Máte skúsenosti s bankou 365.bank ?
Ahojte, máte niekto túto banku? Rozmýšľam nad ňou, rada by som počula skúsenosti...
Vďaka 😄👋🏼
Nepoznam ju, nemam ju, no brutalne sa mi zhnusila, ako vsade vyskakuje "zaloz si ucet, dame ti 15€ a za kazdeho dovedeneho kamosa ti dame dalsie". No pyramida ako vysita.
@veronikaszabova Ďakujem, presne práve preto mi to nejako nejde do hlavy . Tiež chceli moje prihlasovacie údaje k môjmu emailu... čo mi bolo divné....
@arcticcode Ďakujem za odpoveď. 365, je pod poštovou bankou? A vážne je tam tak všetko "ZADARMO"? ako to všade prezentujú?
@veronikaszabova Ďakujem, presne práve preto mi to nejako nejde do hlavy . Tiež chceli moje prihlasovacie údaje k môjmu emailu... čo mi bolo divné....
@arcticcode Ďakujem za odpoveď. 365, je pod poštovou bankou? A vážne je tam tak všetko "ZADARMO"? ako to všade prezentujú?
zalozila som si ucet, lebo mi dali office na rok zadarmo. nepotrebovala som ho a rok ani nepouzivala. nedavno som ho zacala pouzivat. normalna online banka s prehladnym internet bankingom a kriklavymi farbami. vsetko, co ma fungovat funguje. neviem co vsetko od banky chces
@cluiy39 vsetko maju prehladne na stranke napisane. da sa popytat aj telefonicky. telefonne cislo snad zvladnes vytocit bez pomoci. to ti tu mame rozpisovat co uz davno na tento ucel je spravene? vedenie uctu je zadarmo a aj vsetky zakladne veci su standardne zadarmo. co este chces zadarmo? ved to nie je prva takato banka na slovensku. ci si ides zalozit svoj ucet v zivote?
365 banka je úplne v poriadku. Účet je zadarmo a ak chceš zdarma k novému uctu 10€ - pri registrácii zadaj kod: david036414 😉🙂
Dobré skúsenosti. Len nemá pobočky na to bacha. Všetko sa robí cez telefón. Podporuje apple pay aj google pay, takisto aplikácia ide aj na iphone aj android. Používam popri Raiffeisene a naozaj ke zadarmo. Vedenie účtú, prevody, hocikoľko výberov z bankomatu poštovej banky, a 2x cudzí bankomat. Akurát neponúka voľbu bankoviek že chceš napr. samé dvacky to nemá lebo raiffeisen to má.
@veronikaszabova mám. V pohode. A máš totálne mylne informácie!
Ahojte, ja som s učtom tiež spokojná. ak rozmýšlate o založení účtu tak do 7.2. s kódom katarina057039 a získate 15 eur
Inák akurát písali že budú mať pobočky. Preberajú sieť poštovej banky. Tá nezanikne a bude sa zameriavať na klientov v regiónoch v rámci pôšt a 365 bude fungovať ako normálne bežné banky.
Ja som maximálne spokojná. Ak si budete zakladať účet tak s mojim kódom jana065879 získate 15€ zadarmo do 30.6.2021
zalezi od toho, co od banky ocakavas, ja mam 365 aj mBank. v 365 caste vypadky, ale zasa na druhu stranu dobry urok na sporeni 0,365, ktory ale od jula menia na 0,0365, takze svoje peniaze prenasam na sporenie do mBank, kde maju urok 0,1. v 365 mas ale ucet s vedenim zadarmo bez nejakych dalsich podmienok a syslenie (nejaka mensia ciastka pri plateni kartou odide na sporenie), ktore ma urok 3,65% co je fakt dobre, ale nezbohatnes na tom 🙂 a este ako plus zalozenie uctu zadarmo
a samozrejme ak zadate niekoho kod pri zakladani uctu, tak dostanete Vy aj clovek, ktoreho kod zadavate po 15€ - kludne mozte aj moj, ked to tu tak vsetci propaguju :D
kod: andrea060697
@avril299 prosím Vás ten kód stale plati? 😁
@viktoria874 uz nie, iba do 30.6.
Ako to je s tými kódmi? Ja tam mám účet už dlho. To je pre nových či ako?

Mam. Nuda.