Miriamka Paučulová. Pomôžte jej
Úplnou náhodou som niekde narazila na odkaz na jej internetovú adresu a dosť ma to chytilo- ide o malé dievčatko, ktoré trpí nevyliečiteľnou formou nervovosvalového ochorenia a jedinou nádejou pre ňu je liečba kmeňovými bunkami v Kyjeve, ktorá je strašne drahá. Preto jej rodičia založili bankový účet, na ktorý môžu dobrý ľudia prispieť ľubovoľnou sumou. Preto ak môžte, pomôžte. Ďakujem. http://www.miriamkapaučulova.estranky.sk/
ilijanka, aj ja som tu v nejakej téme spomenula Miriamku.
S Miriamkinou mamkou Mirkou, som bola v pôrodnici na izbe, "prenašali" sme babätka, nejak sa im nechcelo na tento svet. Narodila sa o 2 dni skôr ako môj drobec. Bola fakt krásne babätko po maminke, teraz je z nej krásne dievčatko 🙂 vtedy by snaď nikoho ani len vo sne nenapadlo, žeby sa jej mohlo niečo také prihodiť. Tešili sa z nej všetci... maminka, tatko, braček...
...chcela by som sa aj ja k tebe pripojiť a poprosiť dobrých ľudí, ak môžu, aby pomohli. Ďakujeme.
janetty, veď myslím, že od Teba som našla ten link na jej adresu 😉
🙂 tak vďaka, že si vytvorila túto tému 😉
snáď sa nájde veľa ľudí, ktorí prispejú a bude tak dosť penazí, na jej liečenie a verím, že aj uzdravenie!
Velmi rada by som malej Miriamke pomohla a prispela nejakou sumou, ale tak ako vacsina mamiciek na materskej peniazok nemam vela. Miriamka je zlate babatko. Zelam jej skore uzdravenie. Mozno by pomohlo modre z neba.
Drzim malickej palceky a aj jej rodinke, verim ze sa Miriamka uzdravi.
janetty, aj ja dúfam 😵
posúvam hore...
pomôžte, ako môžete... Ďakujem.
je mi to veľmi ľúto, ale tým jej nepomôžem, takže ja už som prispela pred chvíľou. Snáď sa tie peniaze vyzbierajú a jej tá liečba pomôže.
tynusqua, každý cent dobrý, keď dá každý niečo, aj to lepšie ako nič, aj ja som na materskej a dostávam len 150€, lebo vyššia materská s ama bohužiaľ netýka, malá má viac ako 2 roky ☹ , ale určite prispejem.
ahojte, ešte raz Miriamku posúvam hore, pomôžte, ak môžete 😔

Nejako som to zle skopírovala, tak uvediem originálnu adresu: www.miriamkapauculova.estranky.sk