icon

Mediálne pretláčanie Progresívneho Slovenska

15. sep 2023

Nepríde vám už choré to umelé pretláčanie Progresívneho Slovenska v médiach? Veď ten Šimečka ma problém poskladať vetu, o obsahu sa radšej ani nevyjadrujem.

Víkendové politické diskusie:
Sobotné dialógy - Kollár / ŠIMEČKA
V politike - Jurinová / ŠIMEČKA
Na telo - Pellegrini / ŠIMEČKA

Strana
z7
dskjhfdlkdjhl
15. sep 2023

Ano, pride mi chore neustale zakladat diskusie o PS.

deti95060810
15. sep 2023

á...politické okienko...😉

deti95060810
15. sep 2023

nie nepríde...mne je to totiž úplne jedno.
keby tam bol aj každú hodinu - aj tak nepozerám. ....

bloger
15. sep 2023

Tak musia im dať priestor. Je to normálne demokratické. Hoci ich tiež nemusím. Ale majú právo osloviť svojich voličov. A musí im byť toto umožnené.

dominikamacakova
15. sep 2023

Nemám ten pocit. Nepozerám telku a on tom progresívnom Slovensku viem iba z rozprávania

nikasmile
15. sep 2023

Včera Matovič/Šimečka. Je všade 🤦🏻‍♀️

akiana
15. sep 2023

Osobne nevolim PS, ale vzdy mi ich pretlacanie pride lepsie, ako pretlacanie vrahov a zlodejov, ktore tu fungovalo 3 volebne obdobia. Navyse pred volbami je viac-menej normalne, ze strany si robia kampan ako mozu, nevidim na tom nic divne. Tento prispevok posobi skor tak, ze ti vadi progresivna/liberalna politika ako taka. Pretlacanie bezpravia zien Zaborskou a spol. ti asi vadilo menej, nemylim sa?

zuzanka.zuzu
15. sep 2023

@bloger nie, nemusí. a toto čo médiá stvárajú ohľadne PS je ozaj nadštandard.
autorka - toto písal Taraba na facebooku - čiže radšej keby bol pozvaný všade on? 😀

autor
15. sep 2023

@akiana Mýliš sa. Ja si chcem vypočuť aj iné názory, ako tie Šimečkove.

autor
15. sep 2023

@zuzanka.zuzu A nemá pravdu?

akiana
15. sep 2023

Tak pozeraj inych politikov a vybavene. Kedze viem o kazdom prde ako OLANA, tak SMERu, Pellegriniho a fasistov, kto sa s kym bije v aute a kto chce sa zas rypat v cudzich materniciach, zdrojov mas viac nez dost.

liz_lemon
15. sep 2023

nemam vobec taky pocit, TV nepozeram, a celkovo PS skoro nevidim, ze by kampan robili

zuzanka.zuzu
15. sep 2023

@liz_lemon a tí chudáci pritom do toho vrážajú milióny 😀

bloger
15. sep 2023

@zuzanka.zuzu rozumiem, že to možno takto vidíš. Ale najväčší priestor im dáva Ta3. To až oči kole ako im nadržajú.

annm81
15. sep 2023

Za posledný asi týždeň som si vypočula;
Denník N - Letanovská/Dzurinda/Forrö
SME - Majerský
Hospodárske noviny - Mikloško
Denník N - Horecký/Ģröhling/Kosová
Braňo Závodský - Danko (aj keď to bolo naozaj krátke 🙂)
Dennik N - Valášek/Klus/Krúpa
Denník N - Čaputová

Tak asi sa dajú nájsť aj diskusie bez Šimečku

zuzulka558
15. sep 2023

Mňa Šimečka zdraví iba z bilbordov inak mi je ukradnutý, nesledujeme to

domiklik
15. sep 2023

Simecka nemá problém diskutovať s nikym, ale niektorí majú evidentne problém diskutovať s nim...

