Máte skúsenosti s Biowashball?
Ahojte,
na internete som narazila na tuto vecicku. Kedze som tak trocha ekomaniak tak ma to celkom zaujalo. Mate s nou niektora skusenost?
Tu je o nej viac
pocujte baby, ja mam tu zelenu ako nazov temy a pouzivam ju aj s praskom ecover - tak 1/5 az 1/3 davam. a vsimla som si, ze mam na bubne nejaky povlak, akoby nejaka usadenina ci spina. aj som vyprala pracku s octom na 70 stupnov co trosku pomohlo ale zas je to tam... mate niekto podobne skusensti?
ahojte ja som si dnes kupila gulu na pranie v nakupnom centre u nas v Nitre ,ma ju aj mamina aje s nou spokojna,je o moc lacnejsia ako tie vase ale je s nou spokojna,ja som dnes vyprala s nou monterky manzelove a dala som tam malicko pracieho prasku a kvapku avivaze a na moje pocudovanie monterky boli vazne ciste ,flaky mali len minimalne take,co by nevypral asi ani prasok,myslim tie od oleja atd ale zatial som spokojna s gulou,bez prasku budem obcas pouzivat na detske veci ,ktore su neni zaspinene od jedla a dam kvapku avivaze pre vonu,ktoru zboznujem ja mam tuto gulu 😉
@helenkasabinka no tak to maš super ak ťa vyšla len tolko 🙂 🙂 🙂 a si spokojná, tak verím, že tie ceny budú troška klesať 😉
@evinkal tuto bielu som vyhraa na aukcii a cakam kedy mi pride 😉
@helenkasabinka 🙂 u nás v práci ju jeden predáva po 12euro 😀
@evinkal ja som kupila tu zelenu za 10€ a tu bielu na aukcii som vyhrala za 5€ 😀 😀 uvidime,co za zazrak to bude 😉
@helenkasabinka a dobrá je tá zelená,či ju dome ešte nemáš?ja to chcem skúsiť použiť,ale píšu že dve hodiny nechať na slnku pred 1.použitím a netreba ani prach.to opere iba s vodou aj zapotené a od dieťatka zababrané vecičky?tomu sa mi nejak nechce veriť 😲
@evinkal ja mam tu zelenu uz doma,aj s nou periem ale veci su take bez vone,ked neoperiem bez prasku ....zaspinene veci neoperie ale take len na prepratie je dobra,ale ja davam troska prasku a avivaze lebo ja milujem tu vonu,upotene veci neoperie bez prasku,na to treba trosicku prasku,ja ju davam do kazdeho prania,ked ju uz mam tak ju tam aj pridam,clovek nikdy nevie 😀 😉 😉
@helenkasabinka ja zvyknem prať len s gélom a tá guľa hrozne smrdí 😝 .a môžu sa s tým prať detské?ja sa bojím,aby nechytila dáku alergiu,ale píše to v návode že to dáke infračervené lúče vyžaruje..nechcela by som,aby mi svietili deti😀
@evinkal praveze ja by som s tym viac detske veci prala ,lebo urcite to je na nieco dobre,kedze netreba tolko prasku davat 😉
@helenkasabinka o.k.skúsim..takže máš dobrú skúsenosť?ja to tiež chcem skúsiť,keďže to už doniesol,tak nech sa to zúžitkuje..len keď som to odbalila--fú,ten smrad 😝
Ahojte, tak ja som tiež kupila tuto guľu, ale mám takú modrú. Je inak taká istá ako tá biela, ale je uplne super. Mamine som objednala tu zelenu a parada. Moja stála 4 eura a mamina 5 plus poštovné, ale akože klobuk dole. Proste parada. Všetko to vyperie, na detské veci dávam trošku gelu na pranie, lebo malej veci su vždy flakaté, ale minule som zabudla a boloo to v pohode 😅 Dokonca su všetky veci mäkké a voňajú aj ke´d tá gula riadne smrdí sama o sebe. Osobne som tomu neverila, prišlo mi to ako blbosť,ale za tu cenu som si povedala, že by som bola blba to nevyskušať a fakt že som rada 😎 Takže ja len odporúčam
@indiankaindi 4€ stála? 😕 to som potom kde videla že aj cez50€ to stálo 😅 idem posnorit po nete ceny
http://www.praciagula.sk/ tu je za 37€ 😒
@marianka79 na Mimibazare 🙂 Ale tú už tá pani nemá, už má tie zelené (len sú modré) za 5 eur. Ak chceš, do ip ti pošlem jej id. Ja som od nej objednávala a som maximálne spokojná. 😔 Za 50 boli v TV v teleshoppingu alebo niekde tak. V nákupných centrách ju majú po 10, ale to je presne to isté, čo mám aj ja 😎
@indiankaindi presne ako u nas .-) aj cena, aj farba, aj skusenost, aj smrad .-D ale po asi 6-7 praniach uz tak nepachne... 😉
@zuzanocka ja som dnes prala a všimla som si, že ani tá moja už nepáchne 🙂 tak sa teším, hoci teda na prádle to nezostávalo.
