Misia Cyprus
Mozem sa opytat vie niekto kedy sa odchadza na Cyprus a ako to tam funguje s je kontakt s rodinou a ako casto chodi domov?
@lesankavh a ak sa môžem opýtať ste z MT alebo z iného mesta? .....budem tiež hľadať nejak ubytko ,tak poprípade ak náhodou niečo ,tak si môžme dať vedieť ..... A možno aj na letisku sa stretneme 😂😂😂 mňa spoznáte podľa kriku na naše deti 😂😂😂
@dudlinka191 nie my sme z okolia Košíc,a vy ste odkiaľ ?
@lesankavh my priamo z Martina
@dudlinka191 my sme boli ubytovaní v penzióne Čierna Pani v Martine od pondelka do stredy.
V stredu po raňajkách som šla s deťmi domov vlakom 😌muž je v ktorom meste na Cypre ?
@lesankavh juuuj nás tatino je vo Famaguste ,ide ťahať asi 24hod služby a služby v Kempe ....takže dovolenku,resp príchod za ním bude komplikovaný ,ale hádam to nejak zladíme ..... Ak nepôjdeme my tam na dlhšie tak budeme musieť nejak rozkuskovat aspoň každé dva mesiace ,nech máme nejaké ,,míľniky,, ....inak sa tu z deťmi zbláznim
@dudlinka191 tak náš je na Pyle tam robí kuchára 🌞ja sa snažím si spestrovať dni ako to len ide ,dnes príde najlepšia kamoška pôjdeme s deťmi na pizzu a drink 😉
Nechcem sedieť doma a premýšľať,radšej chcem byt aktívna aj čas rýchlejšie zbehne 😉

@dudlinka191 asi cez domácich budeme riešiť ubytko 🤔môj je tam kuchár,tak poobede môže byt s nami a doobeda si s deťmi spravíme svoj program ☺️chceme ísť na 2 mesiace keď majú deti prázdniny 😗len nech to rýchlo zbehne ☺️