Mixovanie farieb na vlasy

livi
16. sep 2013

ahojte, chcela by som poradiť a počuť ak máte skúsenosti s miešaním farieb na vlasy. viem, že naideálnejšie je nechať to na kaderníka, no samozrejme keďže sa mi nechce nechávať každý mesiac závratné sumy u kaderníčky, rada by som našla nejaký ideálny odtieň pre seba. momentálne mám loreal casting - čokoládovú, má pekný červený nádych, ktorý sa ale postupne vymyje. preto by som to skúsila zmiešať s nejakou mahagónovou, uvažovala som 565 alebo 550. len sa obávam, čo z toho vznikne. napíšte mi, ak máte skúsenosti s miešaním farieb vy. viem akurát, že treba miešať len jednu značku a podobné odtiene..

jajus28
16. sep 2013

Neboj sa experimentovat, ja si tiez davam cokoladovu, alebo take tmavsie odtiene a do nej vzdy dam trosku cervenej na svetle ma potom ta farba super odlesky. Teraz si objednavam s netu farby pre kadernicky,cez kamosku, jedna tuba je na dve farbenia, alebo na 4 dofarbovania, takze za 3,60 mam farby a farby, uz si vzdy dokupim za par centou len peroxid a je to.

livi
autor
16. sep 2013

aká je to stránka? môžu objednávať len kaderníčky alebo ktokoľvek??

sintra
16. sep 2013

mixovanie roznych odtienov farieb na domace farbenie ti nedoporucujem, viem, ze vela zien to praktizuje, ale z hladiska vysledku je to loteria. Mixovanie roznych odtienov profi farieb je ina vec, ale treba ovladat pomery + mnozstvo vyvijacej emulzie.

jajus28
16. sep 2013

@livi http://www.zu-na.eu/farbenie/farba-na-vlasy-kal...
Ona je tam len zaregistrovana tak ich ma lacnejsie, ale inak je len vystudovana kadernicka robi uuuplne nieco ine. Tak kukni ja som s nimi nadmieru spokojna.

thenun
27. mar 2014

@jajus28 ahoj... chcela by som sa spýtať, že keď si chcem objednať jednu z tých svetlo červených, z tvojho linku, čo ešte k tomu potrebujem? lebo je tam napísané len 100ml čo je na moje husté brčkavé vlasy málo (bežne používam palette a z tej mi to výjde LTT)... Takže neviem či je tá tuba na dve použitia, asi ako pre koho 😀
Potrebujem k tomu len klasický 3% peroxid z drogérky a s tým zamiešať? Nie že budem mať oranžové vlasy 😀

thenun
27. mar 2014

@jajus28 ešte som zabudla... treba vlasy dopredu vyperoxidovať keď chcem žiarivo červené, kedže teraz mám také.. hnedé v podstate (vyzmývaná červená), celkom tmavé to mám si myslím na to, aby hneď boli také krásne červené

jajus28
27. mar 2014

@thenun ahoj tak ta tuba je na dve pouzitia, ja mam dlhe vlasy a v pohode to mam na dva krat, hej peroxid obycajni z drogerky co sa kupuju k praskovemu meliru. Na tej skatulke od farby je to rozpisane podla toho o kolko odtienov chces stiahnut farbu taky si musis kupit silny peroxid, ja som vzdy davala az 9% mame na cervenu dokonca aj 12%, ked si kupis farbu precitaj si co budes mat na skatulke a podla toho kup peroxid v drogerke. Tazko mi je ti povedat ci pred tym stiahnut s peroxidom, ked som nevidela tvoju farbu vlasov a ani odtien farby aky chces.

dorota69
18. máj 2014

@jajus28 Rôzne profesionálne farby na vlasy si môžeš pozrieť aj na http://www.kadernickyservis.sk/profesionalne-fa... ,je to síce iba pre kaderníčky, ale ked do e-mailu alebo poznámky napíšeš, čo chceš, ihned posielajú, ja tam nakupujem bežne, hned na druhý deň to mám doma🙂
Výhoda tam je, že je tam online chat, a vedia všetko o farbení, tonovaní farieb,....