Máte skúsenosti s reinkarnáciou u detí?
Dnes som narazila na jeden časopis, kde sa uvádzalo že existujú k tejto téme nespochybniteľné dôkazy.
Ano viem, kontroverzné, nemám v úmysle touto diskusiou vyvrátiť alebo potvrdiť túto teóriu, zaujímajú ma skôr vaše skúsenosti, postrehy.
Môj dnes už 14r syn keď bol malý cca 2ročný, zvykol často použiť vetu - ... keď som bol veľký ... (príklad - tam som bol, keď som bol veľký a podobne).
Máte podobné zážitky s vašimi deťmi? Ostali ste niekedy prekvapené, zamysleli ste sa niekedy nad tým?
@summer23456 Nie, ja si pamätám len mužskú postavu. Skôr som mala pocit akoby sprievodca? Len som vedela, že ich je tam viac, ale komunikovala som len s ním. Môj bývalý kolega prežil klinickú smrť, hovoril, že sa stretol s postavou ktorá mohla byť Ježiš, vyzeral asi tak, ako si ho predstavujeme všetci. Dovtedy žil život ako grázel, tam sľúbil tej postave, že sa polepší, ale ako správny ,,grázel'' si vyhandrkoval niečo za to polepšenie...bol zaľúbený do jedného dievčaťa, no ona nemala záujem, teda sľúbil, že sa polepší ak ona bude jeho ženou......na druhý deň mu doniesla do nemocnice čokoládu, už majú 3 deti. On ho nazýval Ježiš. Skutočne sa zmenil a keďže som s ním robila nieķoľko rokov, môžem povedať, že je to zodpovedný otec rodiny, čiže fakt zmena o 180 stupňov.
@daliana ďakujem. Fakt zaujímavé. Bola tu spomenutá kniha a film. Neviete este o nejakých super knihách?
@summer23456 Na tuto otazku viem odpovedat iba takto. Na tomto svete je xy nabozenstiev a ja neuctievam ani jedno. Takychto akoze bytosti je podla nich strasne vela. Ja vsak neverim v to, co tvrdi druhi. Pravdu hladam len cez seba. Zo svojho vnutra. Ale viem, ze bytosti tam hore su. Neexistujeme len my tu a nic ine. Ludia ich pomenovavaju rozne. Povedzme ze tam hore, oni maju energiu cistu, hore neexistuje temnota. Ta je iba dole a tu.
@levantinka ďakujem💗
To je ale krásna téma, už dlho som sa tak pri čítaní príspevkov neusmievala ako teraz. Ja si pamätám na jeden minulý život a je mi najbližší, keďže si ho tu prežívam znova s tými istými skúškami a ľuďmi len v modernej verzií. 😇
@levantinka Úplne rovnako, stotožňujem sa s názorom. Ja si z každého náboženstva vyberám to svoje, o čom cítim, že je to pravda, taká tá ....univerzálna, životná...Veď sa môžeme narodiť hocikde, alebo sme mohli v minulých časoch a boli sme iného vyznania.... Ázia....hinduizmus, islam, budhizmus, taoizmus, šintoizmus......atď. Afrika ....islam, šamanizmus....atď. atď. .....ktoré je to správne? Ja mám jediné náboženstvo....byť dobrý človek.....to prechádza všetkými náboženstvami.....univerzálne.
Kdesi som čítala...Buddhovi žiaci, išli cez akúsi záhradu. Stál tam nejaký majster a čosi ķázal, rečnil, chvíľu ho počúvali. Večer sa stretli s Buddhom a hovorili mu, dnes sme počuli akéhosi majstra kázať, ale on nebol ako ty, on nebol taký výrečný, taký múdry, taký oduševnelý, nehovoril také pravdy ako ty.... Buddha sa pýtal....a čo rozprával ten majster?.....Kázal vám kradnúť? ...no, nie, povedali žiaci....Kázal vám zabíjať?.....nie, nie....Kázal vám klamať či ubližovať?.......nie, to nie.......Našli ste čo ste hľadali....odpovedal Buddha
Je jedno, aký majster, dôležitý je výsledok....dobrý človek.
už tu raz taká téma bola, stojí za prečítanie https://www.modrykonik.sk/forum/staram-sa-o-dietatko/ked-dieta-spomina-to-co-nezazilo-2/
@levantinka aj ja si pamätám niektoré veci z dvoch životov. A dovolím si oponovať,bola som chlap.
@levantinka
@daliana ináč s týmto sa tiež stotožňujem, ak je Boh, tak je jen jeden len každý ho nazývame inak. Je jedno aké náboženstvo človek vyznáva, dôležité je ako žije,ako sa správa. Len ma zaujímalo či ste sa tam stretli s niekým konkrétnym,prípadne ako sa volal...
@foxanda určite nepíš,ak môžeš,rada si to prečítam 😊
Ahojte dievčence, tak sa vám teda ozývam.
