Máte skúsenosť s www.vypredaj24.sk?
Objednala som odtial detom staru next kolekciu s 50% zlavou (super)...v potvrdzovacom maili mi dosli spravne ceny, ked odoslali zasielku, tak zrazu nauctovane 100% bez zlavy. Volala som na hotline...ano,mame interny problem, ozvu sa mi (pochybujem). A teraz dilema, neprevezmem zasielku, tak tie vecicky uz neuvidim, lebo oni nepreposlu naspat so spravnou sumou (ze take nerobia). Odporucila mi uhradit v plnej sume, ze rozdiel mi poslu spat na ucet. Verit neoverenej spolocnosti? Co by ste robili? Lenze rozdiel je pomaly 100 e a to je dost na to, aby som ozaj uvazovala. Dakujem za kazdu skusenost.
@kajkape hmm, ja som im tam poposielala tie ich potvrdenia objednavky a potvrdenia o vyexpedovani balika a oni mi zaslali ten mail, co aj tebe, ze balik mozem prebrat a ze mi vystavi reklamaciu a peniaze naspat vratia, este som im mailom cislo uctu napisala a odvtedy je tiez ticho, tak zatial cakam, predsa len viem, ze u tychto spolocnosti to vzdy nejaky cas trva
Ahojte,dakujem za diskusiu. Som na tom podobne, cakam, ze mi potvrdia, ze rozdiel medzi objednavkou a fakturou vyplatia spat. U mna je este problem aj to, ze vdaka ich systemovym problemom z mojich 8 objednanych veci dorucia len 4...Kym spracovali objednavku, tovar sa vypredal, ale potvrdenie (vraj automaticka odpoved) mi prisiel komplet...Inac podla orsr je spolocnikom Halens s.r.o. z CR. Vaham, ci prebrat tovar. Prva vyplata rozdielu na Vas ucet/postu by ma presvedcila.
No na to čakáme asi všetky a dúfame, že to bude v poriadku nič iné nám ani nezostáva. Myslím že to bude trvať trošku dlhšie nakoľko tento problém má asi každý kto od nich objednal. Aj keď v tom majú trošku bordel. 😝
@kajkape fuuuha, tak to sa ti necudujem, ze si nahnevana, volala by som znovu a ziadala okamzite vratenie penazi, nakolko ty si nevracala tovar - vtedy mozno maju 30dnovu lehotu, ale tu ide o tvoje peniaze, ktore od teba vymamili kvoli ich bordelu ...nenechaj sa odbit, nemaju narok tak dlho ti zdrziavat tvoje peniaze 😠
ja som objednávala asi pred týždňom, už mám tovar doma a dokonca aj za ceny, ktoré mali uvedené na stránke
zienky, ktore ste si z danej stranky objednali uz oblecko, ako ste s nim spokojne? Je kvalitne? Vecicky su pekne? Ste spokojne, ze ste si z tade objednali nieco?
Dakujem za vase postrehy 🙂
Zlavy na vypredaj24 su zlavami len AKOZE, v skutocnosti nejde o ziadne zlavy, kto Next nakupujete, tak viete ake su skutocne ceny a ceny ktore maju oni pred zlavou su omnoho vyssie nez skutocne, takze ich trosku znizia na uroven beznych cien a vydavaju to za zlavy 😀
jedine plus je v tom, ze maju veci zo starsich kolekcii ktore su ziadane a ze posielaju na dobierku
inak, o cenach sa neda hovorit ako o zlavach 😉
@mima4 bola som spokojna, aj ked cakat trebalo dost dlho, kym sa rozhybali, aj 2 tyzdne, prvy krat mi sice pokaslali objednavku, mala som 4 veci objednane a po tyzdni mi pisali, ze 3 su uz vypredane, nechapem ako mohli byt, ked mi ich hodilo do kosika aj v maily boli potvrdene. Ale ta zvysna dosla. Potom som este raz objednavala a v pohode tiez, ale tiez im to trvalo. Musela som im pisat, ci tam nezaspali 😀
inak firma ktora tento predaj sprostredkuva ma este jednu stranku - halens.sk a tam objednavaju z novych kolekcii formou ako predavajuce na MMB, kupuju lacnejsie v UK a tu to predavaju za cenu ako na directe, dodanie do 2 tyzdnov a este si k tomu davaju 5e postovne 😲 (v tom je cena UK-SR a v ramci SR), takze sa oplati viac cez direct kde je postovne zadara a tovar doma skor 🙂 alebo rovno cez MMB a mate to za rovnako dlho a lacnejsie 😉

@kajkape ahoj ja som potom dodatočne robila ešte jednu objednávku a tak tú mi poslali zadarmo ale je tam rozdiel na cene ešte 15 eur som tam volala včera a oni mi povedali že im mám poslať potvrdzujúci mail kde boli uvedené ceny po zľave a že mi peniaze pošlú na účet. U mňa to nieje našťastie už až taká suma tak sa vytešujem z vecičiek. Myslím že to vrátia teda dúfam bola by som sklamaná keby nie rada od nich objednávam 😵