Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa
som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
ahojte ak chcete tak kuknite nove video Kevinka
https://www.youtube.com/watch?v=qStH3ue77pcnely ahoj
dik este mam mali sa trochu nudil
https://www.youtube.com/watch?v=4QkgaWiKYko
vy snad zachranujete situaciu v kazdej teme 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ale robite to spravne 😉 teraz zachranujem pre istotu ja 🙂
čavte,
krasuliak, malá je krásna 😀 😀 😀
kojzarik, zlatunký, ale to som už písala... 😉 😉 😉
nely to je super, apon chvílku pavza s platením, držím palce 🙂 🙂 🙂
ahojte kočky, tak aj ja sa k vám pridávam.. mám o 2 mesice 22rokov a snažíme sa s manželom o bábenko.. 😵
chceli sme síce ešte počkať, pokiaľ nenašetríme nejaké peniažky a aj kôli dovči, ale takto by sme sa ho nikdy nedočkali..to nikdy nebudeme mať toľko peňazí koľko by sme pre miminko chceli..a tak to už nechávame na osud.. 😉 🙂 🙂
ahoj holky..jsem to dneska nevydrzela a udelala testik,a nic...ovulku jsem mela nejspis kolem 194..(jetli jsem dobre poznala)...myslite ze se muzou ete dve ukazat??ikdyz sama vim ze uz se neukazou-o by jsme nebyli my kdyby neco slo tak hladce
carculka ak si ovu mala 19.4 tak si len 7dpo a to ti test ani nezachyti aj ked si tehu..pockaj minimalne do 12dpo cize este 5dni potom sa ti uz moze objavit tienik
ahoj nikiarudi, ja budem mat o necely mesiac, nie som sice vydata, ale tiez snazime
presne, som podobmeho nazoru, pockala by som, ci pride ms
no ms mi skoncila pred 14dni,myslim ze ovulka byla kolem 19(podle hlenu-zatim nemerim teplotu),a nevim kdy presne mam mit ms,jelikoz je to prvni cyklus po vysazeni HA...doktorka reka ze muzem hned zkouset a nemusime cekat...
carcul...podla mna mozes este kluuuuudne snazilkovat minimalne tri, styri, mozno aj viac dni 😉

ok...idem cumiet na "je to na hovno" 😀