icon

Máte skúsenosť s jasnovidkou Gertou a jej e-bookom?

bar_bora_1
2. jan 2025

ahojte, máte niektorá skúsenosť s jasnovidkou Gertou a jej určením dátumu počatia? celkom ma to zaujíma len ma trošku odrádza cena 😅 máte prípadne niektorá jej novinku e-book účinné rituály? čo na ne hovoríte a čo všetko sa v nich nachádza?

majkabambulik
•
2. jan 2025

@bar_bora_1 iba zle skusenosti! a ku cene sa ti nebudem vyjadrovat, jednoducho stale najde naivneho somara hlupaka, ktory jej zaplati.

danica2711
•
3. jan 2025

@bar_bora_1 keď už nevieš, čo s peniazmi, daj ich radšej na charitu, pomoc Ukrajine alebo na psie útulky

ida129
•
4. máj 2025

Ja som si pri Gerte (Gertíkovi) z Vrábel dala robiť rituál lásky v čase splnu a nič. Nebolo to lacné. Komunikovali sme spolu len cez e-mail, keď som mala otázky ako podrobne prebiehal ten rituál, bola nepríjemná, stručná, odmeraná. Zaujímalo ma to za tie peniaze. Potom som ešte skúsila jednu vešticu a tá mala úplne iný prístup. V každej profesii sú aj odborníci, aj fušeri.

lucia_lucia992
•
8. sep 2025
@ida129

Ja som si pri Gerte (Gertíkovi) z Vrábel dala robiť rituál lásky v čase splnu a nič. Nebolo to lacné. Komunikovali sme spolu len cez e-mail, keď som mala otázky ako podrobne prebiehal ten rituál, bola nepríjemná, stručná, odmeraná. Zaujímalo ma to za tie peniaze. Potom som ešte skúsila jednu vešticu a tá mala úplne iný prístup. V každej profesii sú aj odborníci, aj fušeri.

@ida129 môžem sa opýtať akú ste inú vešticu ste vyskúšali? A pomohlo vám to? Viete odporučiť?

klara546
•
15. sep 2025
@danica2711

@bar_bora_1 keď už nevieš, čo s peniazmi, daj ich radšej na charitu, pomoc Ukrajine alebo na psie útulky

@danica2711 prečo by mala dat peniaze psom alebo ukrajine,to je čo za nápad? Ja napr nikdy nechodim na dovolenky za mňa su to vyhodené peniaze a tiez by mi nikdy nenapadlo povedať ľuďom ktorí idú na dovolenku, že tie peniaze mali dať radsej na útulky alebo na vojnu. Vaša logika je od veci.

largo777
•
11. okt 2025
@ida129

@ida129 prosim Vas ta druha vestica je kto ? Dakujem