icon

Máte skúsenosť s www.vypredaj24.sk?

kajkape
28. aug 2012

Objednala som odtial detom staru next kolekciu s 50% zlavou (super)...v potvrdzovacom maili mi dosli spravne ceny, ked odoslali zasielku, tak zrazu nauctovane 100% bez zlavy. Volala som na hotline...ano,mame interny problem, ozvu sa mi (pochybujem). A teraz dilema, neprevezmem zasielku, tak tie vecicky uz neuvidim, lebo oni nepreposlu naspat so spravnou sumou (ze take nerobia). Odporucila mi uhradit v plnej sume, ze rozdiel mi poslu spat na ucet. Verit neoverenej spolocnosti? Co by ste robili? Lenze rozdiel je pomaly 100 e a to je dost na to, aby som ozaj uvazovala. Dakujem za kazdu skusenost.

Strana
z2
momobobo
5. sep 2012

@kajkape ahoj ja som potom dodatočne robila ešte jednu objednávku a tak tú mi poslali zadarmo ale je tam rozdiel na cene ešte 15 eur som tam volala včera a oni mi povedali že im mám poslať potvrdzujúci mail kde boli uvedené ceny po zľave a že mi peniaze pošlú na účet. U mňa to nieje našťastie už až taká suma tak sa vytešujem z vecičiek. Myslím že to vrátia teda dúfam bola by som sklamaná keby nie rada od nich objednávam 😵

momobobo
5. sep 2012

@kajkape a ešte k tomu lístku neviem ale halens je úplne niečo iné vraj

sedem
5. sep 2012

@kajkape hmm, ja som im tam poposielala tie ich potvrdenia objednavky a potvrdenia o vyexpedovani balika a oni mi zaslali ten mail, co aj tebe, ze balik mozem prebrat a ze mi vystavi reklamaciu a peniaze naspat vratia, este som im mailom cislo uctu napisala a odvtedy je tiez ticho, tak zatial cakam, predsa len viem, ze u tychto spolocnosti to vzdy nejaky cas trva

emma
5. sep 2012

Ahojte,dakujem za diskusiu. Som na tom podobne, cakam, ze mi potvrdia, ze rozdiel medzi objednavkou a fakturou vyplatia spat. U mna je este problem aj to, ze vdaka ich systemovym problemom z mojich 8 objednanych veci dorucia len 4...Kym spracovali objednavku, tovar sa vypredal, ale potvrdenie (vraj automaticka odpoved) mi prisiel komplet...Inac podla orsr je spolocnikom Halens s.r.o. z CR. Vaham, ci prebrat tovar. Prva vyplata rozdielu na Vas ucet/postu by ma presvedcila.

momobobo
6. sep 2012

No na to čakáme asi všetky a dúfame, že to bude v poriadku nič iné nám ani nezostáva. Myslím že to bude trvať trošku dlhšie nakoľko tento problém má asi každý kto od nich objednal. Aj keď v tom majú trošku bordel. 😝

sedem
7. sep 2012

@kajkape
@emma
@momobobo tak kocky, ja uz sa mozem naplno tesit, peniazky prisli! 😵

momobobo
7. sep 2012

@sedem jéj supééér tak sa budeme snáď tešiť všetky. 😵

kajkape
autor
7. sep 2012

@sedem perfektnééé 🙂 tak to sa už idem aj ja tešiť... aká super správa na víkend 😀 😀 😀

sedem
7. sep 2012

@momobobo
@kajkape som rada, ze som vas potesila , snad sa aj vy coskoro dockate 😉

kajkape
autor
24. sep 2012

@momobobo
@emma
@sedem tak ja este stale nemam od nich peniaze...teraz som tam volala....minuly tyzden povedali, ze dva tyzdne musia cakat....dnes som tam volala, ze maju 30 dnova lehotu na vratenie. som riadne napalena 😒 😠 😖

sedem
24. sep 2012

@kajkape fuuuha, tak to sa ti necudujem, ze si nahnevana, volala by som znovu a ziadala okamzite vratenie penazi, nakolko ty si nevracala tovar - vtedy mozno maju 30dnovu lehotu, ale tu ide o tvoje peniaze, ktore od teba vymamili kvoli ich bordelu ...nenechaj sa odbit, nemaju narok tak dlho ti zdrziavat tvoje peniaze 😠

kajkape
autor
24. sep 2012

@sedem ide ma rozhodiť.... dali mi na hotline kontakt na nejakú pani až do Brna...som zvedavá, čo tá s tým má :(((( fakt že som vytočená 😒 ☹

sedem
24. sep 2012

@kajkape verim, len im to pekne vytmav, bez toho sa zjavne nerozhybu, ja som im tiez dost ostry mail napisala...

momobobo
25. sep 2012

@kajkape ahoj ja zatiaľ tiež nič nemám na účte ešte to nieje 30 dní u mňa tak počkám a potom zavolám. No pre ich dobro dúfam že to dovtedy bude v poriadku 😠

momobobo
27. sep 2012

@kajkape
@momobobo
@emma tak dievčatá mne korunky vrátili včera 😵 tak snáď aj vy to budete mať čoskoro v poriadku

kajkape
autor
27. sep 2012

@momobobo mne tiez dnes nabehli... tak som spokojna....ale uf, bolo to neprijemne....

sutocka
30. sep 2012

ja som objednávala asi pred týždňom, už mám tovar doma a dokonca aj za ceny, ktoré mali uvedené na stránke

aivill
13. nov 2012

@kajkape No super, užitočná diskusia - práve som tam objednala Next ... 😒

mima4
24. nov 2012

zienky, ktore ste si z danej stranky objednali uz oblecko, ako ste s nim spokojne? Je kvalitne? Vecicky su pekne? Ste spokojne, ze ste si z tade objednali nieco?

Dakujem za vase postrehy 🙂

hajanka
25. nov 2012

Zlavy na vypredaj24 su zlavami len AKOZE, v skutocnosti nejde o ziadne zlavy, kto Next nakupujete, tak viete ake su skutocne ceny a ceny ktore maju oni pred zlavou su omnoho vyssie nez skutocne, takze ich trosku znizia na uroven beznych cien a vydavaju to za zlavy 😀

jedine plus je v tom, ze maju veci zo starsich kolekcii ktore su ziadane a ze posielaju na dobierku
inak, o cenach sa neda hovorit ako o zlavach 😉

@mima4 bola som spokojna, aj ked cakat trebalo dost dlho, kym sa rozhybali, aj 2 tyzdne, prvy krat mi sice pokaslali objednavku, mala som 4 veci objednane a po tyzdni mi pisali, ze 3 su uz vypredane, nechapem ako mohli byt, ked mi ich hodilo do kosika aj v maily boli potvrdene. Ale ta zvysna dosla. Potom som este raz objednavala a v pohode tiez, ale tiez im to trvalo. Musela som im pisat, ci tam nezaspali 😀

inak firma ktora tento predaj sprostredkuva ma este jednu stranku - halens.sk a tam objednavaju z novych kolekcii formou ako predavajuce na MMB, kupuju lacnejsie v UK a tu to predavaju za cenu ako na directe, dodanie do 2 tyzdnov a este si k tomu davaju 5e postovne 😲 (v tom je cena UK-SR a v ramci SR), takze sa oplati viac cez direct kde je postovne zadara a tovar doma skor 🙂 alebo rovno cez MMB a mate to za rovnako dlho a lacnejsie 😉

Strana
z2