Máte skúsenosť so zvlhčovačom Lanaform steamy?
dobry den chcela by som sa opytat mamiciek, ktore maju skusenost s tymto zvlhcovacom, aky je, ci s nim nemali nejake problemy atd....zvazujem kupu pretoze v byte je hrozne suchy vzduch....tento sa mi paci, len nepoznam nikoho kto by mal s nim skusenost...dakujem 😉
Ak kupujes zvlhcovac odporucam si zistit,ci ma aj zachytavac bakterii a vodneho kamena,aby nemal nejak kratku zivotnost,alebo si tam nemusela liat destilovanu vodu.A nie vsetky zvlhcovace vydrzia na jedno naplnenie,tak ako udava predajce-vlastne skusenost.
My mame tefal,sice vzhladovo nic moc,ale ma aspon zachytavac kamena,da sa potom dokupit nahradny,a tiez aj cistic bakterii,plus mozes dodat don vonu.
Skus si najst recenzie na nete...
Ale inak celkovo-zvhcovac odporucam,hlavne do panelakov,mi mame hned lepsi vzduch,a aspon nemusime mat vetracku v tejto kose otvorenu...
exupery: dakujem za radu....k tomuto zvlhcovacu sa da dokupit tycinka proti bakteriam, ale to je dalsich 20 eur....priznam sa ze vzhlad ma az tak nezujma ale skor velkost...tento je maly, nezaberie vela miesta......byvame este s rodicmi v trojizbovom byte takze vies-kazdy centimeter sa rata 😀 no a zvlhcovac potrebujem naozaj surne, pretoze sme sa prave vratili z nemocnice, dcerka mala laryngitidu a ked dostala zachvat mala uplne popraskane pery a v nosteku zasusenu krv ☹ teraz davam vyprate pradlo na susiak do izby a tak spime, lebo ak ho nedam a prevesim len uterak do izby zacne velmi kaslat a nemoze ani spat chudatko 😒
@barborka25 to ti verim,aj mi mame hrozne.My tiez byvame u nasich,tak viem ako je to s tymi cm 🙂 urcite kup,a hlavne aj tu tycinku,je to lepsie pre babatko,a este ked je aj po nemocke,neoplati sa setrit na zdravi...

http://www.snadnyzivot.cz/zvlhcovace-vzduchu/ul...