icon

Mgr. Slavena Korkošová - Medi-kork s.r.o

angel78
11. apr 2025

Ahojte, vytvaram túto diskusiu, kde chcem požiadať ľudí ktorý boli pani Slavenou Korkošovou okradnuti o peniaze aby sa mi ozvali. Podávam trestné oznámenie a viem, že bolo viac ľudí, od ktorých si peniaze pozič̣sla a nevrátila.
Môžete mi pisat do správy, skontaktujem sa s vami. Ďakujem

Strana
z2
krasneleto
11. apr 2025

@angel78 cooooo?
prave som odpadla... myslela som ze ide o diskusiu, kde prispejem , ako skvelu recenziu o tejto doktorke... z tohto som padla na rit

angel78
autor
11. apr 2025

@krasneleto žiaľ áno, čo sa týka.prace neviem povedať kriveho slova, vždy pomohla na vybornu. Ale žiaľ toto uz je pre mna za ciarou. Najprv som myslela,.že to len ja som tak naletela ale vraj je viac ľudí, jedna diskusia sa tu o tom už spustila ale kým som sa vedela nakontaktovat na tých ľudí do druhého dňa bola diskusia zmazana

vanilkovazmrzka
11. apr 2025

@krasneleto len informacne - co je to za doktorku ked ma len mgr titul?

krasneleto
11. apr 2025

@angel78 a to si pytala od pacientov peniaze?

angel78
autor
11. apr 2025

@vanilkovazmrzka nie je doktorka, fyzioterapeut

angel78
autor
11. apr 2025

@krasneleto pozicala, a nevratila

krasneleto
11. apr 2025

@angel78 a dovod pozicania?

angel78
autor
11. apr 2025

@krasneleto nie je to jedno? To by som tu nechcela riešiť. Pozicala.. aj zmluva sa podpisala konkrétne u mňa a aj tak nevratila

krasneleto
11. apr 2025

@angel78 tak je tu k tomu diskusia, myslela som , ze povies viac... uprimne som sokovana.. a mrzi ma, ze mas takuto skusenost... verim, ze sa k svojim peniazom dostanes

angel78
autor
11. apr 2025

@krasneleto vies dala veľa dôvodov bola vraj v zlej situacii atď.. chceli sme pomôcť, bolo nám ľúto a ozaj ma ani vo sne nenapadlo, že to takto dopadneme. Este nas dlho klamala a zavadzala a potom uz prestala komunikovat a zatajuje sa. Nechcela som tu moc diskutovali o dovodoch pozicky skôr sa spojit s ludmi aby keď sa poda trestne oznamenie spomenula sa tam viacero, lebo viem ze sú.

krasneleto
11. apr 2025

@angel78 drzim palce

angel78
autor
12. apr 2025

Áno je to Rehab Medical Nova Dedinka

bently
28. apr 2025

aj ja som bol podvedený, odo mňa si tiež požičala peniaze a nevrátila, ako by sa po nej zľahla zem, keĎ som pýtal peniaze späť tak povedal, že ona s tým už nechce nič mať

angel78
autor
3. máj 2025
@bently

aj ja som bol podvedený, odo mňa si tiež požičala peniaze a nevrátila, ako by sa po nej zľahla zem, keĎ som pýtal peniaze späť tak povedal, že ona s tým už nechce nič mať

@bently ak chcete môžete sa pridať ku mne dajte vedieť. Podávame trestne oznámenie.

karoldhk
5. máj 2025

Áno. Je to podvodníčka. Má na krku exekúcie, klame ľudí o svojom vzdelaní, nie je žiadna doktorka. Nemala by vôbec pichať nejaké injekcie a obstreky! Oklamala už veľa ľudí o veľa peňazí. Teraz praktizuje svoju podvodnú prax v Bernolákove na Šípkovej 3/A. Trestných oznámení už bolo podaných... Polícia nekoná!

