Máte spoločné narodeniny?
Ahojte, termín pôrodu pripadá práve na moje narodeniny. Je tu niekto taký, kto má spoločné narodeniny s dieťaťom, manželom alebo s niekym z rodiny, pravda ak nejde o dvojičky?
moja dcera dcera sa narodila 6 dni pred mojimi narodkami.oslavujeme spolu😊
moj ex sa narodil presne na 45. narodeniny svojej mamy, moja mladšia dcéra presne na 50. narodeniny jeho sestry. Ja so svojou sestrou sme v rovnaký deň narodené, ale to sa neráta, kedže sme dvojičky 😀
Môj synček s mojou neterou, môj synovec s mojou mamou (jeho babkou), neter z mužovej strany má narodeniny na moje meniny... A moja dcéra "lízla" moje meniny o 2 dni. 😀
mm je 5.3. ja som 7.3. a syncek 15.2. 🙂
A teda este môj syn s mojim švagrom, 1.1.
@ilena no..takmer.. Kebyze mi da dr.sekciu tak ako zvazoval,maly by bol na moje narodkytakto bol presne tyzden.po mne. (povodny termin na strykove narodky). Druhe dieta je zas 2dni pred narodeninami mojej mamy (den .po jej narodkach,ale kedze sekcia..tak to naplanoval takto).
Ale moj otec a muzova mama su narodeni v ten isty den len s 10r. Rozdielom.
Môj otec narodeniny a dcéra meniny
Ja meniny najmladší brat narodeniny
Áno, mužovi oslavuje narodeniny v ten istý deň otec, syn a ešte aj krstný syn. Výhoda je, že si nemusí pamätať toľko dátumov. 😁
Nás je 7 súrodencov (B1 S1 JA S2 S3 B2 S4) a teda:
- Moja najstaršia sestra S1 je presne v rovnaký deň ako naša mama
- Ja som presne v rovnaký deň ako o 4 roky mladšia sestra S3
- Najstarší brat S1 a najmladšia sestra S4 sú obaja 5teho len v iný mesiac
- Štyria - JA, S2, S3, B2 sme všetci 12teho
- Môj muž má tiež narodeniny 12teho 😆
Jediný otec je odvecák 🤣
u nas uz asi tradicia. Medzi mamou a tatinom su 4 dni. synovec je par dni pred vianocami, svokra par dni po vianociach. v januari je neter 1, den nato nase dvojicky, v ten isty den svagrova 2, den nato svagrova 1. s mamou sa volame rovnako, bracha s tatinom to iste meno tiez, neter 2 a svagrova 2 to iste meno, bracha 1 a synovec 1 detto. Pak v maji ma narodky neter 2, 3 dni po nej ja.
A muz ma narodky kedy moja byvala kolegina a kamoska. Muzova babka ma narodky v den ako mala moja babka.
nase dvojicky maju v ten isty den ako ich ocko teda moj muz 10.1
Moja dcéra sa narodila na narodeniny môjho ex manžela 😂.

Môj syn má narodeniny spolu s dedkom 🙂