icon

Máte skúsenost s ohováraním a šikanou tu na koníku?

samanta82
11. jan 2015

Stretli ste sa niektorá s mamičkou ktorá na vás verbálne utočila a poburovala proti vám aj iné mamičky? dakujem

meluela
11. jan 2015

@samanta82 sice nie, ale je tu par nickov pri ktorych je vopred dobre si povedat ze sa ani nezapojim do diskusie, lebo vopred viem ze to nikam nepovedie .. aj tak obcas nevydrzim a napisem a potom si nadavam ci mi to bolo treba citat tie **acky v odpovediach a stracat cas
ty si mala nejaky takyto problem?

samanta82
autor
11. jan 2015

@meluela teraz riešim.Pýtala som slušne od jednej mamičky mikinu a agresivne na mna vyletela a teraz ma ohovára po celom MK

svetluska82
11. jan 2015

Vacsina mamiciek si tu tvrdo presadzuje svoje nazory a neberu iny. Niekore tu sedia nonstop asi nemaju inu pracu a nevedia co s volnym casom. Vela zien sa tu vychvaluje. Asi tu prestanem chodit zbytocne zabity cas. Nerob si tazku hlavu z toho

meluela
11. jan 2015

@samanta82 kasli na nu .. pripadne pories spor cez admina ... to je smutne ze sem chodia aj take individua 😒

samanta82
autor
11. jan 2015

ale robi zo mna podvodničku a klamarku.Písala som aj adminke len dotyčná agresorka vymazala príspevok

zita19
11. jan 2015

@samanta82 akykolvek sposob ako sa tu prispievatel prispeje presne kopiruje jeho uroven. Zial uroven niektorých prinajmensom klesla az na uroven kanalizacie. Ak sa niekto pripoji k takymto spôsobom, tiez to svedci o jeho urovni...
Netreba sa tym trapit, poucit sa a ist dalej. Len sa takym ludom zdaleka treba vyhybat.
Ja mam na MK par spriaznených dusi, kvôli nim sa mi tu oplati ostavat. Clenky kanalizacnej skupiny sa snazim preskakovat uz po prvom konflikte... Zial nie vzdy sa mi dari, lebo moja mozgova kapacita nestaci na evidovanie vsetkych takýchto endemitov. Na moju skodu.

bosoriak
11. jan 2015

@samanta82 Treba to riesit s adminom.
Inak suhlasim s tym, ze uplne najlepsi sposob ako reagovat na prizemne prispevky je nereagovat.

nela1916
11. jan 2015

Veď aj ja to tu tak pozorujem. Najviac ma šokuje, že tu vidím presne to, čo som ako mladá koza zažila na iných stránkach, to tam naozaj chodili ľudia, ktorí boli nezamestnaní a nemali čo robiť. Tam som sa naučila, že nebyť súčasťou internetových konfliktov sa dá najlepšie tak, že sa jeden nezapojí, resp.v pravej chvíli sa dištancuje. Je zaujímavé pozorovať, ako si tu ľudia riešia veci, ktoré by v ústnej komunikácií ani nezačali.

Ako hovorili baby, skús s adminom, ale hlavne, no ja neviem, zďaleka sa tej osobe vyhýbaj, v krajnom prípade - snáď neporuším nijaký interný kódex slušnosti - na nejaký čas sa od MK odstrihni, tá virtuálna realita vie byť sviňa.

nela1916
11. jan 2015

Inak ešte si tu všímam taký jav, to asi nepoviem nič nové, z času na čas, aspoň v istej sekcií, sa objavujú fiktívne osoby s fiktívnymi témami, tak tu ľudia tak nejak sparanoidnievajú a občas aj skutočná osoba so skutočným problémom utŕži koment v zmysle "neexistuješ, neveríme ti". Takže aj tomuto pripisujem vyhrotenosť niektorých vecí, no tento prípad to asi nebude. Kašli na ňu.

tykat
11. jan 2015

@samanta82... a to sa ako stane ze niekto sa slusne pyta a druhy na neho agresivne vyleti, ohovara po celom koniku a robi z toho druheho podvodnika a klamara??? Nieco muselo byt aj medzitym, chcelo by to nazor druhej strany.

samanta82
autor
11. jan 2015

@tykat nič nebolo len som jej asi nebola sympatická možeš sa jej opýtat na to @silvia2013

viera1107
11. jan 2015

Netráp sa , na MK som krátko tiež som sa slušne pýtala na ženské veci a nejaká vše znalá herečka ma označila za neplnoletú alebo mozgovo nedostatočnú. Chvála Bohu je tu aj veľa príjemných ľudí, žienky a mamče ktoré dobre poradia alebo povzbudia. 😉