icon

Máte v lete radi vodu s citrónom?

5. jún 2025
janai1
5. jún 2025

po celý rok

ivik4
5. jún 2025

Nie

lucia13022023
5. jún 2025

Nie, nechuti mi to

minenkaa
5. jún 2025

Vodu pijem cely rok ,na citrón vo vode nevidím dôvod ale ty kľudne pi ak ti tak vyhovuje

lindous
5. jún 2025

Celý rok, čistá voda mi nejde “dole krkom” 😅 keď pridám citrón, ľahšie dodržím pitný režim

benit
5. jún 2025
@lindous

Celý rok, čistá voda mi nejde “dole krkom” 😅 keď pridám citrón, ľahšie dodržím pitný režim

@lindous ja tiez mam problem s cistou vodou. S citronom, ovocim ok.

tenerifka
5. jún 2025

Nepijem vodu s citronom, vyskusala som, ale nicila mi zubnu sklovinu. Nemam problem vypit cistu vodu.

levantinka
5. jún 2025

Ano a nielen v lete. Skvele je pridat k tomu este matu alebo rozmarin, grepovu stavu, pomarancovu.

petracandle
5. jún 2025

Neznášam to. Nechutí mi to, pálila by ma záha, dráždi sklovinu, mňamka piť niečo v čom sa vymočila kôra zle umytého (minimálne v podnikoch) chemicky striekaného citróna

sulavikova
5. jún 2025

Milujem,hlavne v lete. Svieže, mňam.

lenka.25
5. jún 2025

Milujem , ale ja si dávam iba šťavu a dužinu , kôru nikdy , to neznášam v nápojoch . Každý deň , minimálne jeden citrón vypijem . Hlavne ráno po prebudení to mám rada .

1ryba
Odpoveď bola odstránená
sszuzu8
5. jún 2025

Ja si dávam pomaranč

jamidea
5. jún 2025

Ano, denne vypujem 1 citron, robi to dobre na prekysleny zaludok, znizuje kyselinu a ukludnuje ho

bielasovicka
5. jún 2025

Áno, a v lete tam ešte pridám aj bazovy sirup co si sama robím. Mňam

katty123456
6. jún 2025
@janai1

po celý rok

@janai1 presne .a zarana na lacno kv tráveniu...

vlastakubi3
6. jún 2025

Mám a hlavne s perlivou vodou. A presne domáci bazový syrup je TOP.

mk1111111111
6. jún 2025
@jamidea

Ano, denne vypujem 1 citron, robi to dobre na prekysleny zaludok, znizuje kyselinu a ukludnuje ho

@jamidea prosim Ta, to znizuje kyselinu? To som nevedela. Ja som myslela, ze ked sa mi to ziada, dat si citron, ze mam kyseliny malo. Tak, logicky mi to prislo

trisha_r
6. jún 2025

Čistú vodu s IBA citrónom nie. Načo piť kyslú vodu? Ale ja do toho dávam ešte bazový sirup a trochu mäty. Citrónovú šťavu len toľko, aby ho bolo cítiť a vyzdvihol chuť bazy.

nelka93
6. jún 2025

Pijem čistu vodu celý rok, pripadne si robím sódu. V lete si robíme limonády s ovocím a mätou.

lanka999
6. jún 2025

ano pijem pretoze je to zdrave, v takom teple ma to prijemne osviezi, ale kedze tie citrony osahuju chemicke bomby predtym ako ich dam do dzbana ich umyjem, odstranim z nich supku 🙂

margotka17
6. jún 2025

Áno, mám rada, no len stavu a dužinu a med.

lujza123
7. jún 2025

To je môj oblubeny drink ked sú letné horúčavy . Do termosky dám ľad, plátky citronu, lístky mäty, medovky a už len dolievam vodu a pijem