Máte v živote nepriateľov?
Takých čo ich nemusíte alebo viete že oni vás nemusia? Ale ste s nimi akoby v kontakte? Mne sa zdá ja ich mám teda dosť
Nepriatelov nemam, mam ludi, s ktorymi nevychadzam, su ludia, ktori nemusia mna ale pokial je to nutne, tak sa bavime vecne a korektne, ked to nie je nutne nebavime sa.
netuším , neriešim. Ľudí, ktorých nemusím, tak ich nekontaktujem. Ak sa s niekým musím stretávať a nesadli sme si, tak riešime čo musíme a tým to končí.
Tak ja za nepriatela povazujem nie takeho, co ma nemusi, ale takeho, co aj cielene robi nieco proti mne. Takych nemam, iba obcas sa na mna teda urazi nejaky student a napise mi trebars zle hodnotenie. Ale zatial sa to vzdy aj nakoniec urovnalo, takze dlhodobe nepritelstvo tam nie je.
Nie myslim, ze nepriatelov nemam. Ludi co nie su moja krvna skupina, klamarov a podobne individua davam do stratena.
Naposledy v škole, na základke a strednej. Také babské vojny. Ale ako dospelá sa už ani nestretávam a nebavím s toľkými ľuďmi ako na školách.
Nepriateľa nemám, ani som nikdy nemala... sú ľudia, s ktorými si až tak nemám čo povedať, ale to je asi normálne a je aj človek, ktorého vyslovene nemusím, no stretávať sa musíme... myslím, že tieto nesympatie sú obojstranné, avšak obe sme dospelé a vyspelé dosť na to, aby sme dokázali riešiť pracovné veci bez drámy a spolupracovať
Nemám ... Ale nerozumiem si s niektorými ľuďmi takže sa im ako keby vyhybam .nechodím na tie miesta kde viem isto že sú 🙂
Hlavného nepriateľa mám sama v sebe.😅
Jedneho kolegu, prichadzame do styku stale, ale odkedy ho totalne ignorujem, citim sa lepsie.. niekolkokrat v minulosti ma za malickosti natrel nadriadenemu a ja som tiez nebola ticho. Ale ignoracia funguje a to mi stačí. Ani on, ani ja nemame zaujem otvarat temu preco sa nemusime, lebo vieme, ze ak spolu prehovorime tak si povieme veci, ktore nas budu mrziet. Nemienim minat energiu na neho a on na mna 😊
No keď viem o človeku že má berie za nepriateľa, alebo sa tvari ako priatel, pritom mi nepraje a je v mojej blizkosti, tak takého človeka odstrihnem. Naco má byt v mojom živote? Teraz som takto odstrihla “kamaratku” dlhoročnú. A dám ti radu. Aj keď to ten človek nedáva najavo, ale daj na svoje pocity, tie tá nezradia.
Dúfam,že nie
O takých priamych ktorí ma vyslovene neznášajú a ja ich ale napriek tomu by sme sa bavili, alebo že by mi niekto vykrikoval ako ma nenávidí - tak o takých neviem..
Takých, ktorí na mňa pozerajú z vrchu, vedia dať na javo nesympatickost, tak takých pár poznám ale sú to len ľudia s ktorými sa nepoznam, takže premna by bolo v tom pripade ťažko hovoriť o nepriateľstve.. nevravím že to je príjemné, ale je to ich právo a rozhodnutie, vklude môžu zazerat na koho chcú, aj namna..
No a viem že viac ľudí má nemusí ani tu takto virtuálne, o niektorých viem aj konkrétne, rady mi to napísali 🤪 nevadí, nemusí má mať každý rád, od nikoho to ani nečakám..
Kazdy ma v zivote ludi, ktori ho nemusia a ti co pisu, ze nemaju, tak je to poriadnablost.
su ludia, co ma nemusia, ale neriesim, nestretavam sa s takymi, neviem preco by som to robila, nemam dovod vyhladavat takych ludi predsa 🙂

Možno mám, ale neviem o nich, a asi preto, že s nimi nie som v kontakte ... načo aj. V práci, je to iné, tam treba byť profesionál a taľafatky neriešiť.