Mávate ľahké erotické sny s ľuďmi, o ktorých by ste v reálnom živote ani bicykel neopreli?
baby toto je tak absurdne ze to ani nemusim davat anonymne 🤣🙈
Prosim vas povedzte mi ze aj vam sa stava ze mate lahko eroticke sny s ludmi o ktorych by ste v realnom zivote ani bicykel neopreli?? to co toto? 🤣😱 ja som sa normalne zobudila so zmiesanymi pocitmi..
mam muza ktory je moj ideal krasy, v podstate je to moja platonicka laska z detsva, ja doteraz nechapem ze zijem s nim, co som ho z dialky obdivovala 😍🥰 sme spolu viac na ako 10 rokov a vsetko je uplne ok.
a mne sa raz za cas stane, ze sa mi sniva o konkretnom chlapovi, ktoreho stretavam koli praci tak raz za pol roka. Vobec sa mi ako chlap nepaci, nikdy som na neho nepomyslela. iba ho akceptujem v ramci svojej prace, ale kebyze nemusim, nevidam ho ani raz za rok.vobec by mi nechybal.a v realnom zivote si na neho ani sama od seba nespomeniem. tak co ma toto znamenat 🤣🙈🤣
kebyze sa mi sniva raz, dobre... ale mne sa to uz par krat snivalo a v tomto sne som sa dokonca ja snazila o neho 🤦🤦
ja som sice na materskej, ale verte mi NIC mi nechyba 😏🤭 a rozhodne sa nenudim. tak mi povedzte ze sa to stava aj vam, a ze nepotrebujem psychiatra
@dorinecka45 úplne normálne. Takéto sny ukazujú na to, že máš v sebe veľa energie, alebo nejakú silnú energiu, emóciu. A práve možno on, tento muž, je príčinou. Že ho nemusíš...
Vobec nejde v takýchto snoch o nejaké sympatie alebo túžbu 😊