Máte skúsenosti s odrobením?
Ahojte,
Poslednu dobu sa mi nic nedari, nic ma nebavi, nic sa mi nechce, nedokazem sa sustredit ani si poriadne nic zapamatat...pred 2 dnami som bola za panom Tutkom aby mi odrobil.Mate s tym niekto nejake skusenosti? :\
prejavy depresie. faktory su rozne: frustracia, zle pocasie - absencia slnka a tak dalej. v prvom rade najdi pricinu v sebe a az potom obvinuj niekoho z urieknutia ci co to je.
porobenia existujú,veriť tomu nemusíte....veľa o tom vedia greckokatol. kňazi,vedia hlavne rozoznať,či sa jedná o porobenie alebo nie,vedia aj pomôcť ,hlavne staršia generácia kňazov
neviem kjto je tutko, neviem co znamena odrobil, ale podla toho co pises by si mala viacej spat a nasad si horcik. Popripade zvaz ci nepotrebujes zmenit pracu, s tvojim problemom ti ziadny tutko nepomoze.
Tu klopes na nespravne dvere. Daj si magne B6 a poriadne sa vyspi.Pan tutko si skor porobil este viac ako odrobil.😴😴
Nemáš problém so štítnou žľazou?
Samozrejme, porobenie existuje, treba vyhladat cloveka, ktory to vie naozaj robit, zalezi aj od sily prekliatia... ale ty si mozes velmi pomoct silnymi modlitbami, tie dokazu vela pomoct...

Myslis,ze ked ti nepomohol nejaky sarlatan, my tu ti pomozeme?