Médium a kontakt s dušou - skúsenosti
Dobrý den,chcela by som sa opýtať má niekto z vás nejakú skúsenosť s nejakým médiom?a ak hej,aká bola vaša skúsenosť?Chcela by som sa niekým takým stretnúť alebo skontaktovať
Moja prateta bola, ale už je mŕtva. A na čo potrebuješ médium?
Že ty si včera pozerala film na Markíze...
@lenuliatko84 toto ma udivuje ako niekto moze toto zaryto tvrdit..nebudem sa tu hadat preco si myslis ze mas ty pravdu a toto nemoze existovat?lebo to je nad ludske logicke chapanie preto...lebo clovek sa boji priznat ze nieco take existuje. finito viac sa k tou nevyjadrujem
Ahoj na také veci som nikdy neverila ale.... Na tlc chodil alebo ešte chodí program s Theresou Camputo (neviem či je to správne napísané) a zmenila som názor.Ona to má ako biznis ale kope ľudí pomohla sa vysporiadať s ťažkým obdobím.S médiami na Slovensku nemám skúsenosti ale určite sa nájdu aj podvodníci. Snáď ti napíše niekto kto má osobnú skúsenosť a pomôže ti,držím palce
Tieto veci nechaj na pokoji, neprinesie to nič dobré. Prečítaj si tento článok
https://svetkrestanstva.postoj.sk/15571/diabol-...
@carduelis Ach bože 🤦 Keď veríš v niečo iné, a nemáš ako poradiť, tak načo sem vypisuješ?
Osobne si myslim a teda z rozpravania doveryhodnych ludi viem,ze nieco ako medium asi existuje.Su ludia,co vedia vyvolat dusu na pokec,ked to takto napisem.Moj ososbny nazor-mam z toho zly pocit a mrtvych treba nechat tam,kde su.Nevieme si nik ani predstavit,co s nimi aktualne je,mozno tym vyvolavanim im dobru sluzbu nerobime...
@janockaaa Ak si veriaca,,tak sa za toho cloveka pomodli,urobis lepsie.🙂
@janockaaa Neviem, síce, čo dávali v tv, ale skús si vyhľadať, ak máš záujem, astrálne cestovanie. Na nete je toho veľa, aj návody. Môžeš ísť do minulosti, kam chceš a stretnúť sa aj s mŕtvymi.
@juhseverzapad Vdaka popozerám prečítam si viac lebo návodov ako napr. Ako sa stať upírom atd je veľa :D
@janockaaa vitaj v klube..
Začni ,,,,pokračuj ..a ja ťa zastavím ...
@janockaaa ahoj chceš nejaké podrobnosti k tomu?

To su len podvodnici,never tomu.nic ako druhy svet neexistuje