icon

Máte strih na detské nohavice na traky?

gossipy_girl
2. jan 2012

Ahojte zienky,prosim vas nemate nahodou niektora k dispozicii strih na nohavice na traky pre deti ? chcem malemu usit,no neviem na nete najst strih. podelite sa ak mate? dakujem pekne. maly ma velkost 92 🙂

martina_uk
2. jan 2012

@gossipy_girl ajojky, nemas nejake ine nohavice na traky? moja mamka je krajcirka a tiez nemala taky maly strih a jeden co mala bol velmi siroky lebo bol zo starej burdy a tak zobrala mensie nohavice na traky ktore sme mali a pridala na ne. myslim zeby sa to dalo spravit aj podla inych nohavic 92 aby si vedela presnu dlzku a pas a ostatne obkreslit z inych nohavic

gossipy_girl
autor
2. jan 2012

aha,nad tym som neuvazovala.a teda tak zrobila a vysla jej dobra velkost?sedelo to na babatku? 🙂 dakujem

vefi89
2. jan 2012

@gossipy_girl 😕 ja všetko šijem "od oka" .. prirovnávam to k teplákom, aby dĺžka sedela..

martina_uk
2. jan 2012

@gossipy_girl jj sedelo, proste si obkreslila mensie nohavice na traky a potom prilozila nohavice ktore som mala kupene nove aby mala dlzku od rozkroku, zmerala chrbatik a bolo, a dokonca tam kde maju byt gombiky na bokoch mi dala suchy zips a je to 100 krat lepsie pre nas, mame take hrubsie na von teraz v zime lebo nieje vzdy tak zima ze malej davam kombinezu a nechcem aby jej tahalo na chrbatik ked ju vezmeme na ruky. sedia jej super ;) drzim palceky

gossipy_girl
autor
2. jan 2012

ano rozumiem 🙂 super,tak to teda skusim aj ja takto. snad nic nepobabrem,skoda latky by bolo.dakujem este raz.

stanka02
26. jan 2012

@gossipy_girl ahoj, akurat aj ja patram po strihoch a nasla som toto, mozno ta tam nieco inspiruje, je to presne tak ako pise "martina uk" http://www.be-creative.sk/?p=2477

gossipy_girl
autor
26. jan 2012

dakujeeeem :-*

jajuliatko
30. máj 2012

@gossipy_girl Ahojky Deni, :D akurat som hladala presne to čo si tu hladala aj ty,a koho to tu nenajdem :D tak sa ti to podariilo podal staršich a si obkreslila? asi aj ja takto skusim.

gossipy_girl
autor
30. máj 2012

@jajuliatko ahoj moja,nakoniec mi zienky poposielali nejake strihy ale podla nich mi nevysli.cize skusim nabuduce podla starych.

jajuliatko
31. máj 2012

no ja sa teraz chystam šiť nohavice na raky, a mamka ma doma kopec časopisov, a vravela že tam raz šila podla toho bratovi ked bol ešte malinky. tak že mi to pohlada. tak ak najde, tak posuniem ti to, ked budu pekne 🙂

ingeborgnicol
18. jan 2016

Ahoj, nasli ste nakoniec niekto nejaky strih? ja by som potrebovala na velkost 104, poradite niekto?