nemôžem pozerať x-krát, max. 2x.
Ako "mladá" som ju nemohla ani cítiť, teraz si ju už rada pozriem 😊