icon

Močenie psa na posteľ

monikajargasova
17. júl 2023

Zdravím pred mesiacom sa ku mne nasťahovala priateľka a keď sme neni doma pes ocika posteľ predtým to nikdy neurobil budem vďačný za každú pomoc

vanilkovazmrzka
17. júl 2023

Odstahovat priatelku 🫣

Ale nie… asi citi jej pach a znaci si svoje teritorium. Bol zvyknuty spavat v tvojej posteli?

colsami
17. júl 2023

Zamedzit psovi pristup do spalne a do postele. Moze slobodne vyuzivat ostatne miestnosti. Nevidim na tom nic zle. 🙂

rebrambora
17. júl 2023

Vychovat ho.

syslik81
17. júl 2023

vykastrovat a trenovat ..

hladamematku
17. júl 2023

vyvencit?

monikajargasova
autor
Odpoveď bola odstránená
monikajargasova
autor
17. júl 2023

@syslik81 pes ma tri roky je vytrénovaný nikdy to neurobil až kým sa nenasťahovala priateľka

monikajargasova
autor
17. júl 2023

@vanilkovazmrzka áno stále spal pri mne

monikajargasova
autor
17. júl 2023

@rebrambora pes ma tri roky je vychovaný lepšie ako väčšina ľudí 😉

zmrzlinka2021
17. júl 2023

@monikajargasova správajú sa k ženám tu slušne a s úctou!

monikajargasova
autor
17. júl 2023

@zmrzlinka2021 keď nemá úctu ona prečo by som mal mať ja ??

zmrzlinka2021
17. júl 2023

@monikajargasova ty si muž a okrem toho zodpovedať za svoje reakcie, nie reakcie inych

monikajargasova
autor
17. júl 2023

@zmrzlinka2021 aha a žena sa nemusí zodpovedať za svoje reakcie ? 😂😂 akože riešim tu že mi pes ští na posteľ nie to ako sa mám správať k ženám s jedným chromozomom

vava_1994
17. júl 2023

Náš pes to robil tiež, treba ho dať vykastrovať ak neni ešte. A zatvarat dvere pred odchodom do izieb a na miesta kde by ste to mat pocikané nechceli 😅tóko krat co mi ako stena rozkúsal veci na posteli..🙄

monikajargasova
autor
17. júl 2023

@vava_1994 ďakujem ale mňa by zaujímala aj príčina jeho správania

vava_1994
17. júl 2023

@monikajargasova no faktorov moze byt mnoho, ale myslim si ze si to značkuje alebo ma strach že je tam sam

rebrambora
17. júl 2023

@monikajargasova chapem ako to myslis, ale keby bol vyvhovany, necikal by na postel 😉 Ono to nie je o tom, raz psika nieco naucit a je pokoj. Ucit a usmernovat ho treba cely zivot.
Ako uz mas hore spomenute, znackuje si teritorium. Budte konzistentny, lebo psik sa ma ocividne za vodcu 'svorky' a to teda nie je.

monikajargasova
autor
17. júl 2023

@rebrambora ale on nikdy v živote nič také neurobil skoro dva roky som býval sám a taktiež neboli žiadne problémy kým sa nepristahovala priateľka až vtedy to začalo

zuz987123
17. júl 2023

@monikajargasova naša fenka to robila z trucu... Bola naviazaná na manžela a keď sa niekde večer zdržal, tak toto párkrát spravila. A hneď sa mi išla schovať, čiže vedela ze urobila zle... Odkedy bol covid, sme všetci viac doma, tak už to nerieši

monikajargasova
autor
17. júl 2023

@zuz987123 lenže obaja chodíme do práce a keď je sám doma mám mokrý vankúš

zuz987123
17. júl 2023

@monikajargasova ťažko povedať. Možno sa hnevá že uz nebývate len vy dvaja spolu, môže značkovať kvôli tomu istému... Skús sa opýtať veterinára...

lilli68
18. júl 2023
simona92101
18. júl 2023

@monikajargasova ziarli,znackuje si uzemie.doteraz spals s tebou,spi aj teraz?

svokrinjazykmonika
18. júl 2023

@monikajargasova neporadím asi nijako ale keď sa mi narodilo bábätko, tak tiež mi 12 ročný pes začal cikať na posteľ. Dokonca rovno pred našimi očami. Nikdy predtým to neurobil, asi žiarlivosť, značkoval si. Oni sa inak s takými pocitmi nevedia vyrovnať. Ono to prešlo keď si zvykol. Doteraz nebol iný pach na posteli, iba ty a on a zrazu aj tvoja frajerka tam napáchla, tak si značkuje. Treba sa mu viac venovať aj keď ste spolu traja a zavrieť dvere na izbe keď tam nie si.

colsami
18. júl 2023

@monikajargasova ked je sam doma tak zavri dvere do spalne, alebo psika do inych miestnosti.
Zbytocne problemy s polemizovanim nad situaciou, ked existuje tak jednoduche riesenie.

lorin29
18. júl 2023

@monikajargasova žiarli na 99% a tympadom si značkuje územie

janulka1985
18. júl 2023

Dajte mu psiu plienku na noc a.hotovo..my tak robime ked nechavame psika sameho doma,lebo tiez.chodil cikat kade tade..zavrieme do izby detskej dame mu tam granule vodu a plienku a MAME.POKOJ