icon

Meno pre psíka. Poraďte nám

anarida
30. máj 2009

Ahojte je to asi dosť blbá téma 😅 ale potrebujem poradiť.Už dva mesiace vyberáme s manželom meno pre nášho budúceho miláčika.Čas sa kráti a za dva týždne ho máme doma.No my stále nevieme aké meno mu dať.Prosím Vás dajte nám niake rady.Pozerala som veľa na internete,hľadala v psích kalendároch ale zatiaľ nás nič neoslovilo no povedzte dali by ste psovi meno Dominik alebo Ondrej? 😀 Ako sa volajú vaši miláčikovia? 🙂 Ďakujem za rady 🙂

anarida
autor
31. máj 2009

😀 😀 😀 monca 😀 😀 😀 😀
u nás mali aj rybky mená ale to som mala asi tak 10 rokov 😀 pamätám si,že sa volali Sandra,Ferkina, a dalšie si nepamätám 😅 😀 😀 😀 😀

monca4ever
31. máj 2009

anarida 😎
ja mám doma malú ZOO
a aj naše ryboše mali mená ale potom
natr.kali malé a akvárium je predžgaté
je ich tam asi 90 tolko mien sa nedá 😝
a sa na seba aj podobajú 😕

anarida
autor
31. máj 2009

😀 😀 😀 😀 😀

gucz
31. máj 2009

my sme mali psíkov keď som bola ešte dieťa. Prvá bola Mikina, potom Aida a psík bol jeden Edo a druhý je Tomy. Svokrovci majú Ritu

zuzkafuny
31. máj 2009

Ja som mala Fan (Fantázia)
teraz mám Cera (Cerberos)

havka
31. máj 2009

my sme nasim psikom dali "ludske mena" a to aj z toho dovodu, ze su plnohodnotnymi clenmi rodiny
- psik - beaglik je Oskar
- sucka - madarska vyzlicka je Ema

nevesta
1. jún 2009

Nasa sucka sa vola Georgia. Tiez sme jej nevedeli vymysliet meno, mali sme ju 2 tyzdne doma a furt bola chuda bez mena, tak som nakazala muzovi, uz zo zufalstva, aby zacal menovat staty Ameriky. No a Georgia sa mi zapacila 🙂

Inak mame este 3 macky: Laura, Sheba a Benji 😉

monca4ever
1. jún 2009

ja by som mahla mať aj útulok,
milujem zvieratká...

siskatan
1. jún 2009

nasa terajsi pes -"utulkacka" krizenka asi madarskej vyzly je Sandra a mali sme dobermanku s menom Elza 😉

penny13
1. jún 2009

Harry - vážne pekné meno! Škoda že ma to nenapadlo! Hodilo by sa to viac Ako Muffy! Mne sa s tých ,,Ludských mien" páči Adelka, Andy, Viki a Fero....

m.a.r.t.i.n.a
5. jún 2009

Ja som mala labradorku Bessy a rotvajlerku Airu.

mukky
5. jún 2009

nasa zlata kokrspanielka sa vola DONNA 🙂 mama jej dala meno podla donny z beverly hills 😀

mukky
5. jún 2009

a donna sa vola aj plysak, ruzovava psica pre maleho 😀

klirkad
5. jún 2009

ahoj. Mi mame psika shi-tzu, nas milaaacik volame ho Denisko. 🙂

diddi
5. jún 2009

nas psik sa vola LEO....stryko ma ASKY,sused ZARU a ALFI

katyl
5. jún 2009

ha, my sme mali vzdy len polovnickych psikov a ti uz mena mali, nemohli sme vyberat, vzdy museli byt podla abecedy podla vrhu, tak mali mena Ceto, Brett, Fox....
ale dcera miluje psov a stale mi pili usi so psikom, ma plnu kniznicu encyklopedii atlasov psov, aj kalendar so spsimi menami. Raz, ked bola este malicka, bola so mnou v praci a tam sa jej prihovorila moja kolegyna. A Laura sa jej pyta: a ty sa ako volas?? Kolegyna odpoveda: Ja sa volam Genoveva, ale to je dlhe a tak ma volaju Geňa. A LAura na to: jej, pekne meno, to by bolo dobre pre psa... 😀 😀 😀 😀 Nastastie Geňa mala viac deti aj vnucata tak sa neurazila ale zasmiala... 😀 😀 Teraz laura vymysla ako spravna pubiska najroznejsie mena pre potencialneho psa, neviem, kde to berie: ze PINKOD, ZWINKI, qwerty....

mukky
5. jún 2009

kat 😀

bluff
5. jún 2009

HAVO

klirkad
6. jún 2009

cauko. Este som chcela dodat, ze mojej koleg.psik sa bola Esko 🙂

majussa3
8. jún 2009

ja som chcela meno ozzy no nakoniec mame maxa 🙂

silvuskaa
8. jún 2009

my mame Badyho, Ronyho, Peginku a Džesku. Inak paci sa mi meno Ziko....take nezvycajne🙂

titkovamiriam
8. jún 2009

http://www.sponzia.sk/fadfoto.php

popozerajte tieto stranky mozno nieco najdete a nielen meno 🙂

klirkad
8. jún 2009

ahoj. titkova su to krasne psy, no najma tie steniatka.... 🙂

nastasia
8. jún 2009

tak my mame jazvecika Artura 🙂 to meno mu sedi uplne super 🙂 a paci sa mi este meno Fido

nippa
9. jún 2009

kuko 😵

penny13
10. jún 2009

Nastasia, naozaj nádherné meno. A aj pre chlapca 🙂

alami
10. jún 2009

Bony 😉 ak to tu ešte nebolo

skalnicka
10. jún 2009

mz sme mali trpaslicieho pinca Alana, kokra Gordona a vlciaka Nixona 😀