icon

Maturita - externé štúdium popri práci a rodine

rencika8
18. jan 2018

Ahojte
Su tu nejaké maminky ktoré študujú alebo študovali externe maturitu ? Zaujímalo by ma ako ste to zvládli popri práci , rodine.

maryah
14. jan 2021

@dzlucia ako ti dopadli skúšky? Koľko si ich mala?

dzlucia
15. jan 2021

@maryah ano prave sa vytešujem ze som to dokazala sa sem dostat je to super. No skusky rozne od 1tiek po 4 ky. Ale podstatne je ze som sa sem dostala a mozem zabojovat 😊😉. Skusiek je cca rovnako ako to mas aj teraz.

maryah
15. jan 2021

@dzlucia super, tak gratulujem 🙂 A teraz chvíľku voľna 😁

dzlucia
16. jan 2021

@maryah no do 8.2. tam mam uz konzultaciu na maturitnu pracu.

kika738
14. mar 2021

@dzlucia ahoj, prosím ťa vieš mi povedať, či sú nejaké kritériá na prijatie do tejto školy? A v akej výške sa platí školné? Ďakujem za odpoveď.

dzlucia
14. mar 2021

@kika738 ja som ako prve volala do skoly povedia ti o kriteriach a podmienkach. A platobne ti tiez povedia co a ako. Su zlati vsetko ti vysvetlia a na zaklade toho sa rozhodni co a ako. Drzim placeky

tabletko
21. mar 2021

@dzlucia ahoj aj ja som sa prihlásila do školy chcem si dorobiť maturitu mám už po 40tak by ma zaujímalo ako to tam prebieha a na čo pripraviť do septembra díky za info

dzlucia
22. mar 2021

@tabletko tak teraz to prebieha cele online ale ked to fungovalo standardne tak sme chodili na skusku do skoly. Vzdy sa dal vybrat termín. Bolo to lepsie kontakt s profesorom a so spoluziakomi nenahradi nic. Bolo super spoznat ich osobne a skuška bola fajn. Ucenia je dost no zvladnut sa to da. Ja som hrozna v cudzom jazyku a tak som musela chodit rok a pol na doucko aby som to davala 😊 ak by si nieco potrebovala napis rada poradim ci pomozem

tabletko
22. mar 2021

@dzlucia ahojkaj veľmi pekne ti ďakujem,rada by som stebou o škole pokecala viac menej potrebujem dorobiť maturu a ja už potrebujem dlhšiu 😁prípravu na učivo 😰 ak by si mohla napísať čo si zopakovať zo sjl,mat....no a jazyk to bude😭veľmi ťažké.

janus32
26. máj 2021

@tabletko ahoj, dala si si už prihlášku? Tiež zvažujem túto školu... A mám pár rokov po 40tke🐵

kika738
26. máj 2021

@janus32 ahoj, viem že si sa pýtala vyššie, ale ja ti tiež odpoviem😃🙂 podala som si už prihlášku, aj mi prišiel e-mail že má vzali. Ak chces môžeme o škole pokecať 🙂

janus32
26. máj 2021

@kika738 jéj ahoj, ďakujem 🙂ja stále zvažujem, či poslať sem, alebo risknúť niečo bližšie. Toto by mi vyhovovalo časovo - žiadne obmedzenia v práci-teda nie, žeby som mala dôležitú robotu😃😃

tabletko
26. máj 2021

@kika738 pokecáme,ozvem sa🤗🤗🤗🤗🤗

tabletko
26. máj 2021

@janus32 áno,dala som si prihlášku aj ma vzali 😅tak uvidím čo to bude.Tesim sa,že nie som sama dievčatá 🤗🤗🤗🤗

kika738
27. máj 2021

@janus32 ja žijem v Ba, takže tiež je to pre mňa diaľka 😃 ale presne ako píšeš, nie sú na tej škole žiadne obmedzenia v rámci výučby, preto som sa ja rozhodla radšej takto 🙂

evita2007
10. aug 2021

ahojte, aj ja tam idem študovať...dosť mám z toho stres, ale hádam to dáme

tabletko
10. aug 2021

@evita2007 ahoj,takže sa tam stretneme som rada že ten stres nemám sama....🤗

evita2007
10. aug 2021

@tabletko nie, nie si ...asi to bude masaker, škola moja, škola dieťa, stredná dieťa, domácnosť no a samozrejme práááááca.... tak, ale ideme na to !!!!!!!!😉

evita2007
Autor odpoveď zmazal
evita2007
10. aug 2021

@tabletko prišiel Ti prosím email, ohľadom nejakých informácií...ja ešte nemám, ale je pravda, že prihlášku som vypisovala len včera 😝

srferreira
10. aug 2021

Sice nestudovala som na maturitu. Ale na VS full time a aj som pracovala full time. Teraz mam synceka a som v poslednom rocniku. Da sa to zvladnut ked sa chce. Sice budes sa ucit mozno po nociach alebo zavcasu rano ale robis to pre seba. Drzim palce a vela energie na studium 🍀

smoukinka
2. sep 2021

Ahojte žienky aj aj nastupujem do Bytče a v sobotu idem na prvú konzultáciu no ja mam stres 🤣 hlavne jazyky mne nejdú a účtovníctvo si uz vobec nepamätám 😂 ale musíme to dať

tabletko
3. sep 2021

@smoukinka ahojte aj idem do školy ale termín mám 10.9.tak teším.....😅čo to bude ja začnem od nuly😁

smoukinka
3. sep 2021

@tabletko no ja som chodila do školy pred 15 timi rokmi mám výučný list maturu som už nedorobila neviem z toho nič 🤣 a ani takú prácu nerobím ale maturu chcem lebo dnes je to minimum čo treba do Prace 🙈 dufam že to zvladnem 😁

dzlucia
3. sep 2021

@smoukinka
@tabletko
@smoukinka dievčata držím palce všetci sme boli na tom rovnako a dnes to mame zvladnute. Preto verím že to zvladnete. 🌻🍀🤗

kvevka
16. sep 2021

@smoukinka
@tabletko -dievčatá vy ste boli v sobotu v škole,pýtali testy na covid?platili ste školné na mieste alebo prevodom? a ešte boli ste tam tak cca 3-4 hod.alebo to bolo skrátené?dakujem

smoukinka
16. sep 2021

@kvevka nie žiadne testy a dalo sa platiť prevodom ja som platila v hotovosti priamo v škole a boli sme tam 3 hodiny

kvevka
16. sep 2021

@smoukinka dakujem

kamasovadana
27. sep 2021

@rencika8
Ahoj poprosila by som info… ako si dostudovala v tom Ruzomberku ? Ako prebehli maturity? Ako si pocas roka chodila na skusky a konzultacie ? Prave som tam nastupila len mi to tam pride takze ze maturitu z jazyka asi bez pomoci sukromnych hodin nedam… ako si to mal ty???

marca12
27. sep 2021

@rencika8 poznam par bab,co studuju pomaturitny odbor a tazka pohoda. To sa s dennym studiom neda porovnat urcite to zvladnes.