icon

Máte už všetko nachystané na Vianoce?

20. dec 2024

Ahojte, máte už na Vianoce všetko prichystané?

Strana
z3
mandzula
20. dec 2024

Mam vianocne nalakovane nechty, to je vsetko.

alickapusinka
20. dec 2024

Stromček mám a piecť a variť budem piecť zakusky v nedeľu krémove a v pondelok navarím.Deň vopred a v utorok len obalim rezne ryby a vypražim.Ja šalat robím v pondelok aj kapustnicu.

alickapusinka
20. dec 2024

Pokaiľ mi žila mamina tak som išla domov na Východ ma hotove aj s mužom. Ale odkedy nie je už ani svokruša tak musím všetko sama.

1mina
20. dec 2024

Stromček máme postavený, poriadok tak pol na pol 😂 upiekli sme linecké druhý deň ich deti zjedli 😀 ale pohoda nejako ma to nestresuje. Čosi este upečieme, hlavne snáď budeme zdravý na Vianoce, dcéra akurát mala týždeň teploty, už sa dáva do normálu, asi chrípku ale ešte kašeľ hnusný.

negymama
20. dec 2024

ja nemam nic, akurat su uz kupene darceky a stromcek - este neozdobeny.
Od vsetkeho sme sa pustili do malovania 😵

ibatanecnica
21. dec 2024

@muchotrafka298 ja mam ale to ovocie aj tak dlho nevydrzi a ja mam rada cerstve takze chodim kazdy 3-4 den na ovocie a zeleninu. Ja si nerada zapratavam byt zasobami. A ked nahosou mame take dni ze jeme malo ovocia zeleniny tak je zbytocne mat toho doma vela.

kathhii
21. dec 2024

Deti som mala celý december choré,vcera išli pobede ku starkým. Večer sme mali firemný večierok a keď som sa vrátila balila som darčeky.
Dnes s mužom máme komplet upratovanie domu.
Nakúpila som vo štvrtok.
V nedeľu pečieme 2 druhy.
Pondelok robíme základ šalátu a stromček s deťmi.
Toto máme v podstate každý rok, vždy všetko na poslednú chvíľu 😀

fantaghiro21
21. dec 2024

Výzdobu nemám,stroncek nemám, uprataného ako tak,kapor je na dnes objednaný, a napecens mám 5 druhov koláčikov.
Darčeky nemám pobalene
... Staršia schytala horucky,keďže sme 5ti,čakám ďalšieho vojacika v rade, nebodaj hospitalizácia pri najmenším,keďže.mne vždy deti skončíš v nemocnici....
Minuly rok nás (vtedy s 2 mesačným) pustili n Silvestrs domov z nemocnice...

jarmilaj
21. dec 2024

Tento rok nestresujem, mám výhovorku. Som na PN, kázali mi odpočívať.V chladničke mám nakúpené hotové cestá. Zajtra príde vnúčik, budeme vykrajovať a rozhádže aj to, čo bolo upratané. Vôbec mi to nevadí.

tenerifka
21. dec 2024

Mne to "vsetko" prileti zajtra, idem pre ñu na letisko, nic viac mi netreba

princkrason
21. dec 2024

@earlgrey kriza moja je

earlgrey
21. dec 2024

@princkrason Kašlať na darčeky 😃

princkrason
21. dec 2024

@earlgrey ale daco kupim , peniaze nikdo nechce 😀

earlgrey
21. dec 2024

@princkrason Lebo peniaze má každý a nemajú žiadnu hodnotu a cenu 😃

kikusahoj
21. dec 2024

Absolutne nic...ziadny stromcek,ziadne kolaciky ani zakusky,ziadna vyzdoba. 😃 a vobec ma to nestve,24 pridem z prace,pustim tv,uvarim kavu a vylozim nohy. Salam parky 🤣

lasona
21. dec 2024

Jedno okno som umyla až
😆napecene nemám nič, u susedy som si objednala 15 ks laskoniek. Kapustu som už kúpila na kapustnicu a rybu tiež. Stromcek stojí, darčeky som balila pred 2 týždňami. Takže tak. Co viac mi treba?

zuzinabila
21. dec 2024

Nie ze by ma to bavilo, ale pred Vianocami makame cela rodina aby sme mali potom 2 tyzdne nicnerobenia v cistom dome. Konkretne,takmer hotove pecenie (5 druhov a 2 davky z kazdeho),okna(dusovala som sa ze ich nebudem umyvate ani nahodou ale nedalo mi),muz s detmi nachystal stromcek a vyzdobu vonku, drhli sme dom . Pre nas su Vianoce totalne ine obdobie ako zvysok roka,takze sa snazime😀

evcagabi
21. dec 2024

Ti, ktori pisete, ze uz hotovo, aj cestu mate povysavanu? 😊😅

zuzinabila
Autor odpoveď zmazal
evcagabi
21. dec 2024

@zuzinabila jasne, uplne sa trasiem od zavisti 😅🤦‍♀️

zuzinabila
21. dec 2024

@evcagabi 🙃

tortelinka
21. dec 2024

@stormie úplne súhlas, nemám stres z pečenia,varenia, upratovania... keď skočili besiedky, posedenia tak som v kľude

evansova
22. dec 2024

Ano, mam. Zajtra este spravim sliziky do polievky a nabalim krabicky kolacikov, ktore poslem ako darceky tym, ktori urcite nepecu (vek, choroba). Bez toho by som nemala Vianoce.
Zajtra este raz upracem kuchynu (lebo sliziky) a potom uz len pockat na Stedry den.

nops
22. dec 2024

Ako tak,darčeky zbieram priebežne od jesene..Inak Vianoce absolútne neprežívam na rozdiel od môjho muža,ktorý je ako veľké dieťa.Minuly týždeň som nadrábala,vycucnutá z množstva ľudí a pracujem až do 25.Pre mňa je to zbytočný prehnaný humbuk..ale kvôli mužovi a deťom aspoň takto po večeroch pečiem a upracem.Teším sa skôr na obdobie po sviatkoch, ze navštívim rodičov a 3 dni voľna konečne.

nelka93
22. dec 2024

Tak ja už mám všetko, koláče napecene, kriak ozdobený, darceky pobalene a už vyzierame koláčiky pri rozprávkach. Pre mňa toto nie sú stresy, ale radosť.

mamina7070
22. dec 2024

ja zajtra este pracujem, ale inak strom ozdobeny darceky pobale e a nakupene este povysavat a poumyvat podlahy
kolace som dostala

zuzulka558
22. dec 2024

Už len upratať ale neriešim, mam dieťa ktorému hovorím čím väčší chaos tým spokojnejšia,, systematicky chaos už som si zvykla

ada510
22. dec 2024

Nemáme ako vždy si to nechávam na 23tretieho to je tradícia už 🤣🤣🤣

Strana
z3