Skúsim to napísať všetko tak od začiatku, aby vám to dávalo zmysel. Ja som už od mala vedela, že som akási iná (viem klišé ako fras) ale mňa už od 12 rokov napríklad zaujímali veci typu kyvadlo, karty, kamene, fázy mesiaca atď. Nikto z mojej rodiny sa tomu nikdy nevenoval, takže nerozumeli, prečo mňa toto zrazu takto chytilo. Zažívala som aj nejaké "veci" ale to je téma o niečom inom.
No a postupne ako som dospievala som začala mávať vidiny. Bola som to ja a zároveň nebola. Ako teenegerke sa mi to ťažko chápalo a keďže v rodine sa tomu nikto nevenoval, tak sa mi to ťažko znášalo. Ale našťastie som sa s tým vyrozprávala jednej numerologičke, ktorá mi to vysvetlila a už potom som sa nejako s tým vedela vysporiadať aj sama.
No a týmto úvodom, aby ste ma chápali, vám napíšem, čo som videla hlavne v tých vidinách a v tom mojom minulom živote, ktorý mi je najbližší.
Som žena, vek okolo 30-40, nachádzam sa v chatrči uprostred lesov a lúk. Obdobie stredovek. Som bylinkárka, ktorá pomáha ľuďom na rôzne choroby a zároveň aj ľuďom radím. Taká veštico/bylinkárka, ak mám byť konkrétna. Vnímam, že sa nachádzam v Írsku, pretože tá krajina ma priťahuje a verím tomu, že by som presne vedela, keby som sa tam dostala, že kde je alebo bola tá chatrč. Vedela by som presne ukázať, kde som nachádzala tú a tamtú bylinku. Našla by som presne to miesto, kde som stávala a hľadela na mesiac a podľa fáz pestovala zeleninu atď.
Čo si ďalej pamätám je to, že som jedného dňa zbierala do košíka bylinky a zrazu sa pri mne zastavil rytier/šľachtic na koni a niečo sa ma pýtal, netuším však, čo to bolo. Ale viem, že ten človek je teraz v mojom živote opäť. No a tento rytier ma nahlásil ako čarodejnicu/bosorku.
Tu mám zrazu prázdno a viem, že ma vedú z väznice. Som ubolená a vyčerpaná. Vedú ma k hranici, kde ma majú upáliť. Dívam sa na ľudí, ktorým som nie raz pomohla, ktorí ma preklínajú a hádžu po mne veci, ktoré im prídu pod ruku. Cítim ako ma zasiahne asi jablko alebo slivka do spánku a omdliem. Potom si iba pamätám oheň a bolesť... a potom už iba ticho a tmu.
To je jeden z mnohých životov, ktoré sa mi ukázali.
@daliana presne tak 👍
@summer23456 Aha prepac, este som zabudla odpovedat. Nie smrti sa nebojim kedze ja som dusa a som vecna. Smrt je iba prechod a zazila som ju uz velmi velakrat.
@foxanda myslis si, ze ked v sucasnych zivotoch inklinujeme k nejakej krajine, alebo k nejakemu miestu, ze nas nieco velmi pritahuje, moze to byt znakom, ze sme v minulom zivote resp.v minulych zivotoch na tych miestach zili? Ja osobne mam napriklad az nadmieru rada more, ale to ma asi vela ludi. Nejde mi sice o kupanie ako take, skor o tu silu ktoru vo mne evokuje.
Myslím, že áno a priťahujú nás tie krajiny aj preto, lebo sme si tam niečo nedoriešili. Preto si to prenášame do týchto životov a kým si dané skúšky nevyriešime, budú sa nám opakovať.
Ked som bola mala stale dookola som mavala jeden sen. V tom sne som bola v takej akokeby osade (tmavá,spinava,chatrce ako tmavy obraz z filmu) vosla som do jednej chatrce. Zrazu sekm Vo vnuti bola ruzova kvetova stena a plno kytic. Uplne žiarila ta izba. Bolo tam velke stojace zrkadlo a jedna postel. V tej posteli lezala stara pani..mozno už umierala, neviem
Nieco mi hovorila...bol to moj najzivsi sen a snival sa mi pravidelne do 10-12 r odvtedy ani raz
Chapem, ze to bol sen ale uz vtedy som z toho mala dojem akokeby sa mi vracalo nieco co som uz zazila v inom zivote a neozumela som tomu... Vôbec neviem v akom vztahu sme boli. Ci to bola moja starka, mama ci kto...
@levantinka ahoj máš to pekne nastavené, pekne si to zhrnula, aj ja som mala veľa zážitkov a skúseností len ti doplním to, čo sa zrejme tebe neukázalo, ale si to nepotrebovala vediet, že energia sa môže zmeniť, nemusí byť len ženská, v mnohých životoch som bola mužom. Pred týmto zivotom, som sa rozhodla, že budem ženou. Takže vyslovene by som sa tým byť tebou nezaoberala, že musíš byť len ženou. Samozrejme zvieraťom nie.
@levantinka čítala si inak Michaela Newtona? Cesty do minulých životov.. veľa skúseností s ľuďmi, ktorí interpretovali zážitky z minulých životov.

@daliana
@levantinka baby veľmi zaujimave a pamätáte si aj ba nejaké duchovné bytosti? Napr anjelov, Ježiša, Boha... ? Takže smrti sa nebojíte?