icon

Máte skúsenosti s dobrou vešticou?

6. jan 2023

Máte skúsenosti s dobrou vešticou? Ďakujem.

pribinak
•
6. jan 2023

Žiadna dobrá vestica neexistuje

77katarina
•
6. jan 2023

Existuje, ale bohužiaľ už vymreli 😤 Moja babka poznala asi 2, všetko čo jej povedali sa splnilo a to do bodky. To bolo hádam aj 50 rokov dozadu. Odvtedy už nikdy také nestretla a ani ja, iba samé podvodníčky.

syslik81
•
6. jan 2023

dobra vestica-ziadna vestica

lukkar
•
6. jan 2023

Žiadna veštica nieje dobrá

linda2690
•
15. dec 2024

Všetky čo sem píšete, dámy, šetrite si peniaze. Tarot nie je možné vykladať na diaľku! Nie je možné ho vykladať intuitívne. Tarotové symboly majú presný význam a karty fungujú tak, že sa priamo napájajú na vedomie, podvedomie a nevedomie klienta. Každá "veštica" čo robí tarot na diaľku je podvodníčka a klamárka. Karty nemajú ako vedieť vašu cestu, váš problém, váš osud a vašu archetypálnu charakteristiku na diaľku. Prešla som historickým tarotovým učením, zaučil ma vysvätený tarotový Veľkňaz a garantujem vám, že na diaľku sa výklad nedá robiť. Jasné, že vám ich veštby veľa "trafia", šokujú, ale je to len známy ťah, aby sa človek opäť k nim vrátil, lebo veľa vecí čo napíšu sa dobre čítajú. Vaše peniaze len vyhadzujete z okna ženám bez akýchkoľvek "schopností" a "darov z hora". Mala som aj osobnú skúsenosť, chceli sme vidieť ako vyveští pani na diaľku, dobre sa to čítalo, ale nič sa samozrejme nesplnilo, tak mi pani veštica pekne vrátila peniaze a aj mojim 2 známym, keď sme prišli na to, že rovnaké zaručené veštby píše na A4 všetkým klientom rovnako 😆 Držte sa a predestinujte - čo sa má stať, stane sa.... niektoré veci sú dané a niektoré viete ovplyvniť a žiadna veštica vám osud nezmení ani nevyveští....

ewa99
•
Odpoveď bola odstránená
•