icon

Máte radi Bridget Jones? Áno alebo nie?

monnci2226
2. apr 2024

Práve som dočítala článok, že generacia Z absolutne nemusí Bridget Jones... Ja ju uuuuuplne milujem! vždy keď to ide v telke to pozeráme, pre mňa to už je klasika. vsetky 3 časti poznám odpredu odzadu a nikdy sa to nezmení. Bridget je uz ako moja kamoška 😅 ako to máte vy s Bridget? Áno alebo nie?

Strana
z2
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
mimusha3
2. apr 2024

Som ročník 1985 a tomuto filmu som doteraz neprišla na chuť..

karolinakr
2. apr 2024

Ano ! ale iba v čestine, v angličtine tam škriekali a v slovenčine to bolo klasicky o ničom, takže aj vdaka českemu dabingu oblúbený film..
A v 1, 2ke ju hrala inak ako v 3ke, už nie tak oplašene, ale dalo sa

domi2425
2. apr 2024

nikdy by som nevydrzala pozerat tak debilny film😄ale to mam tak vseobecne s tymi blbostami co idu dookola v telke, az na par vynimiek

majlo1234
2. apr 2024

Je to pekna komedia, ale ked si clovek soatne uvedomi, ze ma byt akoze tucna nestasta stara dievka, a nie je nic z toho…mozno s tym maju problem dnesne emancipovane zeny

svokrinjazykmonika
2. apr 2024

@monnci2226 ja som milenial a nikdy ma Bridget nezaujala. Asi som to ani nikdy celé nevidela a nemám rada Colina Flinta či ako sa volá. 🤷

oblecenie99
2. apr 2024

Ja som ju dlho nejak ignorovala, nepochopila som to haló okolo tých filmov, no a potom som mala aj ja po tridsiatke a videla tretí diel a bola som z nej úplne hotová 😅 Asi dnes pustím popri varení večer a dám si maratón

thereisabear
2. apr 2024

Mne sa páči, ale zas dookola by som to nevedela pozerať.

heidi4
2. apr 2024

@oblecenie99 ja toto iste 😂 uplne presne doslova 😂 a este ze mala byt akoze tlsta a vykysnuta? Vsak vyzera lepsie nez ja 🥲🤣🤣

katka700
2. apr 2024

@monnci2226 Je to pekný film čo sa dá pozrieť znova. Kedysi som čítala aj knihy. Podľa knihy mala mat BJ výraznú nadváhu ale vo filme bola René také normálne "krv a mlieko" dievča. Ale zase v čase keď film vznikol boli za krásne považované VS anjelici (high end verzia veznov z dachau) a všetko nad veľkosť 6(34/36) bolo kritizované ako nadrozmerné a tlste. 42 (podobná rozmermi dnešnej 38) bol nedostatkovy tovar a keď ste sa opovazili v obchode spýtať ci nejaky kus odevu majú vo veľkosti 42 tak predavačka povysene odvetila že nadrozmerné veľkosti nevedú.
BJ krásne vystihuje body shaming tej doby. Do toho suchý humor a Mark Darcy vo vianočnom svetríku 😂❤️

rude_baby
2. apr 2024

Ja nemám rada generáciu Z, najmä v práci 😂ale Bridget zbožňujem ☝️

jaroe
2. apr 2024

@monnci2226 nie, nemám ju rada ako herečku, prišla mi tam, ako tu už niekto spomínal, ako postihnutá. Za mňa to nebolo ani vtipné, ani romantické. Nie som generácia Z.

simsalabim
2. apr 2024

@svokrinjazykmonika vola sa Colin Firth, je to Oscarovy herec. Podla mna jeden z top jeho generacie.

1mina
2. apr 2024

Zbožňujem ju 😍

carolynka
2. apr 2024

@monnci2226 ten prvy diel v anglictine je super, a aj kniha, velmi vtipne. Tie dalsie uz nie su az take dobre, podla mna (knihy su fajn) 🙂 ale Bridget milujem

queen1989
2. apr 2024

Ja ju mám rada 🙂

simca06022011
2. apr 2024

ja sice nie som Zko, ale mozem Jonesku :D hlavne ja som to pozerala najskor kvoli Hughovi :DDD celkovo vsetky tie filmy okolo 2000 s nim mozem ci uz nothing hill, laska nebeska atd.. a teda jonesku som mala rada,a kurat som minule rozmyslala od kolkych rokov je, lebo s dcerou by sme sa zarehnili nad tym :DD

mimikarol
2. apr 2024

Nevedia čo je dobré. Všetky tri časti sú super.

monnci2226
autor
2. apr 2024

@heidi4 pre.mna je asi najviac z trojky scena ako sa idu fotit s Edom Sheerenom 😂😂 teda ako on ich ma fotit 😂😂
v tesom zavese oblubenosti potom ako sa v lekarni snazi kupit si tehotensky test, poletovanie a kupanie v mori po konzumacii hribov, spievanie madony vo väzení, zavolanie Markovi, ktory ju ma na hlasny odposluch v kancelarii pred neviem kolko kolegami 🫣😂..... no mozem takto fakt pokracovat dlhoooo 😂 za mna ozaj suprova komedia

viera1983
2. apr 2024

Milujem tie filmy. Vzdy keď mám na to chuť, tak pozerám naraz všetky tri časti.

heidi4
2. apr 2024

@monnci2226 alebo ze Pockaj! Nechod! - Preco? - Vzala si si moj kabat. 🤣🤣🤣
(Cisty britsky humor)

monnci2226
autor
2. apr 2024

@majlo1234 ako ano s tymto suhlasim ze to bola uplne normalna baba, vobec nemala nadvahu. ale kolko zien je takych ako ona? ze vyzeraju uplne v pohode a zozieraju ich komplexy? myslím ze vacsina zien si prejde tymto obdobim ze so sebou nie su spokojne.

skorpionik30
2. apr 2024

bridget milujem aj jej velke nohavicky🤷🙂....v trojke patrik dempsey....bol este bonus k tomu celemu ...som rocnik 81....a pozriem si ju vzdy zas a znova...

mamaaja82
2. apr 2024

Ja bridget milujem,ked deti spia deka gauc a idem vsetky tri casti pre nu som ochotna ist spat o polnoci😁jo som stara koza, mam 41

sinusoida
2. apr 2024

@monnci2226 áno, ale nemôžem pozerať x-krát, max. 2x.

ekira1
3. apr 2024

Ako "mladá" som ju nemohla ani cítiť, teraz si ju už rada pozriem 😊

Strana
z2