icon

Máte skúsenosti so včelobalom?

mizu89
21. júl 2021

Ahojte.pouzivate to?je to praktické alebo zbytočne vyhodené peniaze.používate to na balenie desiaty deťom do škôly?poprípade už ste to skúšali vyrobiť aj doma?rozmýšľam že by som to vyskúšala doma spraviť lebo cena za jeden obrúsok je cca 5€ čo sa mi zdá dosť prehnané.ake máte s tym skúsenosti? ďakujem ❤️

nafka0483
21. júl 2021

@mizu89 S originalom skusenost nemam, svokra vyrobila doma s vcelim voskom, skusala aj s kokosovym asi olejom alebo cim, ale to sa stale topi a je vsetko mastne, cize kokosovy nepouzivam.
Ten s voskom ako, normalne zabalim oblozeny chlieb, alebo otvoreny syr aby neoschol a pod.

sara07
21. júl 2021

je to dobré
k tej cene ak k tomu máš dat vypalne predajnemu portalu, dane , odvody, poplatky tak proste ta cena je taka

janeninka
21. júl 2021

@mizu89 mam aj vyrobeny aj originál. Su fajn, aj ten vyrobeny je takmer totozne funkcny

mizu89
autor
21. júl 2021

Ďakujem vám veľmi pekne.

horislava_balazova
28. nov 2023

Ahojte, voskové obaly sú super. Som z toho úplne nadšená. Môžem tak baliť desiatu deťúrencom v zdravých a ekologických obaloch. Kúpila som si celú sadu z jednej látky, aby sa mi to hodilo do kuchyne. Originál Včelobal trochu drahý. Skúste celú sadu na www.voskovak.sk , oplatí sa cenovo lepšie.