icon

Máte skúsenosti s Biowashball?

tynushqa
1. mar 2010

Ahojte,
na internete som narazila na tuto vecicku. Kedze som tak trocha ekomaniak tak ma to celkom zaujalo. Mate s nou niektora skusenost?

Tu je o nej viac

http://www.praciagula.sk/ako-funguje-biowashball/

lenka0005
29. dec 2010

Ahojte,ja používam praciu guľu už dávno,dávam len aviváž a som maximálne spokojná 😉 Dokonca ju predáva môj manžel,takže vždy skúšam všetky nové položky čo má v sortimente 🙂 .

lenka0005
29. dec 2010

@benne Ja bývam na prízemí,takže bez balkonu.Sušenie v zime-katastrofa,ale kámoška mi poradila pohlcovač vlhkosti-Ceresit a je už oveľa lepšie 🙂 .

lindulak
6. jan 2011

pocujte baby, ja mam tu zelenu ako nazov temy a pouzivam ju aj s praskom ecover - tak 1/5 az 1/3 davam. a vsimla som si, ze mam na bubne nejaky povlak, akoby nejaka usadenina ci spina. aj som vyprala pracku s octom na 70 stupnov co trosku pomohlo ale zas je to tam... mate niekto podobne skusensti?

helenkasabinka
6. jan 2011

ahojte ja som si dnes kupila gulu na pranie v nakupnom centre u nas v Nitre ,ma ju aj mamina aje s nou spokojna,je o moc lacnejsia ako tie vase ale je s nou spokojna,ja som dnes vyprala s nou monterky manzelove a dala som tam malicko pracieho prasku a kvapku avivaze a na moje pocudovanie monterky boli vazne ciste ,flaky mali len minimalne take,co by nevypral asi ani prasok,myslim tie od oleja atd ale zatial som spokojna s gulou,bez prasku budem obcas pouzivat na detske veci ,ktore su neni zaspinene od jedla a dam kvapku avivaze pre vonu,ktoru zboznujem ja mam tuto gulu 😉

helena56800
7. jan 2011

@helenkasabinka no tak to maš super ak ťa vyšla len tolko 🙂 🙂 🙂 a si spokojná, tak verím, že tie ceny budú troška klesať 😉

evinkal
13. jan 2011

Dievčence ja má takú bielu,neviem či je to taká istá ako je tá zelená,ale mala by som viac otázok na ňu

helenkasabinka
16. jan 2011

@evinkal tuto bielu som vyhraa na aukcii a cakam kedy mi pride 😉

evinkal
16. jan 2011

@helenkasabinka 🙂 u nás v práci ju jeden predáva po 12euro 😀

helenkasabinka
16. jan 2011

@evinkal ja som kupila tu zelenu za 10€ a tu bielu na aukcii som vyhrala za 5€ 😀 😀 uvidime,co za zazrak to bude 😉

evinkal
16. jan 2011

@helenkasabinka a dobrá je tá zelená,či ju dome ešte nemáš?ja to chcem skúsiť použiť,ale píšu že dve hodiny nechať na slnku pred 1.použitím a netreba ani prach.to opere iba s vodou aj zapotené a od dieťatka zababrané vecičky?tomu sa mi nejak nechce veriť 😲

helenkasabinka
16. jan 2011

@evinkal ja mam tu zelenu uz doma,aj s nou periem ale veci su take bez vone,ked neoperiem bez prasku ....zaspinene veci neoperie ale take len na prepratie je dobra,ale ja davam troska prasku a avivaze lebo ja milujem tu vonu,upotene veci neoperie bez prasku,na to treba trosicku prasku,ja ju davam do kazdeho prania,ked ju uz mam tak ju tam aj pridam,clovek nikdy nevie 😀 😉 😉

evinkal
16. jan 2011

@helenkasabinka ja zvyknem prať len s gélom a tá guľa hrozne smrdí 😝 .a môžu sa s tým prať detské?ja sa bojím,aby nechytila dáku alergiu,ale píše to v návode že to dáke infračervené lúče vyžaruje..nechcela by som,aby mi svietili deti😀

helenkasabinka
16. jan 2011

@evinkal praveze ja by som s tym viac detske veci prala ,lebo urcite to je na nieco dobre,kedze netreba tolko prasku davat 😉

evinkal
16. jan 2011

@helenkasabinka o.k.skúsim..takže máš dobrú skúsenosť?ja to tiež chcem skúsiť,keďže to už doniesol,tak nech sa to zúžitkuje..len keď som to odbalila--fú,ten smrad 😝

indiankaindi
7. feb 2011

Ahojte, tak ja som tiež kupila tuto guľu, ale mám takú modrú. Je inak taká istá ako tá biela, ale je uplne super. Mamine som objednala tu zelenu a parada. Moja stála 4 eura a mamina 5 plus poštovné, ale akože klobuk dole. Proste parada. Všetko to vyperie, na detské veci dávam trošku gelu na pranie, lebo malej veci su vždy flakaté, ale minule som zabudla a boloo to v pohode 😅 Dokonca su všetky veci mäkké a voňajú aj ke´d tá gula riadne smrdí sama o sebe. Osobne som tomu neverila, prišlo mi to ako blbosť,ale za tu cenu som si povedala, že by som bola blba to nevyskušať a fakt že som rada 😎 Takže ja len odporúčam

