icon

Máte skúsenosti s dubajskou čokoládou Chocolate Dubai?

bettyg
5. feb 2025

Ahojte vyskúšali ste už dubajskú čokoládu zo stránky chocolatedubai.store ?

Strana
z2
cacianka
5. feb 2025

nechápem čo sa všetci idú pos.rať z nejakej ....

martinka13
5. feb 2025

@cacianka takže chutila. Autorka odpoveď ocení

enmery
Odpoveď bola odstránená
maranco
5. feb 2025

@bettyg ak by som chcel kúpiť čokoládu, určite ju nekúpim v obchode ktorý vznikol pred 3 mesiacmi
Toto bude rovnaké ako Prime mánia.

gribka1
5. feb 2025

@martinka13 Ale naozaj nestojí za to, tak čo má napísať 😂

enmery
5. feb 2025

Napíš pravdu a odstránia Ti príspevok 😄A pritom tam nebola ani jedna nadávka.

enmery
5. feb 2025

Ľudia, vám to xxx. Niekto postne marketing na net a davová psychóza. Nemať sociálne siete je priam bytostne dôležité pre človeka, aby totálne neosprostel. Pretože možno tak 1% si tam vie zobrať niečo dôležité. Zvyšok sú vybrakované povrchné ovce. Už som musela, ospravedlňujem sa.

bettyg
autor
5. feb 2025

@maranco 😂😂😂 a čo ma vznik obchodu s kvalitou cokolady ?

maranco
5. feb 2025

@bettyg že to bude len nejaký špekulant priekupník, v tom lepšom prípade pošle aspoň čokoládu
keď už chceš niečo kvalitné, tak od toho čo sa tomu naozaj seriózne venuje a vyzná sa v danej oblasti

bettyg
autor
5. feb 2025

@maranco tak to si nemyslím, inak by nemal na zlavomate viac ako 30 hodnotení s 5* https://www.zlavomat.sk/akcia/847020-dubajska-c...

gribka1
5. feb 2025

@bettyg Toto stačí? A kto to je, kde majú sídlo?

maranco
5. feb 2025

@bettyg v Rakúskom obchodnom registri https://justizonline.gv.at/jop/web/firmenbuchab... nenachádza tú firmu, vieš dať link na iný štátny register kde o nej niečo nájdem, kedy vznikla, kto je majiteľ?

bettyg
autor
5. feb 2025

@gribka1 ak ta to tak veľmi zaujíma tak im môžte napísať a informovať sa 😁 a vôbec ak nemás skúsenosť svoj názor si nechajt pre seba, pretože som sa pýtala či niekto s tým skúsenosti ma, a už som si objednala celý set tak ti potom poviem keď dorazí 😁

bettyg
autor
5. feb 2025

@maranco áno jasne, pozerala som si to a v Rakúskom registri je, tak neviem kde si ty pozeral, https://www.austrian-registers.com/query-servic...

gribka1
5. feb 2025

@bettyg Tak si to vychutnaj a nerieš názory druhých. Moja skúsenosť je nekupovať, ak neviem pôvod firmy a surovín.

maranco
5. feb 2025

@bettyg a čo si zistila, kto je majiteľ a kedy vznikla firma?

bettyg
autor
5. feb 2025

@maranco daj si tu námahu a pozri si to na ich stránke 😁

stefi_k
5. feb 2025

https://www.grizly.sk/dubajska-cokolada
Da sa kupit aj originalnejsia, z overeneho zdroja.

bettyg
autor
5. feb 2025

@stefi_k áno jasne dá ale len priamo v Dubaji a neposielajú do Európy ale o mesiac tam idem, tak ju určite vyskúšam

taktotedanie
5. feb 2025

@bettyg ze to je odrb stranka

bettyg
autor
5. feb 2025

@taktotedanie uz som objednala poviem keď príde pridám aj fotku a uvidíme

emma20002
5. feb 2025

ja som si ju objednala zo zľavomatu a bola naozaj výborná, nedá sa porovnať s tou, čo predávali v lidli. Mali sme len jeden problém, rýchlo sme ju zjedli, ale manžel mi už objednal na Valentína ďalšiu

jockey
5. feb 2025

To naozaj sú ľudia ochotní kupovať čokoládu za 110-130€/kg?
To je brutaaaal

lenya190
6. feb 2025

Aj ja som mala od nich a môžem tak isto povedať, že sa nedá porovnať s tou z Lidla. Prišla mi najpodobnejšia originálu. A blíži sa Valentín, prečo neochutnať a raz za život si nedopriať niečo exkluzívne? Sme na svete,aby sme žili,nie prežívali a vyskúšali všetko dobré, čo sa ponúka. To bola moja filozofia, keď som ju kupovala. Objednávku síce na prvý krát pokašľali,ale patrične vykompenzovali a pán majiteľ mi osobne volal s ospravedlnením, to som ešte nezažila. Veľmi ochotný a úslužný. Môžem pochváliť, odporučiť a poďakovať. Moja skúsenosť

spageta85
6. feb 2025

Ja som včera zohnala u nás v meste malú 50g za 3,90boli sme plný očakávania ale hnus sklamaná som teda 😠

esteris
6. feb 2025

Prečo mám pocit, že tento príspevok slúži na propagovanie konkrétneho predajcu?

martin96321
6. feb 2025

@jockey Nikto si to asi nekupuje na kilá)))) Dobrá káva stoji tiez tolko . Kupis si 100 gramovu tabulku,dva dni ju obdivujes a potom poutieras kutiky.........a doladujes sa Barilou😎

maury
6. feb 2025

@bettyg originál kúpite aj tak iba v Dubaji na letisku a na donášku od konkrétnej firmy s konkrétnym kuriérom a zaplatíte za ňu slušný balík. Zvyšok je len inšpirácia touto čokoládou tzv. marketingový boom. Osobne si nemyslím, že je to niečo extra.

user62056819
Odpoveď bola odstránená
lenya190
8. feb 2025

Nie je žiadne propagovanie, každý hovorí svoj názor a nemám rada príspevky,kde niekto bez overenia povie, že stránka je odrb, podľa mňa to predajcovi robí zlé meno a nezaslúži si to. Ako som napísala, čokoláda bola super a pán majiteľ tiež,tak prečo by som sa ho nemohla zastať? Nemám s ním žiadne vzťahy a som totálne objektívna. Keď niekto chce, nech skúsi a keď nie,nikto ho nenúti.

Strana
z2