bently
7. máj 2025

Polícia všetko zamieta každé trestné oznámenie aj prokuratúra vraj to nie je trestný čin keď okráda ľudí

angel78
autor
7. máj 2025
@bently

Polícia všetko zamieta každé trestné oznámenie aj prokuratúra vraj to nie je trestný čin keď okráda ľudí

@bently no tak uvidim co mi povedia. Napíšem potom. Ja mam aj zmluvu o pôžičke, takže dám na ňu exekúciu. Nechápem toto ako toto môžu prehliadať keď takto okráda ľudí. Alebo by sme sa mali spojiť a podať hromadne oznamenie.

nobodybratislava
8. máj 2025

@angel78 Dobrý deň! Mam osobné skúsenosti s dodyčnočnou a tiež ju riešim trestným oznámením. Momentálne ju stíhajú za marenie exekučného konania. Treba sa spojiť a podať hromadne trestne oznámenie, inak jednotlivcam to zametaju.

nobodybratislava
8. máj 2025
@krasneleto

@angel78 cooooo?
prave som odpadla... myslela som ze ide o diskusiu, kde prispejem , ako skvelu recenziu o tejto doktorke... z tohto som padla na rit

@krasneleto buďte rada , že od vás nepožicala, možno ešte k tomu nedospela ale skúsila by aj u vas ...

nobodybratislava
8. máj 2025
@angel78

Áno je to Rehab Medical Nova Dedinka

@angel78 už nie je v Novej dedinke...

nobodybratislava
9. máj 2025

@angel78 treba si urobiť skreeshot celej komunikácie lebo už raz nám zablokovali celú diskusiu ako náhle sa objavila ta podvodnička . Pevne verím, že spoločne ju donutime vyplatiť všetkých veriteľov.

angel78
autor
9. máj 2025
@nobodybratislava

@angel78 treba si urobiť skreeshot celej komunikácie lebo už raz nám zablokovali celú diskusiu ako náhle sa objavila ta podvodnička . Pevne verím, že spoločne ju donutime vyplatiť všetkých veriteľov.

@nobodybratislava áno preto som založila novú, lebo to cele vymazali

karoldhk
9. máj 2025
@angel78

@nobodybratislava áno preto som založila novú, lebo to cele vymazali

@angel78 Ako sa vieme spojiť?

bently
10. máj 2025

Už je Šípkova 3, v Bernolákove tam prijíma pacientov len ohlásených a ktorých pozná

meviem123
15. máj 2025

@angel78 aj my ju poznáme mame s ňou podobne skúsenosti teraz je ma kona v lehniciach. Hlavne ze dcére platí kona a drahé ustajnenie a nemá na splácanie dlhov.

angel78
autor
15. máj 2025
@nobodybratislava

@nobodybratislava prosím Vás 3 krat som vám poslala sukromnu správu a stále.mi piste že vám.neposielam kontakt! Pozrieť si sukromne správy a nájdete tam odomna všetky správy aj kontakt na mňa

angel78
autor
15. máj 2025
@meviem123

@angel78 aj my ju poznáme mame s ňou podobne skúsenosti teraz je ma kona v lehniciach. Hlavne ze dcére platí kona a drahé ustajnenie a nemá na splácanie dlhov.

@meviem123 robíme hromadne tresne oznámenie ak sa chcete pridať napíšte mi sukromnu správu, dakujem

angel78
autor
15. máj 2025
@karoldhk

@angel78 Ako sa vieme spojiť?

@karoldhk napíšte mi prosím.sukromnu správu, dalujem

anonym_7e72c9
28. aug 2025

Teraz robí v Šamoríne

angel78
autor
28. aug 2025
@anonym_7e72c9

Teraz robí v Šamoríne

@anonym_7e72c9 v Šamoríne? No vraj ju pre neplatenie vyhodili aj z Bernolákova. Ale už asi dlho nebude lebo bolo na ňu podané hromadne trestné oznámenie. A aj za ublíženie na zdraví.

Strana
z2