icon

Miriamka Paučulová. Pomôžte jej

ilijanka
11. jan 2010

Úplnou náhodou som niekde narazila na odkaz na jej internetovú adresu a dosť ma to chytilo- ide o malé dievčatko, ktoré trpí nevyliečiteľnou formou nervovosvalového ochorenia a jedinou nádejou pre ňu je liečba kmeňovými bunkami v Kyjeve, ktorá je strašne drahá. Preto jej rodičia založili bankový účet, na ktorý môžu dobrý ľudia prispieť ľubovoľnou sumou. Preto ak môžte, pomôžte. Ďakujem. http://www.miriamkapaučulova.estranky.sk/

ilijanka
autor
11. jan 2010

Nejako som to zle skopírovala, tak uvediem originálnu adresu: www.miriamkapauculova.estranky.sk

janetty
11. jan 2010

ilijanka, aj ja som tu v nejakej téme spomenula Miriamku.
S Miriamkinou mamkou Mirkou, som bola v pôrodnici na izbe, "prenašali" sme babätka, nejak sa im nechcelo na tento svet. Narodila sa o 2 dni skôr ako môj drobec. Bola fakt krásne babätko po maminke, teraz je z nej krásne dievčatko 🙂 vtedy by snaď nikoho ani len vo sne nenapadlo, žeby sa jej mohlo niečo také prihodiť. Tešili sa z nej všetci... maminka, tatko, braček...
...chcela by som sa aj ja k tebe pripojiť a poprosiť dobrých ľudí, ak môžu, aby pomohli. Ďakujeme.

ilijanka
autor
11. jan 2010

janetty, veď myslím, že od Teba som našla ten link na jej adresu 😉

janetty
11. jan 2010

🙂 tak vďaka, že si vytvorila túto tému 😉
snáď sa nájde veľa ľudí, ktorí prispejú a bude tak dosť penazí, na jej liečenie a verím, že aj uzdravenie!

tynushqa
11. jan 2010

Velmi rada by som malej Miriamke pomohla a prispela nejakou sumou, ale tak ako vacsina mamiciek na materskej peniazok nemam vela. Miriamka je zlate babatko. Zelam jej skore uzdravenie. Mozno by pomohlo modre z neba.
Drzim malickej palceky a aj jej rodinke, verim ze sa Miriamka uzdravi.

ilijanka
autor
11. jan 2010

janetty, aj ja dúfam 😵

ilijanka
autor
12. jan 2010

posúvam hore...

ilijanka
autor
12. jan 2010

pomôžte, ako môžete... Ďakujem.

vanja
12. jan 2010

je mi to veľmi ľúto, ale tým jej nepomôžem, takže ja už som prispela pred chvíľou. Snáď sa tie peniaze vyzbierajú a jej tá liečba pomôže.

babula90
12. jan 2010

tynusqua, každý cent dobrý, keď dá každý niečo, aj to lepšie ako nič, aj ja som na materskej a dostávam len 150€, lebo vyššia materská s ama bohužiaľ netýka, malá má viac ako 2 roky ☹ , ale určite prispejem.

ilijanka
autor
17. jan 2010

ahojte, ešte raz Miriamku posúvam hore, pomôžte, ak môžete 😔