icon

Máte spoločné narodeniny?

ilena
12. apr 2018

Ahojte, termín pôrodu pripadá práve na moje narodeniny. Je tu niekto taký, kto má spoločné narodeniny s dieťaťom, manželom alebo s niekym z rodiny, pravda ak nejde o dvojičky?

Strana
z2
ellieellie
13. apr 2018

Môj syn má narodeniny spolu s dedkom 🙂

angelina1003
13. apr 2018

moja dcera dcera sa narodila 6 dni pred mojimi narodkami.oslavujeme spolu😊

gubka71
13. apr 2018

@ilena Ja mam so svojim synom rovnaky den narodenia.😉

bodka70
13. apr 2018

moj ex sa narodil presne na 45. narodeniny svojej mamy, moja mladšia dcéra presne na 50. narodeniny jeho sestry. Ja so svojou sestrou sme v rovnaký deň narodené, ale to sa neráta, kedže sme dvojičky 😀

montemotherone
13. apr 2018

Môj synček s mojou neterou, môj synovec s mojou mamou (jeho babkou), neter z mužovej strany má narodeniny na moje meniny... A moja dcéra "lízla" moje meniny o 2 dni. 😀

alchemilkazltozelena
13. apr 2018

mm je 5.3. ja som 7.3. a syncek 15.2. 🙂

vilma7
13. apr 2018

@mnamko my sme na tom takto, sesterkin syn 6.6.(termin mal pred), dcera 7.7.(termin mala po), môj syn 1.1.(termin týždeñ pred).

vilma7
13. apr 2018

A teda este môj syn s mojim švagrom, 1.1.

siska53
13. apr 2018

@ilena no..takmer.. Kebyze mi da dr.sekciu tak ako zvazoval,maly by bol na moje narodkytakto bol presne tyzden.po mne. (povodny termin na strykove narodky). Druhe dieta je zas 2dni pred narodeninami mojej mamy (den .po jej narodkach,ale kedze sekcia..tak to naplanoval takto).
Ale moj otec a muzova mama su narodeni v ten isty den len s 10r. Rozdielom.

miska1145
4. okt 2023

Môj otec narodeniny a dcéra meniny

mnamko
4. okt 2023

Ja meniny najmladší brat narodeniny

filili
4. okt 2023

Áno, mužovi oslavuje narodeniny v ten istý deň otec, syn a ešte aj krstný syn. Výhoda je, že si nemusí pamätať toľko dátumov. 😁

zltamyska
4. okt 2023

Nás je 7 súrodencov (B1 S1 JA S2 S3 B2 S4) a teda:
- Moja najstaršia sestra S1 je presne v rovnaký deň ako naša mama
- Ja som presne v rovnaký deň ako o 4 roky mladšia sestra S3
- Najstarší brat S1 a najmladšia sestra S4 sú obaja 5teho len v iný mesiac
- Štyria - JA, S2, S3, B2 sme všetci 12teho
- Môj muž má tiež narodeniny 12teho 😆
Jediný otec je odvecák 🤣

elanor
4. okt 2023

u nas uz asi tradicia. Medzi mamou a tatinom su 4 dni. synovec je par dni pred vianocami, svokra par dni po vianociach. v januari je neter 1, den nato nase dvojicky, v ten isty den svagrova 2, den nato svagrova 1. s mamou sa volame rovnako, bracha s tatinom to iste meno tiez, neter 2 a svagrova 2 to iste meno, bracha 1 a synovec 1 detto. Pak v maji ma narodky neter 2, 3 dni po nej ja.
A muz ma narodky kedy moja byvala kolegina a kamoska. Muzova babka ma narodky v den ako mala moja babka.

ajajaj00
4. okt 2023

nase dvojicky maju v ten isty den ako ich ocko teda moj muz 10.1

jakubkoanjelik
4. okt 2023

Moja dcéra sa narodila na narodeniny môjho ex manžela 😂.

Strana
z2