Máte u vás sneh?
U nás nič...
Kremnica - áno a stále sneží 🌨️
máme Zm a okolie a zas sa zmráka podla predpovede znovu dačo dosype aspoň pre našu dedinu vidim že hej v prepovediach ale my sme taka podhorska obec vyššie položena a aj dobre mrzne takže nie je z toho aspoň člapkanica
@anonym_autor u nás včera napadlo zo 15 cm. Pekná fujavica bola večer.
ZA mame. prave sme sa vratili zo sankovacky.
Opet zabudli cestari si robit svoju pracu u nas,takze ano,mame.
@anonym_a00249 oni každý rok zabúdajú. Ich vždy "prekvapí" sneh 😄
@bielasovicka no az dnes som pocula odhrnac.
BA Rača práve sneží, pekne, jemne 🙂
Večer začalo snežiť. Tým že aj pod nulou je, tak zostáva. Už to začína vyzerať, ako na tej fotke od janko77, čo je na juhozápadnom slovensku rarita.
@anonym_autor predchvíľou sme prišli zo sánkovačky. Okolie Žiliny
Ždiar pod snehom, ale to zas nie je prekvapenie😊
@anonym_autor už máme toho snehu plnú r*. Ver tomu, že keby ste sneh mali v takých mnozstvach, tak ho máš dosť tiež. Človek vždy chce to co nemá, tomu ver. Známi rozbili auto kvôli šmyku. A nielen oni. Mne teda keďže ho mávame na metraky, absolútne nechýba a som spokojná keď nesnezi.
@nunkas Aj ja to mám tak.Ved u nás ešte ani nebol vlastne.Len Vianoce sa mi páčia zasnežené keď sme doma. Inak neznášam zimu ani sneh .Hlavne kvôli cestám a čľapkanici.Mne sa páči len z okna pozerať ako sneží a občas cez Vianoce malú prechádzku keď je všetko nádherné biele zasnežené.
@bielasovicka alebo je viac ciest ako cestárov a idú postupne? Cesty tretej triedy idú až ako posledné.
Tu je celý deň chumelica. Konečne zima aká má byť v zime. Teplo nech je na jar, v zime má byť zima.
@nunkas Aj ja to mám tak.Ved u nás ešte ani nebol vlastne.Len Vianoce sa mi páčia zasnežené keď sme doma. Inak neznášam zimu ani sneh .Hlavne kvôli cestám a čľapkanici.Mne sa páči len z okna pozerať ako sneží a občas cez Vianoce malú prechádzku keď je všetko nádherné biele zasnežené.
@anonym_autor dnes Liptov
@manzanillaa waaw krásne 🤗❄☃️⛷Liptov je nádherný ❄☃️

V BB dačo nasnežilo