marianka79
8. feb 2011

@indiankaindi 4€ stála? 😕 to som potom kde videla že aj cez50€ to stálo 😅 idem posnorit po nete ceny

marianka79
8. feb 2011

http://www.praciagula.sk/ tu je za 37€ 😒

indiankaindi
8. feb 2011

@marianka79 na Mimibazare 🙂 Ale tú už tá pani nemá, už má tie zelené (len sú modré) za 5 eur. Ak chceš, do ip ti pošlem jej id. Ja som od nej objednávala a som maximálne spokojná. 😔 Za 50 boli v TV v teleshoppingu alebo niekde tak. V nákupných centrách ju majú po 10, ale to je presne to isté, čo mám aj ja 😎

zuzanocka
8. feb 2011

@indiankaindi presne ako u nas .-) aj cena, aj farba, aj skusenost, aj smrad .-D ale po asi 6-7 praniach uz tak nepachne... 😉

indiankaindi
8. feb 2011

@zuzanocka ja som dnes prala a všimla som si, že ani tá moja už nepáchne 🙂 tak sa teším, hoci teda na prádle to nezostávalo.

zuzanocka
8. feb 2011

@indiankaindi tak super 🙂
moj manzel vzdy vsetko nove ovoniava (neviem, co to ma za zvyk 😅 ) a ked som vybalila tu gulu, zaniesla som mu ju ukazat, skor, nez som stacila nieco povedat, samozrejme si k nej cuchol... ale tak poriadne z hlboka... 😝 😝 chudacisko 😀 😀 😀 neviem, ci sa toho zvyku nezbavil 😀
ty davas aj avivaz? ze su veci makke, to sedi... a to mame v PN asi najtvrdsiu vodu 😝

indiankaindi
8. feb 2011

@zuzanocka My sme sa teraz sťahovali a tu máme extrémne tvrdú vodu. Ja som musela presedlať na takmer najdrahší prášok na trhu a aj tak u nás fičalo savo, lebo nič mi skoro nešlo vyprať. Už som bola zúfalá. Konvicu musí odkameňovávať každý týždeň, lebo sa v nej nedá zohrievať voda. Ale s tou guľou to je paráda. Dávam väčšinou iba aviváž, k malej vecičkám dávam trošilinku gelu na pranie, teda ak sú veci fľakaté, ale tak detské veci nefľakaté som ešte asi neprala 😀 No a ke´d je niečo ako veľmi špinavé ponožky, tak to iba namydlím mydlom na pranie, tým hnedým a normálne periem bez prášku, iba s avivážou a ak je viac vecí veľmi špinavých, tak dám trošku prášku. Ale mám teraz lacnejšiu aviváž a všetko extrémne vonia a je mäkkučké. Mamina si prala župan, má taký fleesový, biely a sa smiala, žesi musí dať zváračské okuliare, čo tak svieti a je taký našišorený, mäkký a voňavý ako perinka. taký nebol ani nový 😵 Ako sa tak čítam, som ako z televíznej reklamy na praciu guľu 😅

lenka3007
8. feb 2011

Ahojte baby, nám kúpila tu guľu z TV product moja svokra, tak som hned pri prvom praní skúsila však v televízory im to fungovalo 😀 , fajnovo oprala, aj druhe no a pri treťom praní sa mi v práčke rozsypala. Viete si predstaviť jak som nadávala, ked som musela tie malé guličky z tej práčky dostať... Ale mrzelo ma to, lebo naozaj vyprala zatial všetko, čo bolo špinavé, akurát som musela dávať aviváž, aby bolo mäkšie prádlo. no a kedže reklamácia nepripadá v uvahu, lebo sme 1500km od domu, tak som ju milé dámy zošila dokopy 😀 😀 😀 no ale ked na tu potvoru nezaberalo žiadne lepidlo....

dara2583
8. feb 2011

@indiankaindi môžeš prosím ťa aj mne poslať kontakt na tú pani z mimibazaru od ktorej si tie gule kupovala?
Ďakujem

zuzanocka
8. feb 2011

@lenka3007 😀 super. si vynaliezava 🙂

@indiankaindi tiez si tak obcas pripadam 🙂

marianka79
8. feb 2011

@indiankaindi hej hej pošli mi prosím kontakt dnes som na gulu natrafila na poliklinike tam ju jeden predával tuším stála 27€ 😕 ale mi je divné že taká lacná čo si ty kupila je to originál? nie je to nejaká napodobenina?

helenkasabinka
8. feb 2011

ja ma dve gule doma ,jednu bielu a druhu zelenu a som veru spokojna ,tak ako ich opisujete aj my mame na ne taky nazor,takze urcite sa oplati a nieco to robi 😀 😵 😵 😵

zuzanocka
8. feb 2011

@helenkasabinka a aky je rozdiel medzi bielou a zelenou?

helenkasabinka
9. feb 2011

@zuzanocka pravdepodobne ziadny,bielu som kupila za 5€ na aukcii,kazda ma iny tvar aj farbu aj gulicky su ine v nich 😉

sorciera24
10. feb 2011

zvazujem kupu pracej gule, len uz je tolko druhov, ze si neviem vybrat....original bude asi najdrahsi okolo tych 40E...pozerala som na mimibazar a tam je modra Laundry ball, biela Clean ballz, zelena Washing ball...vsetky okolo 5EUR, mate s nimi skusenosti, aky je medzi tymito typmi rozdiel?