icon

Medzi nebom a zemou

16. aug 2021

V prvom rade prosim, kto v tieto veci neveri, nech si precita iny prispevok.

Damy, stalo sa niektorej, ze ste sa citili ako keby ste boli s nejakym clovekom “prepojene”? Ked bolo tazko jej, tak aj Vam a zas naopak…idealne, ak to nebolo dieta…

kopytko03
16. aug 2021

Áno. A keď ten človek umieral, cítila som ako sa to puto trhá a vedela som že umrel ešte skôr, než mi to zavolali.

autor
16. aug 2021

@kopytko03 a mozem sa opytat o koho islo a ako si sa pri tom citila alebo ako si zistila ze co sa to deje?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
16. aug 2021

je tu aj skupina na MK , Medzi nebom a zemou - prídeš si na svoje...😉

dusankomoj
16. aug 2021

Ja som tak fungovala s prvým mužom.Uplne bežne som mu odpovedala na myšlienku,vedela som čo cíti aj keď nebol pri mne(to síce viem aj pri iných ľuďoch),ale pri ňom omnoho viac.A tak isto mi to funguje pri najstaršej nevlastnej dcére(jeho).A vedela som dopredu,že zomrie, takže medzi nami nezostalo nič nevypovedané.

autor
16. aug 2021

@dusankomoj
@elizabet173 ze to funguje medzi rodicom a dietatom som tusila ale ze aj medzi ludmi ktori nie su rodina alebo dlho zivotny partner tak som celkom prekvapena aj ked je pravda ze ked som s niekym tak beriem na seba jeho naladu ale ze asi aj “na dialku”…som prekvapena

dusankomoj
16. aug 2021

Raz som čitala taký príbeh:na svete žili bytosti,ktoré mali 4 nohy,4ruky a dve hlavy. Boli tak nesmierne šťastné,že bohovia im to šťastie závideli a rozdelili ich na polovicu. A keď sa tieto polovice v živote nájdu,tak sú znova šťastné. Taký pocit poznám.Myslím,že človek musí mať o trošku viac rozvinutý šiesty zmysel a intuiciu a ak je to na oboch stranách,tak to funguje. Môj terajší je trošku skeptickejší a ja si občas neodpustím drobnú zlomyselnosť🤣

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
16. aug 2021

@dusankomoj ja mam intuiciu extremnu 🙂

autor
16. aug 2021

@dusankomoj su veci ktore sa mi snivaju a udeju sa, su veci ktore so mna bez rozmyslania vypadnu a stanu sa, mala som divnu sobotu pred mesiacom asi taka nesvoja som bola, vecer mi pise brat ze mal nehodu…a teraz zacinam mat pocit ze sa citim ako druha strana, bezdovodne zmeny nalad pocit tazoby zufalstva…a potom ok a potom zas…a tak neviem ci si nedomyslam ale ja na taketo nalady nemam dovod…

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
dusankomoj
16. aug 2021

@elizabet173 ani nie,mne to funguje od mala(a keď mám menzes,tak ešte viac) a zase nieje to,že mám videnia. Ja to zrazu mám v hlave,akoby to tam bolo odjakživa.A nefungovalo to keď som bola tehotná(tam som si uvedomila naplno,ako často sa spolieham na intuíciu a bola som pomýlená🤣)

lilinka88
16. aug 2021

Kočky,aj nejako pracujete s takouto intuíciou? Myslím,či ju proste máte sami od seba alebo aj meditujete a podobne? Mne sa občas udejú nejaké veci, veľmi by som si chcela zlepšiť intuíciu,len nejak neviem ako na to a zas nechcem nič robiť nasilu

dusankomoj
16. aug 2021

@lilinka88 ja v podstate nijako,ale snažím sa byť ,,osudu" vďačná a vážiť si túto pomoc odniekadiaľ.

kaki3
16. aug 2021

Osobne som nieco take nezazila, ale kamaratka so sestrou je tak prepojena. Mna akoze to uplne fascinuje.

autor
16. aug 2021

@kaki3 len to je surodenecky vztah to sa mozno aj ocakava...ja sa toho desim

yollanda
15. júl 2022

Ahojte! Vydesila ma predvčerom jedna vec ale až tak, že som na druhý deň bola úplne mimo a chcelo sa mi plakat. Sme na dovolenke cela rodina. V noci som sa zobudila na to, ako mi niečo buchalo po nohách z vonka na paplon. Zakaždým keď som už prebratá posunula nohu, tak zakaždým buch. Potom som cítila ako sa mi po okraji posteli prehýba matrac. Akoby päsťami. Nebola som v polospanku už, už som všetko vnímala. Prvé som si hneď pomyslela, že niekto zomrel a prišiel sa rozlúčiť. Lenže všetci žijú a všetko je ok. Nikdy sa mi to nestalo. Teraz sa každý večer bojím ist spat.

banderaska29
15. júl 2022

s bývalým - môj karmický vzťah. občas sme mali rovnaké sny, cítila som čo cíti on. nemusel ani slovo povedať a cítila som že je zle psychicky lebo som to začala cítit aj ja. najväčšia sranda bola, keď jeho bolela noha a začala aj mňa. mal boreliozu a mna tiež bolievali klby ako jeho. raz ma strašne bolel žalúdok a on mi dal ruku na brucho že "počkaj skúsime srandu". on si vraj hovoril že nech netrpím ja ale on s plnym vedomím a laskou k nemu a baby ono to prestalo a začalo unho 😀
počas sexu nám pravidelne praskali žiarovky, alebo niečo buchlo alebo spadlo, z tej energie 🙂 bohužiaľ, cítila som aj to, keď klamal, keď sklamal, keď podviedol.. on doteraz tvrdí že nie, ale ja som to cítila presne. teraz sme od seba a stále to neprestalo..stále sme napojení aj keď ja som sa už od neho emočne odthla (úspešne).. tak dufam že toto všetko prestanem cítit.

nikdy som to takto nepovedala nahlas ani neriešila-som rada, že v tom nie som sama lebo sme si s exom mysleli že nam to aj tak nikto neuverí, že sme šibnutí 😀