katka700
15. sep 2023

Pokiaľ na teba pan Š nevyskoci z chladničky je to ok 😂 Media sú predsa absolútne neutrálne, nikoho nepretlacaju a všetci kandidáti majú rovnaký priestor 😂

januska12323
15. sep 2023

Ale už choďte s politikou do prdele.

triss83
15. sep 2023

Všetkého veľa škodí. Šimečka, je až agresívny v diskusiách, a tvrdí, že sa ho pýtajú stále to isté 🤦. Na hrane bol s Matovičom, nevedel odpovedať na otázku z ich vlastného programu o manželstvách lgbti, o interupciach.... atď.

nika523
Autor odpoveď zmazal
krisbar
16. sep 2023

Je vsade, pretoze sa neboji ist do diskusie. ZKH castokrat spomina, ze mnohi politici odmietaju prist, najma zo socioalnodemokratickych stran. Rozniesla by ich na kopytach. Tak radsej sa tvaria, ze ich liberalne media "nechcu".
A fasistov zase principialne media omietaju, pretoze im nechcu dat priestor.
Fica v diskusii neuvidime. Nezvadol by to. On radsej babkam kupuje karafiaty.

triss83
16. sep 2023

@krisbar čo trepeš 🤦. Médiá robia kampaň PS to je zjavný fakt. Médiá vyberajú hostí, celú diskusiu vedú v štýle PS, veď si pozri Direra, Ilieva, Dibákovú a Makaru to sú ich podržtašky.
Diskusii je teraz na mraky každý deň ich výjde niekoľko. Celkom slušné diskusie vedie Noro Dolinský, Braňo Kráľ, Bielik a Anka Žitná dá sa na nich pozerať a aj sa niečo dozvieme.

reddflowerlife
16. sep 2023

@bloger to bude tým že moderatori Ta3 presne patria pod kategoriu ludi co by ich volili 😀😀

diewcatqoo
16. sep 2023

Mam pocit, ze najviac pretlacane PS je tu na MK. Kazdy den je tu zalozena nejaka tema, preco nevolit PS. To vas za to niekto plati?
Nezabudajte, ze aj tym, ze tu vytvarate negativne temy na akukolvek politicku stranu, robite im tym vlastne reklamu.

maminkadeticiek
16. sep 2023

Netaraj,doteraz vobec nebol pozyvany do ziadnych diskusii.Ja som.jo.nikde nevidela.Zato Hlas-strana,co ani nebola zvolena do parlamentu bola vsade.

milanemila
16. sep 2023

Akoze odhliadnuc od akychkolvek politickych preferenci, pozri si ake ma ten chlap vzdelanie a zivotopis a potom pis taketo trapne prispevky. Podla mna je to obdivuhodne. A rovnako odhliadnuc od toho, ze sa ti nepaci obsah toho co hovori, lebo fuj fuj liberalizmus nas dostane do pekla 🤦🏼‍♀️ tak si naozaj nemyslim, ze by nevedel alebo mal problem poskladat vetu.

ibrunova
16. sep 2023

Volajú ich na striedačku, každému musia dať rovnaký priestor, takže sa môže stať, že má niekto pocit, že je všade. Potom tas prídu iní. Ja mám napr. pocit, že v Rádiu Slovensko stále počujem Fica, už viem ten jeho preslov naspamäť, tiež neviem, prečo je tam tak často.

maminkadeticiek
16. sep 2023

Btw tu ides akoze hodnotit jeho komunikacne zrucnosti,ale ty sa nedokazes za svoj nazor postavit ani tolko pani premudrela aby si sa podpisala.

kamajka
16. sep 2023

Ja osobne nepozeram tv, ale co som si vsimla tak najviac vsade mi vyskakuje PS. Aj na facebooku, kadetade, rezonuje tato strana dost. Este aj tu to na mna vyskakuje v kuse. Ja ich volit nebudem. A to som clovek, ktoreho sa bytostne tyka otazka transgenderismu a celkovo liberalnych nazorov. Ich program sa mi ale nepaci a je v nom vela veci podla mna ktore sa priecia zdravemu rozumu. Koho budem volit zatial neviem.

Strana
z7