icon

Médium a kontakt s dušou - skúsenosti

janockaaa
12. máj 2020

Dobrý den,chcela by som sa opýtať má niekto z vás nejakú skúsenosť s nejakým médiom?a ak hej,aká bola vaša skúsenosť?Chcela by som sa niekým takým stretnúť alebo skontaktovať

lenuliatko84
12. máj 2020

To su len podvodnici,never tomu.nic ako druhy svet neexistuje

juhseverzapad
12. máj 2020

Moja prateta bola, ale už je mŕtva. A na čo potrebuješ médium?

hettinka
12. máj 2020

Že ty si včera pozerala film na Markíze...

angelinja
12. máj 2020

@janockaaa existuje druha strana..kto tomuto neveeri tak sa len boji priznat nieco co je nad ludske chapanie...lebo v zivote neni vsetk olen o logike...ale nezacinaj s tym toto neni pre kazdeho...tych co odisli nechaj tak

angelinja
12. máj 2020

@lenuliatko84 toto ma udivuje ako niekto moze toto zaryto tvrdit..nebudem sa tu hadat preco si myslis ze mas ty pravdu a toto nemoze existovat?lebo to je nad ludske logicke chapanie preto...lebo clovek sa boji priznat ze nieco take existuje. finito viac sa k tou nevyjadrujem

martinals
12. máj 2020

Ahoj na také veci som nikdy neverila ale.... Na tlc chodil alebo ešte chodí program s Theresou Camputo (neviem či je to správne napísané) a zmenila som názor.Ona to má ako biznis ale kope ľudí pomohla sa vysporiadať s ťažkým obdobím.S médiami na Slovensku nemám skúsenosti ale určite sa nájdu aj podvodníci. Snáď ti napíše niekto kto má osobnú skúsenosť a pomôže ti,držím palce

carduelis
12. máj 2020

Tieto veci nechaj na pokoji, neprinesie to nič dobré. Prečítaj si tento článok
https://svetkrestanstva.postoj.sk/15571/diabol-...

juhseverzapad
12. máj 2020

@carduelis Ach bože 🤦 Keď veríš v niečo iné, a nemáš ako poradiť, tak načo sem vypisuješ?

elizabeth88
12. máj 2020

Osobne si myslim a teda z rozpravania doveryhodnych ludi viem,ze nieco ako medium asi existuje.Su ludia,co vedia vyvolat dusu na pokec,ked to takto napisem.Moj ososbny nazor-mam z toho zly pocit a mrtvych treba nechat tam,kde su.Nevieme si nik ani predstavit,co s nimi aktualne je,mozno tym vyvolavanim im dobru sluzbu nerobime...

elizabeth88
12. máj 2020

@janockaaa Ak si veriaca,,tak sa za toho cloveka pomodli,urobis lepsie.🙂

janockaaa
autor
12. máj 2020

@hettinka Nie televíziu vôbec nesledujem ale vzbudilo to vo mne zvedavosť čo tam dávali?:D

juhseverzapad
12. máj 2020

@janockaaa Neviem, síce, čo dávali v tv, ale skús si vyhľadať, ak máš záujem, astrálne cestovanie. Na nete je toho veľa, aj návody. Môžeš ísť do minulosti, kam chceš a stretnúť sa aj s mŕtvymi.

hettinka
12. máj 2020

@janockaaa taký ducharsky film
Láska z nebies
Romantická komédia (91'), USA, 2005. Réžia M. Waters. Hrajú: R. Witherspoonová, M. Ruffalo, D. Watersová, D. Logue, B. Shenkman.

janockaaa
autor
14. máj 2020

@juhseverzapad Vdaka popozerám prečítam si viac lebo návodov ako napr. Ako sa stať upírom atd je veľa :D

andresixwat
30. dec 2024

@janockaaa vitaj v klube..

andresixwat
30. dec 2024

Začni ,,,,pokračuj ..a ja ťa zastavím ...

andresixwat
30. dec 2024

@janockaaa ahoj chceš nejaké podrobnosti k tomu?