icon

Máte skúsenosti s veštením?

dadinko000
22. apr 2025

Bol niekto z vas uz u neakej vestici?

maranco
22. apr 2025

@dadinko000 kresťan ktorý sa bojí boha k veštici nepôjde, lebo vie že sa to jeho bohu hnusí a ateista čo neverí na duchovné veci prečo by veril že nejaká veštica má nadprirodzenú moc poznať jeho budúcnosť

Z toho vychádza že zákazníkmi veštice by boli len veriaci iných ako kresťanských náboženstiev a veštica by potom nezarobila na svoje živobytie a ukončila podnikanie.

athena27
22. apr 2025

@maranco ja len to, že Boha sa určite netreba báť, to nemá s láskou k Bohu nič spoločné. A o čom má byť kresťanstvo o strachu či láske??
@dadinko000 áno bola som, ale význam to nemá aj tak bude tak ako sa ty rozhodneš.. ona vie prítomnosť/minulosť .. ale budúcnosť ti nepovie, iba čo sa môže stať ak .... kým ty sa rozhodneš možno inak možno nie. Ale chápem, asi si niekde v živote na rozhraní a potrebuješ nakopnúť čo ďalej.. no toto nie je cesta..

dadinko000
autor
22. apr 2025

@maranco som krestan verim v boha ja som sa pytal či niekto bol a ma skusenosti nepotrebujem ine vediet

maranco
22. apr 2025

@dadinko000 keď si kresťan a veríš v boha tak by ťa malo zaujímať ako sa na veštenie pozerá tvoj boh, čo ti odporúča a pred čím ťa varuje nájdeš to v týchto častiach biblie
3. Mojžišova 19:31; 3. Mojžišova 20:6; 3. Mojžišova 20:27; 5. Mojžišova 18:10–12; Skutky 19:19; 1. list Korinťanom 10:21; Skutky apoštolov 16:16–18

strawberry0797
22. apr 2025

Ano, bola som u velmi znamej vestice niekolkokrat, nevyslo nic, ani zlomok. Takze mozes svoje peniaze s cistym svedomim investovat inde.

regsy
23. apr 2025

@dadinko000 Ak si veriaci kresťan, načo potrebuješ vešticu? Ľuďom proste nie je dané poznať budúcnosť. Na druhej strane môžeš urobiť veľa rozhodnutí, ktorými čiastočne svoju budúcnosť vieš ovplyvniť.

predajcake
23. apr 2025

Načo vesticu? To je patrí do mágie. Veci sa riešia do minulosti. Sú ľudia ktorý vidia do buducnosti aj ja niečo viem ale sa to nezneužíva.
Lebo keď by človek vedel iste veci ktoré sú dôležité aby zažil si narobí zle lebo už sa tomu vyhne a príde o to čo mal zažiť.
A tie čarodejnice čo veštia buď majú dar a to zneužívajú a narobia ľudom zle ak im povedia čo ich čaka do bodky.
Alebo len tipujú a zase vsugerujú dotyčnému niečo a ten sa toho drží a jasne že sa mu to aj stane.

candii
9. máj 2025

Milí priatelia,
venujem sa výkladom z cigánskych kariet, ktoré prinášajú jasnejší pohľad na vzťahy, prácu aj životné rozhodnutia.

Ak cítite, že potrebujete odpovede alebo duchovné nasmerovanie, pokojne mi napíšte na moju FB stránku „Veštenie – cigánske karty“.

Výklady robím z vlastnej vôle a nie ako formu zárobku. Až po výklade, ak budete spokojní, je možný dobrovoľný príspevok alebo aj nie, podľa vášho rozhodnutia.

Teším sa, že vám budem môcť pomôcť.