Maturita - externé štúdium popri práci a rodine
Ahojte
Su tu nejaké maminky ktoré študujú alebo študovali externe maturitu ? Zaujímalo by ma ako ste to zvládli popri práci , rodine.
@tabletko tak teraz to prebieha cele online ale ked to fungovalo standardne tak sme chodili na skusku do skoly. Vzdy sa dal vybrat termín. Bolo to lepsie kontakt s profesorom a so spoluziakomi nenahradi nic. Bolo super spoznat ich osobne a skuška bola fajn. Ucenia je dost no zvladnut sa to da. Ja som hrozna v cudzom jazyku a tak som musela chodit rok a pol na doucko aby som to davala 😊 ak by si nieco potrebovala napis rada poradim ci pomozem
ahojte, aj ja tam idem študovať...dosť mám z toho stres, ale hádam to dáme
Sice nestudovala som na maturitu. Ale na VS full time a aj som pracovala full time. Teraz mam synceka a som v poslednom rocniku. Da sa to zvladnut ked sa chce. Sice budes sa ucit mozno po nociach alebo zavcasu rano ale robis to pre seba. Drzim palce a vela energie na studium 🍀
Ahojte žienky aj aj nastupujem do Bytče a v sobotu idem na prvú konzultáciu no ja mam stres 🤣 hlavne jazyky mne nejdú a účtovníctvo si uz vobec nepamätám 😂 ale musíme to dať
@rencika8
Ahoj poprosila by som info… ako si dostudovala v tom Ruzomberku ? Ako prebehli maturity? Ako si pocas roka chodila na skusky a konzultacie ? Prave som tam nastupila len mi to tam pride takze ze maturitu z jazyka asi bez pomoci sukromnych hodin nedam… ako si to mal ty???

@dzlucia ako ti dopadli skúšky? Koľko si ich mala?