icon

Máte záujem objednať si zo Sportsdirect.com?

janka2307
17. feb 2013

Najlepsie iba mamicky z BA 🙂

Strana
z2
mima4
17. feb 2013

ja mam kvescn: V avione je teraz predajna sportsdirectu... nie je to teda uz jedno, ci objednas z netu alebo tam pojdes? Ja som zatial nebola tam... takze neviem..mozno niekto kto tam bol by sa mohol vyjadrit 🙂

jankagun
17. feb 2013

@mima4 ahoj,ceny su v BA nadsadene oproti internet.obchodu,dokonca aj postovne sa oplati ak sa viacere zlozite 🙂

materina_duska
17. feb 2013

@janka2307
@mima4
@jankagun Ja hlasujem za Avion, ceny sú ok. Nehovoriac o tom, že raz vyskúšať je viac ako stokrát refreshnúť v e-shope 😀

janka2307
autor
17. feb 2013

myslim ze ceny su lepsie na nete, odporucam pozriet v obchode a objednat na nete 🙂 urcite sa to viac oplati a postovne nie je az take vysoke (10,99eur na objednavku)

awalancha3
17. feb 2013

@janka2307 .....urcite sa pridavam..... nemam zaujem platit spekulantom, ktory nadsadzuju ceny o polovicu aj viac.......takze urcite so mnou pocitaj, na zaciatku marca by som na to isla..... pozerala si postovne? kolko mamiciek treba, aby sa to oplatilo? doteraz mi veci zo SDirectu posielal kamos a vzdy to bolo ok..... ale uz je kamos fuc.

dankajantusova
17. feb 2013

@mima4 ja som bola v avione a zdalo sa mmi to tam o dost drahsie ako na nete... 😒

adeli79
19. feb 2013

ja som teraz objednavala a postovne bolo 19 eur, co ma dost prekvapilo. bola som zvyknuta na sumu 11-12 eur za postu

janka2307
autor
22. feb 2013

@adeli79 kedy si objednavala? mne stale ukazuje 10,99eur postovne

janka2307
autor
22. feb 2013

@adeli79 prave pozeram ze to zalezi od ceny objednavaneho tovaru

jankavr
22. feb 2013

Nezávisí to aj od hmotnosti a veľkosti balíka? Ja som objednávala 3x a ceny poštovného boli vždy iné. Ale aj balíky boli rôznej veľkosti...

janka2307
autor
23. feb 2013

budem buduci tyzden (utorok alebo stredu) objednavat zo sportsdirectu, mate este niekto zaujem si objednat?

gubka71
25. feb 2013

@janka2307 som z Ba,mohla by som si niečo objednať? objednávala som cez kolegyňu ale momentálne neobjednáva...kam môžem napísať objednávku?Vopred ďakujem..gabika

janka2307
autor
25. feb 2013

@gubka71 prave som objednavala :(

janka2307
autor
8. mar 2013

Máte niekto záujem objednať si zo Sportsdirect.com?

jana82cernegova
11. mar 2013

ahoj ja by som chcela obiednať synovi botasky a ma velkosť 25-26 ale neviem ako to je v anglicku tam som taku nenasla poradte ako mu mam velkost obiednať? vdaka 🙂

dankajantusova
16. mar 2013

Kto objednava sportsdirect z netu?? 😕

janulik660
16. mar 2013

je tu niekto kto objednava aj z Topolcany,Partizanske alebo banovce?

alexis13
4. apr 2013

chce sa niekto pridat sportdirect nitra okolie surne dnes zajtra

awalancha3
7. apr 2013

.chcem podakovat autorke.... objednala som si spolu s nou a vsetko klaplo.... 😉

andreakoubekova
24. máj 2013

ahojky....ak môžem aj niečo ja poštovné závisí od veľkosti,hmotnosti ale aj od hodnoty tovaru...Ja som mala poštovné skoro 50 eur,lenže mi prišli 4 veľké krabice...v 1 z nich bol aj bicykel...v 2 topánky a 2 krabice šatstva...takže 19 eur je ešte málo... 😀
😀 😀 🤐

smalova
28. máj 2013

@janka2307 ahoj budeš ešte objednávať z SD? pripojila by som sa len niesom z BA, dakujem

andreakoubekova
28. máj 2013

Ahojky...aj ja objednávam zo SD...nabližšia objednávka bude 1.6. a nasledujúca 15.6. Kto má záujem pridať sa??? Brezno a okolie...

norca76
8. jún 2013

JA som Z Ba,ak by som mohla rada by som sa pridala a objednala by som si nejake veci pre deti.dakujem 🙂

dadka2902
11. jún 2013

ahojky...ja tiež objednávam zo SD, ale z netu.. dokonca pri prvých objednávkach posielajú aj darček, u mňa krásna veľká 0,5l šálka s ich logom a poštovné, necelých 9eu! ano, závisí to od ceny a hmotnosti objednaných vecí. ale vždy mi presne na chlp do týžňa veci prišli. a keď rozrátam poštovné, tak dokonca to vyjde lacnejšie oproti SK stránkam či NET obchodom s rovnakým tovarom... tu na SK akcie, výpredaje...a ceny navýšené o 40-60% oproti angl.stránke,osobne som to zisťovala..takže je na každej, no ale nie každý má možnosť brať zo zahraničia, to len môj názor...díky 🙂 🙂

dadka2902
11. jún 2013

@andreakoubekova PRESNE!!!

julinkaz
4. dec 2013

Objednávam 8.12.2013, kto sa chce pridať, píšte IP 🙂

janka257
17. dec 2013

Ahojte, ak objednavte zo sportsdirect, tak neviem, ci ste poculi o stranke refundo.sk. Ak sa preklinknete na sportsdirect cez refundo a urobite objednavku, tak dostanete spät 2-5% z objednavky na refundo ucet. Ked sa Vam nazbiera 12 eur na refundo ucte, mozte si ich previezt na svoj ucet v banke. Ak odporucite nejakeho znameho, tak tiez na tom ziskate. Nespolupracuju len so sportsdirect ale so stovkami dalsich inym e-shopov, napr. mall.sk, hey.sk atd.
Skuste mrknut a zaregistrovat sa. Heslo: Ked neprsi, aspon kvapka 😉
Tu je link:
http://refundo.sk/?ref=3610

julinkaz
14. feb 2014

Ahojte, objednavam v pondelok, kto sa chce pridat, piste IP🙂

martinkamm
7. mar 2014

Prosim vas babulky ktora.z vas by bola ochotna ked jej prevediem cenu bicykla co odtial chcem aj s postovnym na ucet objednat mi ho???rovno dat potom moju adresu.ja nemam kredit.kartu len platobnu inak by som si ho sama objednala.dakujem vam moc

veronikac139
9. apr 2014

Ahoj tiez chcem odtial bicykel pre dcerku. som z piestan, tak by sme sa mohli nejako dohodnut a aj postovne rozdelit.

Strana
z2