Máte skúsenosti s duchom v byte?
Máte niekto skúsenosti s duchom v byte? Pomohlo vám vysvätenie kňazom?
Tu na mk je viac skupin kde sa tymto zaoberaju,napriklad tato,tak sa tam skus opytat.
https://www.modrykonik.sk/group/2096/
Tu sa tiez mozes skusit opytat.
https://www.modrykonik.sk/group/8294/
Skús napísať tu do skupiny Duchovno nadprirodzené. Sú tam žienky, čo to tiež riešili.
Elektrickým záhadám by som nedávala žiadnu váhu. Je to proste elektrika. Potom mame ducha aj my... (ok nerobím si srandu lebo jeden čas som o tom tiež bola presvedčená)
Takmer všetko sa dá logicky vysvetliť. Skus pohľadať staršie diskusie. Ja som tam načerpala celkom dobre rady.
Pred témou duchov mam obrovský rešpekt. Vždy sa snažím držať pri zemi a hľadať logické odpovede, ale niekedy sa radšej ani nezamyšľam.
Práve počas písania tohto textu spadli hodiny v kúpeľni na zem 😆🙈🙈🙈
Ale je to zhoda náhod. Idem pozrieť prečo ✋
Určite sú ženy ktoré vedia pomôcť, ale chcela by som ta upozorniť, nezahravaj sa s mágiou. Žiadne rituály na vyháňa je ducha🙏🙏🙏
Neviem ci si veriaca, ale ak áno, tak chod tou cestou.
Par krat som videla ducha pri ludoch. Opatrovala som jednu babku a ta obcas na schodoch s niekym prehodila par viet, ostala pri tom stat. Neriesila som. Az kym som nezbadala pri nej zenu- taku vzdusnu, proste ducha. Tak som sa babky vtedy spytala s kym sa rozprava - ze s jednou znamou. Chcela som vediet aj ako vyzera a co ma oblecene - a babka na mna, ze ci nevidim 😂? Popisala mi ti pani do detailov aj s oblecenim a nieco este, ze vzdy moc rozpravala 🤣 Jej popis sedel 100% s pani, ktoru pri nej videla. Keby mi ju babka nevedela popisat, zrejme by som vyhladala specialnu pomoc 😁
Pri kolegyni sa mi stalo raz to iste. Len kokegyna nic nevidela. Tej som povedala priamo ze pri nej vidim zenu a povedala som jej len farbu vlasov a dlzku. Citila som z nej aka bola/ je - ze vzdy tej kolegyni pomahala, stala pri nej. Aj som z nej mala dobry icit, ze jej aj teraz pomaha. To som vsak nepovedala.
Kokegyna ostala prekvapena velmi - inak zena stojaca nohami na zemi, ziadny snilek, realistka. Povedala ze davnejsie jej zomrela najlepsia priatelka a popisala mi vyzor, povahu aj ze ju vzdy podporila, podrzala ked potrebovala.
Ine skusenosti ani nebudem pisat, bolo by to dlhe.
Takze ano, nieco take naozaj existuje.
Drzim palce, nech vam to vysvötenie pomoze.
Ahoj, uvidis, mohlo by pomôcť vysvätenie. Keby nie, obrátila by som sa na exorcistu. Osobne poznám jedného veľmi dobrého kňaza, ktorý sa tým zaoberá. Zároveň ak ste veriaci, upriamiť svoju pozornosť na svoju vieru a posilniť ju. Človek, ktorý to nezažije, nepochopí. Take odpovede ignoruj, nepomôžu. Držím palce ❤️
Vysvätenie skús. Držím palce!
Uplne abstraktna tema... nic take neexistuje
Tenerifka prosimTa napis ci vysvetenie pomohlo

Na zaciatok aspon nepozerat horory plus vylučit isty druch pesniciek...a hned lepsi spanok..a knaza by som tieš bral.
@martinmmartin ja myslim,ze na seba upozornuju lebo chcu pomoc-odist odtialto.Odist z reality,kde ich nikto nepocuje a nevidi.To musi byt strasny pocit,byt ignorovany🙈

No, dobre ako dobre. Minule švagriná umývala riad a mala, že pozor babka, nerozbi aj tu druhu šálku. A švagriná, že nerobila som ani prvú. A krpata, že rozbila. Keď si ešte chodila do školy. O svagrinu chvíľu usilovali mrtvica aj infarkt, ale priznala, že šálku na svedomí mala 🤣🤣🤣 My sme sa bavili, ona podstatne menej...