Máte skúsenosti s internetovým obchodom Perinbaba?
Ahojte máte niektorá skúsenosti s týmto obchodom? ja som tam nakupovala dvakrát a dnes mi prišiel tovar a opäť ho musím reklamovať 😝 buď mám takú smolu alebo je to "šit" obchod 😒
Katastrofa. Jednanie, informácie, pružnosť, všetko. Na stránke je velkým červeným "dovoz nad 100€ zdarma", v reále je dovoz zdarma LEN v istej váhe a istých vecí - čo tam už poznamenané samozrejme nie je. Ked uzatvárate objednávku a máte tam napr.detský nábytok, rátajte že budete mať IBA možnosť kuriér - 30€. Logicky a prakticky zmýšľajúci človek sa snaží objednať čím viac vecí v jednom čase a z jednej web stránky - práve kôli zníženiu nákladov na poštovné a balné. Doba dodania - na stránke pri veciach 1-3 týždne, keď však uzavriete objednávku mailom vám dojde dodanie o mesiac, resp. mne konkrétne 31 dní. Ked ich kontaktujete, a za predpokladu že sa dovoláte, povedia že sa ozvú, no s tým už nerátajte. Neodporúčam.
Nestrávte 4hodiny hromadením vecičiek do košíka, aj ked v lákavej cene, keď nakoniec ani celková cena, ani doba dodania nebudú to, čo ste čítali a chceli. Neušetríte ani peniaze a už vôbec nie čas.
@makalka165 ahoj , tiež mám zlú skúsenosť...nič z toho čo som si objednala nezodpovedá tomu čo mi prišlo. A ohradili sa tým, že oni poslali správne , ale mám to tam napísané pod tovarom, že ten tovar čo mi príde sa nemusí zhodovať s obrázkom :D chyba vo výrobe ...týmto ma odpinkali...
Objednavala som si veci pre moje babatko.Latkove plienky,uteraky,podlozku,teplomer,decky..Som spokojna aj s komunikaciou obchodu dokonca mi poslali predvcerom mail ,ze menia dodanie o den skor.Spolu to bolo 5 dni tak ako slubili balik aj prisiel.Veci vsetky pekne zabalene krasne farby a s kvalitou som spokojna tiez.Mozem obchod urcite odporucit.Urcite odtial este budem objednavat.

Ja som objednavala skolsku tasku, a vsetko bolo vybavene v den objednania. Takze spokojnost.