icon

Máte skúsenosti s internetovým sekáčom modaamerika.sk?

evaa22
18. jún 2014

Celkom sa mi tam paci zopar veci ale neviem ci su ok... Kupovali ste uz odtial niekto?

wewericiak
19. jún 2014

Ja som u nich nakupoval dvakrát. Celkom rýchlo doručili tovar. A dá sa tam vybrať. Podobné veci som kupoval predtým cez bazoš, ale po pár zlých skúsenostiach som skúsil radsej tento eshop. Veci mi prišli v poriadku, zabalené. Predavaju tam americke veci, mne sa zdaju kvalitnejsie ako anglicke, aj ked obcas nakupujem aj zo sportdirectu. Takze spokojnost.

mima2012
21. jún 2014

Tiez som uz od nich nieco kupovala a vsetko prislo OK. Veci boli pekne, ako popisne na nete a balik mi tiez prisiel pomerne rychlo.

zumagu1
24. jún 2014

Kupovala som tam prednedávnom pre malého zopár vecí na leto. Balík dorazil rýchlo. Páči sa mi, že tam majú dosť značkových vecí aj pre malé deti. Ked som niečo take hladala v obchode, nenasla som. Kupovala som tam aj pre mna aj pre manzela. Hlavne take nedostupne znacky tam maju za dobre ceny. Podla mna dobry eshop, odporúčam

erika8000
25. jún 2014

Ja som tam nakupila niekoľko značkových vecí, tiež také, čo sú v obchodoch za nenormálne ceny. Myslim, ze tie veci tam su ok a aj eshop ako taky. Bez obáv nakupuj, ja aj moje kamošky máme s tymto sekacom pozitívne skusenosti. 🙂

clarisime1
29. jún 2014

Tiez som s nimi spokojna. Aj zaslanie tovaru bolo rychle, na rozdiel od niektorych mamin tu.