Dobrý deň. Chcem sa informovať ohľadom obrucok. Má tu niekto obrúčky strieborné, chirurgická oceľ.... Alebo iný materiál ako zlato ? Ste spokojné s výberom. Čo by ste odporučili?
Keby mali moju veľkosť a aj pre manžela, tak tiež neváham a vyberiem chirurgickú oceľ. Cena super a životnosť v porovnaní so zlatom asi dlhšia.
Nakoniec ma presvedčil manžel na zlato, neľutujem, ale tá cena 🙈
My máme chirurgicku oceľ, Altar značku už 5 rokov a všetko ok
@majka2 my máme strieborné a som spokojná. Mame ich zatiaľ 2 roky a stále sú pekné.
My máme z chirurgickej ocele, a sme spokojní, sú stále ako nové, netreba ich čistiť.
My mame tiez z chirurgickej
My s muzom mame kombinaciu. Zlato a striebro. A su aj pekne 2 farebne tym padom plus ja mam aj mini vsadeny diamantik 😃 ale najviac sa mi paci ze mame vygravirovany datum a nase mena na obruckach
@lenik98 myslíte kombinácia žlté zlato a biele zlato, lebo kombinácia zlato a striebro sa nerobí 😅
My máme biele zlato , obyčajné bez akéhokoľvek vzoru alebo kameňa 🙃
Prvé sme mali strieborné, ale obaja sme mali strašnú alergiu na striebro, čo sme predtým netušili, teraz máme z wolfrámu, sme veľmi spokojní, nevadia nám, nie sme vyhádzaní.
Keďže sme sa sobášili v kostole, zašli sme na našu faru, poprosili sme pána farára, aby nám tieto wolfrámové obrúčky posvätil.
Mame paladium. Vyzera to ako biele zlato, resp striebro, ale nezmeni to farbu.
My mame titanove a su stale ako nove....velmi som spokojna a maju prijemnu sivu matnu farbu
Máme z chirurgickej sú super, stále ako nové .
@majka2 my máme čierno "strieborné" z chirurgickej ocele a veľká spokojnosť. Cena taká, že aj keby sa zničili, dajú sa kúpiť nové