Mgr. Slavena Korkošová - Medi-kork s.r.o
Ahojte, vytvaram túto diskusiu, kde chcem požiadať ľudí ktorý boli pani Slavenou Korkošovou okradnuti o peniaze aby sa mi ozvali. Podávam trestné oznámenie a viem, že bolo viac ľudí, od ktorých si peniaze pozič̣sla a nevrátila.
Môžete mi pisat do správy, skontaktujem sa s vami. Ďakujem
@krasneleto žiaľ áno, čo sa týka.prace neviem povedať kriveho slova, vždy pomohla na vybornu. Ale žiaľ toto uz je pre mna za ciarou. Najprv som myslela,.že to len ja som tak naletela ale vraj je viac ľudí, jedna diskusia sa tu o tom už spustila ale kým som sa vedela nakontaktovat na tých ľudí do druhého dňa bola diskusia zmazana
@krasneleto len informacne - co je to za doktorku ked ma len mgr titul?
@angel78 a to si pytala od pacientov peniaze?
@vanilkovazmrzka nie je doktorka, fyzioterapeut
@krasneleto pozicala, a nevratila
@angel78 a dovod pozicania?
@krasneleto nie je to jedno? To by som tu nechcela riešiť. Pozicala.. aj zmluva sa podpisala konkrétne u mňa a aj tak nevratila
@angel78 tak je tu k tomu diskusia, myslela som , ze povies viac... uprimne som sokovana.. a mrzi ma, ze mas takuto skusenost... verim, ze sa k svojim peniazom dostanes
@krasneleto vies dala veľa dôvodov bola vraj v zlej situacii atď.. chceli sme pomôcť, bolo nám ľúto a ozaj ma ani vo sne nenapadlo, že to takto dopadneme. Este nas dlho klamala a zavadzala a potom uz prestala komunikovat a zatajuje sa. Nechcela som tu moc diskutovali o dovodoch pozicky skôr sa spojit s ludmi aby keď sa poda trestne oznamenie spomenula sa tam viacero, lebo viem ze sú.
@angel78 drzim palce
Áno je to Rehab Medical Nova Dedinka
aj ja som bol podvedený, odo mňa si tiež požičala peniaze a nevrátila, ako by sa po nej zľahla zem, keĎ som pýtal peniaze späť tak povedal, že ona s tým už nechce nič mať
Áno. Je to podvodníčka. Má na krku exekúcie, klame ľudí o svojom vzdelaní, nie je žiadna doktorka. Nemala by vôbec pichať nejaké injekcie a obstreky! Oklamala už veľa ľudí o veľa peňazí. Teraz praktizuje svoju podvodnú prax v Bernolákove na Šípkovej 3/A. Trestných oznámení už bolo podaných... Polícia nekoná!
Polícia všetko zamieta každé trestné oznámenie aj prokuratúra vraj to nie je trestný čin keď okráda ľudí
Polícia všetko zamieta každé trestné oznámenie aj prokuratúra vraj to nie je trestný čin keď okráda ľudí
@bently no tak uvidim co mi povedia. Napíšem potom. Ja mam aj zmluvu o pôžičke, takže dám na ňu exekúciu. Nechápem toto ako toto môžu prehliadať keď takto okráda ľudí. Alebo by sme sa mali spojiť a podať hromadne oznamenie.
@angel78 Dobrý deň! Mam osobné skúsenosti s dodyčnočnou a tiež ju riešim trestným oznámením. Momentálne ju stíhajú za marenie exekučného konania. Treba sa spojiť a podať hromadne trestne oznámenie, inak jednotlivcam to zametaju.
@angel78 cooooo?
prave som odpadla... myslela som ze ide o diskusiu, kde prispejem , ako skvelu recenziu o tejto doktorke... z tohto som padla na rit
@krasneleto buďte rada , že od vás nepožicala, možno ešte k tomu nedospela ale skúsila by aj u vas ...
Áno je to Rehab Medical Nova Dedinka
@angel78 už nie je v Novej dedinke...
@angel78 treba si urobiť skreeshot celej komunikácie lebo už raz nám zablokovali celú diskusiu ako náhle sa objavila ta podvodnička . Pevne verím, že spoločne ju donutime vyplatiť všetkých veriteľov.
@angel78 treba si urobiť skreeshot celej komunikácie lebo už raz nám zablokovali celú diskusiu ako náhle sa objavila ta podvodnička . Pevne verím, že spoločne ju donutime vyplatiť všetkých veriteľov.
@nobodybratislava áno preto som založila novú, lebo to cele vymazali
@nobodybratislava áno preto som založila novú, lebo to cele vymazali
@angel78 Ako sa vieme spojiť?
Už je Šípkova 3, v Bernolákove tam prijíma pacientov len ohlásených a ktorých pozná
@nobodybratislava prosím Vás 3 krat som vám poslala sukromnu správu a stále.mi piste že vám.neposielam kontakt! Pozrieť si sukromne správy a nájdete tam odomna všetky správy aj kontakt na mňa
Teraz robí v Šamoríne
Teraz robí v Šamoríne
@anonym_7e72c9 v Šamoríne? No vraj ju pre neplatenie vyhodili aj z Bernolákova. Ale už asi dlho nebude lebo bolo na ňu podané hromadne trestné oznámenie. A aj za ublíženie na zdraví.

@angel78 cooooo?
prave som odpadla... myslela som ze ide o diskusiu, kde prispejem , ako skvelu recenziu o tejto doktorke... z tohto som padla na rit