icon

Máte skúsenosti s E-shopom wildberries?

monha1
13. jan 2021

Nakupoval niekto na eschope wildberries? Ako to funguje? Aké sú vaše skúsenosti.

qetka
13. jan 2021

@monha1 ja som nakupovala. Najskor super, vsetko prislo bez problemov, ceny super. Potom mi jedno lego neprislo, meskala dodavka, stale ju posuvali. Nakoniec im asi po vyse mesiaci pisem, ze nech mi teda vratia peniaze, ze si to radsej objednam inde. Prisla mi odpoved, ze slovensku firmu a jej zavazky prebrala wildberries neviem co, so sidlom v Rusku a ze mam ohladom mojej objednavky pisat na ich support. Tak som napisala a nic. Dalsi krat som skusila po anglicky a asi po dalaom mesiaci sa ku ozvali, se sa ospravedlnuju, ze ki vratia penize. Poslala som im cislo uctu a oni mi odpisali, ze mi penize vratia na kartu. Tak im posem, ze to tazko, lebo uz ju nemam a neda sa ro na nu vratit. Po miesiaci zase sprava, ze nech in poslem potvrdenie z banky o zruseni. Banka chce za potvrdenie 15 Eur, tovar stal asi 13. Tak som im zase pisala, ze nech mi teda poslu to lego, alebo nejake ine v tej cene, lebo toto sa ki ozaj neoplati riesit. Uz sa neozvali. Toto bolo vyse mesica dozadu. Par dni dozadu som im pisala zase, ze stale cakam a nic. To lego som kupila a zaplatila na zaciatku septembra, uz sa to cele taka teda viac ako 4 mesice. Zakaznicky servis uplne na prd, musis pisat v cudzej reci a vlastne ked ti neposlu tovar, tak nic nezmozes, kedze maju sidlo v Rusku (teda ani v EU). Ja sa chystam dat povodnu firmu na SOI, kedz ta mala sidlo v SR, u nich som objadnala aj platila. Ale este som cakala, ci ich nahodou neosvieti, ale asi nie. Takze ja by som tam uz neobjednalava.

monha1
autor
13. jan 2021

Ďakujem za rýchlu odpoveď. Platil sa tam nejaké clo alebo dph?

qetka
13. jan 2021

@monha1 ja som objednavala z ich akoze slovenskej stranky, takze tam nie.