icon

Máte radi Starbucks?

27. okt 2022

Ahojte, mate radi Starbucks a ich rozne napoje? Ak ano, ktory najradsej?

janai1
27. okt 2022

Strawberries & Cream frappucino a z jedla škoricová rolka

miadi
27. okt 2022

Frappuccino

matullienka
27. okt 2022

Vanilla latte mam veľmi rada a staršej dcére občas kúpim bezkofeinove tak tiež jej veľmi chutí

diewcatqoo
28. okt 2022

Ja nie. Za mna je to predrazena nekvalitna preprazena kava, ktora sa neda zachranit ani vsetkymi tymi prichutami, co su na vyber... Za tie peniaze pojdem radsej do inej kaviarne, kde maju kvalitnejsiu kavu, pripadne si viem dobru kavu spravit aj doma.
Ale ja som kavickar, co si potrpi na dobru kavu. Verim, ze ked niekto pije nesku s mliekom, tak starbucks mu chuti 🤷‍♀️

banalu
28. okt 2022

Osobne preferujem Costu pred Starbucksom, ale na svk dobru slovensku kaviaren.
Tie presladene kadejake napoje co maju v ponuke nepijem, som za dobre kapucino.

mamamasama
28. okt 2022

Pumpkin Spice latte. Skôr chodím do Starbucks kvôli atmosfére. Rada si tam čítam knihy a pozorujem ľudí. Káva teda nič moc. 😬

melanta
28. okt 2022

Ochutené latte a frappe, to si tam kupujem často, aj koláč k tomu občas. Cappuccino a espresso nikdy, na to je potrebná dobrá káva.

petamich
28. okt 2022

tiez tam rada raz za cas zajdem na karamelove latte, kava nie je z tych najlepsich ale vobec mi to nevadi, pri tom karamelovom latte obzvlast 😀

bilancia
28. okt 2022

mala som u nich len cold brew a chutilo mi

babababka
28. okt 2022

Nie,nič mi od nich nechutí.

mackamizjedlaskrec
28. okt 2022

Nie hnusi sa mi to .Za to ze je to americke a skoro uz na kazdom rohu vzdy preplnene .Ja by som si kavu nevedela vychutnat ze mi dycha niekto za plecom a s kavou musim prejst pomedzi kociare ,psy a tasky ...🤑😏😬

prasiatko30
28. okt 2022

Starbucks to je ako taky kavovy mcdonalds - ked behas po svete a si nauceny vzdy si dat kavu v starbucks tak vies co si pytat a co mozes ocakavat, ze ti daju pred nos - hlavne ak si v mieste kde nepoznas jazyk a gastronomiu danej krajiny. Ale v kazdom meste kde je starbucks existuje milion kaviarniciek, ktore maju omnoho originalnejsiu atmosferu a lepsiu kavu/kolaciky ako starbucks 😅.

letter
28. okt 2022

Ja som kávičkár, mám rada aj Starbucks, akurát je predražený. Niekedy si aj domov kúpim ich kávu, ako značka kávy za mna fajn, ako kaviareň predražená.

maisynka
28. okt 2022

prázdne kalórie

kris_tin257
28. okt 2022

Latte s mandľovým mliekom 😊 a k tomu vždy čučoriedkový muffin

karolinakr
28. okt 2022

No 5.50e za 1 kavu je moc aj na koňa.

sense
28. okt 2022

Občas si dám cinnamon roll a čaj alebo Cappuccino, keďže nie všade v ponuke je aj bezlaktozoveho mlieko. Ale žeby som bola fanúšikom to nie. Skôr keď čaká am na letisku a mam alebo keď chce ísť kamoška na kávu a bude to ako vždy na dlho, tam nikomu nevadí ani sa divno nediva ze pri šálke kávy sedíš hodinu

hiro
28. okt 2022

To je mliecny bar. Jedine espresso bez mlieka, cukru je kava ako ma byt 🙂