@indiankaindi tak super 🙂
moj manzel vzdy vsetko nove ovoniava (neviem, co to ma za zvyk 😅 ) a ked som vybalila tu gulu, zaniesla som mu ju ukazat, skor, nez som stacila nieco povedat, samozrejme si k nej cuchol... ale tak poriadne z hlboka... 😝 😝 chudacisko 😀 😀 😀 neviem, ci sa toho zvyku nezbavil 😀
ty davas aj avivaz? ze su veci makke, to sedi... a to mame v PN asi najtvrdsiu vodu 😝
@zuzanocka My sme sa teraz sťahovali a tu máme extrémne tvrdú vodu. Ja som musela presedlať na takmer najdrahší prášok na trhu a aj tak u nás fičalo savo, lebo nič mi skoro nešlo vyprať. Už som bola zúfalá. Konvicu musí odkameňovávať každý týždeň, lebo sa v nej nedá zohrievať voda. Ale s tou guľou to je paráda. Dávam väčšinou iba aviváž, k malej vecičkám dávam trošilinku gelu na pranie, teda ak sú veci fľakaté, ale tak detské veci nefľakaté som ešte asi neprala 😀 No a ke´d je niečo ako veľmi špinavé ponožky, tak to iba namydlím mydlom na pranie, tým hnedým a normálne periem bez prášku, iba s avivážou a ak je viac vecí veľmi špinavých, tak dám trošku prášku. Ale mám teraz lacnejšiu aviváž a všetko extrémne vonia a je mäkkučké. Mamina si prala župan, má taký fleesový, biely a sa smiala, žesi musí dať zváračské okuliare, čo tak svieti a je taký našišorený, mäkký a voňavý ako perinka. taký nebol ani nový 😵 Ako sa tak čítam, som ako z televíznej reklamy na praciu guľu 😅
Ahojte baby, nám kúpila tu guľu z TV product moja svokra, tak som hned pri prvom praní skúsila však v televízory im to fungovalo 😀 , fajnovo oprala, aj druhe no a pri treťom praní sa mi v práčke rozsypala. Viete si predstaviť jak som nadávala, ked som musela tie malé guličky z tej práčky dostať... Ale mrzelo ma to, lebo naozaj vyprala zatial všetko, čo bolo špinavé, akurát som musela dávať aviváž, aby bolo mäkšie prádlo. no a kedže reklamácia nepripadá v uvahu, lebo sme 1500km od domu, tak som ju milé dámy zošila dokopy 😀 😀 😀 no ale ked na tu potvoru nezaberalo žiadne lepidlo....
@indiankaindi môžeš prosím ťa aj mne poslať kontakt na tú pani z mimibazaru od ktorej si tie gule kupovala?
Ďakujem
@lenka3007 😀 super. si vynaliezava 🙂
@indiankaindi tiez si tak obcas pripadam 🙂
@indiankaindi hej hej pošli mi prosím kontakt dnes som na gulu natrafila na poliklinike tam ju jeden predával tuším stála 27€ 😕 ale mi je divné že taká lacná čo si ty kupila je to originál? nie je to nejaká napodobenina?
ja ma dve gule doma ,jednu bielu a druhu zelenu a som veru spokojna ,tak ako ich opisujete aj my mame na ne taky nazor,takze urcite sa oplati a nieco to robi 😀 😵 😵 😵
@helenkasabinka a aky je rozdiel medzi bielou a zelenou?
@zuzanocka pravdepodobne ziadny,bielu som kupila za 5€ na aukcii,kazda ma iny tvar aj farbu aj gulicky su ine v nich 😉
zvazujem kupu pracej gule, len uz je tolko druhov, ze si neviem vybrat....original bude asi najdrahsi okolo tych 40E...pozerala som na mimibazar a tam je modra Laundry ball, biela Clean ballz, zelena Washing ball...vsetky okolo 5EUR, mate s nimi skusenosti, aky je medzi tymito typmi rozdiel?

Ahojte,ja používam praciu guľu už dávno,dávam len aviváž a som maximálne spokojná 😉 Dokonca ju predáva môj manžel,takže vždy skúšam všetky nové položky čo má v sortimente 🙂 .