icon

Máte skúsenosti s bankou 365.bank ?

cluiy39
2. dec 2019

Ahojte, máte niekto túto banku? Rozmýšľam nad ňou, rada by som počula skúsenosti...
Vďaka 😄👋🏼

Strana
z3
arcticcode
2. dec 2019

Mam. Nuda.

veronikaszabova
2. dec 2019

Nepoznam ju, nemam ju, no brutalne sa mi zhnusila, ako vsade vyskakuje "zaloz si ucet, dame ti 15€ a za kazdeho dovedeneho kamosa ti dame dalsie". No pyramida ako vysita.

cluiy39
autor
Autor odpoveď zmazal
cluiy39
autor
2. dec 2019

@veronikaszabova Ďakujem, presne práve preto mi to nejako nejde do hlavy . Tiež chceli moje prihlasovacie údaje k môjmu emailu... čo mi bolo divné....

@arcticcode Ďakujem za odpoveď. 365, je pod poštovou bankou? A vážne je tam tak všetko "ZADARMO"? ako to všade prezentujú?

cluiy39
autor
2. dec 2019

@veronikaszabova Ďakujem, presne práve preto mi to nejako nejde do hlavy . Tiež chceli moje prihlasovacie údaje k môjmu emailu... čo mi bolo divné....

@arcticcode Ďakujem za odpoveď. 365, je pod poštovou bankou? A vážne je tam tak všetko "ZADARMO"? ako to všade prezentujú?

lyci
2. dec 2019

zalozila som si ucet, lebo mi dali office na rok zadarmo. nepotrebovala som ho a rok ani nepouzivala. nedavno som ho zacala pouzivat. normalna online banka s prehladnym internet bankingom a kriklavymi farbami. vsetko, co ma fungovat funguje. neviem co vsetko od banky chces

majlo1234
2. dec 2019

@cluiy39 ja mam 365ku uz skoro rok, pouzivam ju ako druhy ucet a som spokojna. Sikovna appka, celkom dobry urok na sporiacom ucte oproti tatre, a vsetko vybavis cez net.
Co sa tyka uverov, neponukaju ziadne vysoke uvery, iba par tisic.

cluiy39
autor
2. dec 2019

@lyci
@majlo1234
Zaujímalo by ma ešte 😄 založenie účtu a mesačný poplatok? Som trochu neveriaca, čo sa týka toho všetkého ZADARMO 😄👍🏼
ĎAKUJEM 😊

lyci
2. dec 2019

@cluiy39 vsetko maju prehladne na stranke napisane. da sa popytat aj telefonicky. telefonne cislo snad zvladnes vytocit bez pomoci. to ti tu mame rozpisovat co uz davno na tento ucel je spravene? vedenie uctu je zadarmo a aj vsetky zakladne veci su standardne zadarmo. co este chces zadarmo? ved to nie je prva takato banka na slovensku. ci si ides zalozit svoj ucet v zivote?

simi297
2. dec 2019

@cluiy39 Mam ju cca pol roka. Mozem odporučiť. To syslenie je fajn ani nevies ako a mas nasetrene. 🙂

simi297
2. dec 2019

@cluiy39 všetko zadarmo. Dokonca ak dáš heslo pri registrácii tak ziskas 10e.

cluiy39
autor
3. dec 2019

@simi297 vďaka za info 👍🏼😄

anka32
Odpoveď bola odstránená
ivet58
6. dec 2019

@cluiy39 áno mám už rok

d4321
28. apr 2020

365 banka je úplne v poriadku. Účet je zadarmo a ak chceš zdarma k novému uctu 10€ - pri registrácii zadaj kod: david036414 😉🙂

silvuss22
Autor odpoveď zmazal
kopaniciarka_tulka
Odpoveď bola odstránená
prispievatel
6. sep 2020

Dobré skúsenosti. Len nemá pobočky na to bacha. Všetko sa robí cez telefón. Podporuje apple pay aj google pay, takisto aplikácia ide aj na iphone aj android. Používam popri Raiffeisene a naozaj ke zadarmo. Vedenie účtú, prevody, hocikoľko výberov z bankomatu poštovej banky, a 2x cudzí bankomat. Akurát neponúka voľbu bankoviek že chceš napr. samé dvacky to nemá lebo raiffeisen to má.

ivet58
7. sep 2020

@veronikaszabova mám. V pohode. A máš totálne mylne informácie!

sohicka
3. feb 2021

Ahojte, ja som s učtom tiež spokojná. ak rozmýšlate o založení účtu tak do 7.2. s kódom katarina057039 a získate 15 eur

prispievatel
8. jún 2021

Inák akurát písali že budú mať pobočky. Preberajú sieť poštovej banky. Tá nezanikne a bude sa zameriavať na klientov v regiónoch v rámci pôšt a 365 bude fungovať ako normálne bežné banky.

magduska77
16. jún 2021

Ja som maximálne spokojná. Ak si budete zakladať účet tak s mojim kódom jana065879 získate 15€ zadarmo do 30.6.2021

avril299
16. jún 2021

zalezi od toho, co od banky ocakavas, ja mam 365 aj mBank. v 365 caste vypadky, ale zasa na druhu stranu dobry urok na sporeni 0,365, ktory ale od jula menia na 0,0365, takze svoje peniaze prenasam na sporenie do mBank, kde maju urok 0,1. v 365 mas ale ucet s vedenim zadarmo bez nejakych dalsich podmienok a syslenie (nejaka mensia ciastka pri plateni kartou odide na sporenie), ktore ma urok 3,65% co je fakt dobre, ale nezbohatnes na tom 🙂 a este ako plus zalozenie uctu zadarmo

avril299
16. jún 2021

a samozrejme ak zadate niekoho kod pri zakladani uctu, tak dostanete Vy aj clovek, ktoreho kod zadavate po 15€ - kludne mozte aj moj, ked to tu tak vsetci propaguju :D
kod: andrea060697

viktoria874
21. júl 2021

@avril299 prosím Vás ten kód stale plati? 😁

avril299
22. júl 2021

@viktoria874 uz nie, iba do 30.6.

gzack07
Odpoveď bola odstránená
prispievatel
23. aug 2021

Ako to je s tými kódmi? Ja tam mám účet už dlho. To je pre nových či ako?

gzack07
Odpoveď bola odstránená
gzack07
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3