Mladé snažilky a maminky do 25 VII. Pridajte sa
som velmi rad ze ako prvy muz ( a asi aj posledny 😅 ) mozem otvorit dalsiu temu mladych snaziliek s trochu pozmenenym nazvom... v teme s cislom VII. Vam vsetkym zelam hlavne vela sexu cez ovulku ktory je tym spravnym krokom k pocatiu a narodeniu Vasho potomka 🙂
no a ako prve posielam
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
PS: A nezabudnite na jedno sikovne prislovie ... „Ktorá si ho nepostaví, tá si ho nezaslúži" 😀 😀 😀 😀
Vela stastia praje KRASULIAK 😎 😎 😎
ahojte..
ja som mala dnes behačky..a som dobitá ako pes..ešte si niečo dám na papu a som mŕtva 😅
ahoj mimus,
no aj ja som ako zbity pes ale uz som sa napapala tak mi je lepsie a urobila objednavku na Avon tak duplom 😀 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅 😅 😅
no caute nezbednice,
akosi tu treba pridavat do ohna lebo vyhasina 🙄 🙄 🙄 🙄
chcem sa s vami rozlucit na dva tyzdne kedze zajtra odlietame na dovcu smer Egypt a sme v prude balenia a upratovania 😎 😎 😎 😎 😎 😎 ,tak sa mi tu majte a piiiiste pa
cipsi prajeme krásnu dovolenku plnú zážitkov a samozrejme tešíme na foto.. 🙂
berni aj tvoje fotoooo cemeee 🙂
ahojte este som nakuk drahy siel do bankomatu tak mam minutky,no zaaaaavislaaaak co vam poviem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a dakujem za priania na peknu dovolenku urcite bude a fotecky tiez vam dam potom 😉 😉 😉 😉 😎 😎 😎 😎 😎 😎 😎
ahooj evit som rada,ze si sa ukazala a dakujem snad si to uzijeme a nebolo to prekrasne len na obrazkoch 😅 😅 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a vy uz pomaly prvy rocik,bude oslavaaaaa a ruka hore 😀 😀 😀 😀 😀 😵 😵 😵 😵 😵 😵
cipsi no teraz akosi nie je cas, bo som male nejake vybavovacky ohladom zivnosti a do toho si este s muzom obaja robime vodicak, no vesele to mame teraz
ste sikovni takze vodicak no uz aj ja by som mala na tom popracovat ale mam kedy??Nemam 😖 😖 😖 😖
jo joooj to bude adrenalin,moj drahy mal so mnou par pokusov este na aute mojej maminy na poli aj som sa pohla a aj otocila naspat ale na ceste si to nejako neviem predstavit ja take drevo,hlavna vec,ze moj ocino bol instruktor autoskoly a mojej maminy brat ma v NZ autoskolu uz dobrych 15 rokov a ja nemam vodicak 😲 😲 😲 😲 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😅 😅 😅 😅 😅
dobre zlaticka idem so sebou zacat nieco robit kdeze nam tu taxik bude vytrubovat,ze kde tolko trciiime 😅 😅 😅 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 paaaaaaaaaaaaaaaa 😎 😎 😎 😎 😎
ahojte 🙂
mimusiiiiiiiiiiiiiik 36 ???? 😲 ja odpadnem
ja som chora uz vyse tyzdna.... ☹ inak vsetko po starom a vy?
kukuk.. 😕
tak ako vravíš bernuš, že až odpadnúť treba 😅 tak ale nedá sa to zastaviť 🤐
a čo je s tebou, že stále si chorá? už vyžeň tú potvoru čo sa stále vráti 🙄 😀
Caute zienky tak ako? my uz sme v Irsku od piatku je tu zima a dazd a mala ma brutal sopliky. asi na nu dolahla klima z lietadla alebo co. Dufam ze ju to skoro prejde.
Mimus tebe sa to riadne krati teda...Cobydup.. 🙂
som chora ano som chora je to strasne, teraz sme sa vratili z kostola celu omsu som kychala smrkala... ja neviem ci to je alergia ci choroba... neviem ☹ uz ma to stve.... 😠 uz nech sa vyliecim poriadne a pridem na navstevu ok? teraz uz mam ako 🙂 ked ma pozves samozrejme :D
ahoj krasulik no tak ze ste naspat... ale aspon je pokope rodinka .... davno si sa neozvala ☹
mimus inak ta fotka je ako plamienok 🙂 nevidno ze si to ty ale ako keby plamienok 🙂
ahojte..
no bernus, chceš ma nasr.ť? som ti povedala, že môžeš kedykoľvek, len daj vedieť, či som doma, nie aby som bola u dr. abo niekde..no chápenzi nie? tak vieš ja stále foto tak že aj ma vidieť..aleeeee tak kus tajneee 😀
a možno by ti trebalo skočiť alergiologiu, možno by pomohli ak sa ti to tak vracia..či ne?
krasul..tak už si tam? no aspoň ste spolu a malá vidí aj tatu, no jasne, že aj ty 😀 a nech soplíky čím skôr prejdúú..jo ešte kus a moja bublina bude tu 😀
mim dam sa dokopy a pridem 🙂 na alergologiu ani k doktorke sa mi nechce.... sice teraz momentalne uvazujem nad laparoskopiou 😕
čo??? 😲 to fakt? joj moja tak držím palce, ak pôjdeš..idem si ľahnúť bo ma pichá v boku..
a ty už zajtra ideš makať?
mim tak nie si na skype.. ale si vsimni ze mam pri mene snz 😀 tak ze zacinam (e) 😀 😀 😀 😀 😀

no caute,
a to co na tretej strane 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 .Ja som prisla z prace iba teraz mali sme 2 hodiny nadcas a ja skoro ziadne jedlo v praci 🙄 🙄 🙄 🙄 ,no ale uz som domka a idem sa napapaaaat 😅 😅 😅 😅