icon

Máte u vás sneh?

30. dec 2025

U nás nič...

Strana
z2
tinka3435
31. dec 2025

V BB dačo nasnežilo

jaja20
31. dec 2025

Kremnica - áno a stále sneží 🌨️

manzanillaa
31. dec 2025

Od včera máme a ako pozerám predpoveď,ešte by malo niečo nasnezit cez týždeň. Syn 15rokov,akurát natiahol oteplovacky,snehule a šup ho von s kamošmi☃️👍

liusa82
31. dec 2025

máme Zm a okolie a zas sa zmráka podla predpovede znovu dačo dosype aspoň pre našu dedinu vidim že hej v prepovediach ale my sme taka podhorska obec vyššie položena a aj dobre mrzne takže nie je z toho aspoň člapkanica

3petka
31. dec 2025

@anonym_autor u nás včera napadlo zo 15 cm. Pekná fujavica bola večer.

ljmmm
31. dec 2025

ZA mame. prave sme sa vratili zo sankovacky.

bielasovicka
31. dec 2025
@anonym_a00249

Opet zabudli cestari si robit svoju pracu u nas,takze ano,mame.

@anonym_a00249 oni každý rok zabúdajú. Ich vždy "prekvapí" sneh 😄

anonym_a00249
31. dec 2025
@bielasovicka

@bielasovicka no az dnes som pocula odhrnac.

marusiao
31. dec 2025

BA Rača práve sneží, pekne, jemne 🙂

unbeholfen
31. dec 2025

Večer začalo snežiť. Tým že aj pod nulou je, tak zostáva. Už to začína vyzerať, ako na tej fotke od janko77, čo je na juhozápadnom slovensku rarita.

terry658
31. dec 2025

@anonym_autor predchvíľou sme prišli zo sánkovačky. Okolie Žiliny

danieli
31. dec 2025

Ždiar pod snehom, ale to zas nie je prekvapenie😊

autor
1. jan 2026
@nunkas

@anonym_autor už máme toho snehu plnú r*. Ver tomu, že keby ste sneh mali v takých mnozstvach, tak ho máš dosť tiež. Človek vždy chce to co nemá, tomu ver. Známi rozbili auto kvôli šmyku. A nielen oni. Mne teda keďže ho mávame na metraky, absolútne nechýba a som spokojná keď nesnezi.

@nunkas Aj ja to mám tak.Ved u nás ešte ani nebol vlastne.Len Vianoce sa mi páčia zasnežené keď sme doma. Inak neznášam zimu ani sneh .Hlavne kvôli cestám a čľapkanici.Mne sa páči len z okna pozerať ako sneží a občas cez Vianoce malú prechádzku keď je všetko nádherné biele zasnežené.

ekira1
2. jan 2026
@bielasovicka

@bielasovicka alebo je viac ciest ako cestárov a idú postupne? Cesty tretej triedy idú až ako posledné.

ekira1
2. jan 2026

Tu je celý deň chumelica. Konečne zima aká má byť v zime. Teplo nech je na jar, v zime má byť zima.

manzanillaa
2. jan 2026
@anonym_autor

@nunkas Aj ja to mám tak.Ved u nás ešte ani nebol vlastne.Len Vianoce sa mi páčia zasnežené keď sme doma. Inak neznášam zimu ani sneh .Hlavne kvôli cestám a čľapkanici.Mne sa páči len z okna pozerať ako sneží a občas cez Vianoce malú prechádzku keď je všetko nádherné biele zasnežené.

@anonym_autor dnes Liptov

autor
2. jan 2026
@manzanillaa

@anonym_autor dnes Liptov

@manzanillaa waaw krásne 🤗❄☃️⛷Liptov je nádherný ❄☃️

Strana
z2