Mohol mi niekto učarovať?
Krásny večer babule! ❤️
Potrebovala by som vypočuť alebo rovno nafľaskať cez ústa keďže to čo napíšem úplne postráda logiku (prosím ani ju tam nehľadajte) dám to von prirodzene ako mi to príde na myseľ.
Takmer pred rokom som spoznala jedného chlapa. Bola som v porozchodovej fáze takže som si znova dovolila byť silnou ženou a nahodila sa. Dostali sme sa k sebe veľmi zaujímavým spôsobom. Reálne ma neoslovil aj keď sa usmieval ale nejakým spôsobom ma dohľadal na fb (úplne cudzí muž úplne cudziu ženu) netuším ako neodpovedal mi nepýtajte sa je to zvláštnosť sama.
Tak sme si písali aj sme sa dohodli na stretnutí. Zarazilo ma ako si pamätal každý detail zo mňa za tých pár sekúnd čo sme sa v reále videli keď sa na mňa tak usmieval. Farbu vlasov každý kúsok oblečenia kde som stála a podobne. 🤷♀️
Stretli sme sa prvýkrát plánovane a bolo nám síce krátko ale fajn. Chémia z mojej stany neprebehla ani tentokrát ani nikdy potom. Bohužiaľ iba sa mi páčil ako muž ale ma nevzrušoval.
Tu som si začala všímať že mal dni keď sa o mňa zaujímal intenzívne a potom to vystriedali dni keď sa neozval a keď sa ozval rozprával len a len o sebe. Keď sme sa stretli ešte párkrát bolo to vždy o ňom. Čiže kamaráta som v ňom nemala. Chodievali sme aj k nemu na kávu keďže sa nemal ani k objatiu ani k bozku verila som že mi nič neurobí. Dobre sa s ním rozprávalo aj bola sranda akurát som sa mu nemohla vyrozprávať. Párkrát reálne neurobil nič.
No raz sa stalo a násilím sa ma zmocnil. Toto konkrétne rozoberať nejdem. Odpustila som mu aj keď ešte mám nejaké traumy ktoré si po ňom nesiem..
Problém spočíva inde. Nič som od neho nechcela stačilo mi kamarátstvo. To mi nedal. Vzťah som nechcela. Sex tobôž nie. Ale stále ma čosi k nemu tiahlo a paradoxne aj dodnes ťahá. Mať ho v živote. Aspoň porozprávať? Neviem. Keď sa to stalo bola som u kartarky a tá povedala že sme si splatili karmický dlh preto k nemu cítim nevysvetliteľné puto.
Prešlo dosť mesiacov od tej katastrofy párkrát sme sa stretli náhodne nemám aj napriek všetkému z neho strach ani pocit frustrácie či hnevu. Niekedy ho vidím len z diaľky keď on mňa nie. Neviem chcem nejaký kontakt s ním. Neviem prečo ma trápi že o ňom nič neviem. On si ani neuvedomil čo urobil. Zas na druhej strane je z tých čo opovrhuje ženami za to ako mu bolo ublížené od matky (alkoholička). Neviem ak sme nejakí karmickí dlžníci alebo čo ešte je niečo čo od neho očakávať? Lekciu som pochopila ale aj tak to ťahanie za ním je silnejšie než všetky argumenty prečo je vlastne nevhodný pre môj život a akú asi rolu by vedel zastúpiť. Nie city v tom nie sú. Neľúbim ho nepriťahuje ma.. Racionálne to vysvetliť neviem. Netuším co by musel urobiť aby uspokojil to volanie po ňom. Nenapadá ma nič.
Chcem z toho von. Otravuje mi to život. Reálne mu nepíšem ani nesledujem ho. Občas sa náhodne vidíme keďže pracuje neďaleko. Nie som posadnutá netrpím tým že ma nechce. Len niečo zaujímavé v ňom je čo proste uberá zo mňa. Skratka neviem to lepšie opísať neviem ani o čo ide.
On ťa znásilnil??? 😦
Resp.nevyspytatelny ...veď kľudne môže byť aj narcista najprv očarí, potom sa odmlčí...potom sa Ta zmocní ..
Prosím ťa, chod s tým k psychológovi a nie ku veštici
Dobrý večer! ❤️ Ďakujem, že ste sa so mnou podelili o svoj príbeh. Je mi ľúto, že ste museli prežiť takúto traumatickú skúsenosť. Rady ako sa vyrovnať z touto situáciou: Všimnite si, či cítite potrebu vyhýbať sa veciam vo svojom živote a skúste zostať zapojení do rutín ako práca a sociálny život .
Trávte čas s ostatnými, aby ste sa nestali stiahnutými, aj keď sa na to necítite .
Venujte sa koníčkom alebo iným záujmom .
Komunikujte svoje skúsenosti s rodinou alebo blízkymi priateľmi alebo v denníku alebo online denníku .
Je dôležité vedieť, že sa budete cítiť znova dobre a že máte silu urobiť svoju cestu uzdravenia účinnou . Ak máte pocit, že vaše reakcie na traumu pretrvávajú dlhšie a narušujú každodenný život, je dôležité vyhľadať odbornú pomoc .
Dúfam, že tieto informácie vám pomôžu. Ak máte ďalšie otázky alebo potrebujete ďalšiu pomoc, neváhajte sa ma opýtať.
Mne to tak trošku zaváňa Stockholm syndrómom.(väzba voči nemu, fascinácia jeho osobou) a manipulátorstvom. Ak by aj nie, v záujme svojho budúceho fungovania vo vzťahoch a odbúrania myšlienok na neho skús navštíviť psychológa. Možno si to tak neuvedomuješ, ale áno, dopustil sa na tebe neprístupného správania, zmocnil sa ťa! Prajem všetko dobré. Skús si prečítať články ktoré prikladám, možno sa v nich nájdeš...
https://eduworld.sk/cd/jana-antalova/1606/tyra-...
https://www.prohuman.sk/socialna-praca/psychick...
On ta znasilnil a teba to taha k nemu? To je psycho. Neverim na ziadne karmicke vztahy,vracanie si niecoho ani urieknutie. To su bludy. Ak ste si mali nieco dat,tak jedine to,ze sa mas poucit,ze takto sa k tebe muz nesmie spravat.
Tak a teraz zabudni na karmu a veci pkolo toho, dobre? Aj keby to karma bola - neznamena, ze sa nechas znasilnovat zaobchadzat so sebou ako s handrou.
Chod k psychologovi nech prides na to, preco ta taketo debilne zaobchadzanie pritahuje aby si nenazrafila na dalsieho blbca.
A vygoogli si formu terapiu s nazvom - Rodinne konstelacie.
.
Ja verim na karmicke spojenia a pod., ale toto nie je v poriadku. Urcite nie, ked ta znasilnil... Navyse ak ta to k nemu stale taha, tak asi ste si nic nesplatili... Skus sa spytat sama seba, co ta vlastne na nom priťahuje? Prip. Tiez odporucam rodinne konstalacie, alebo psychológa.
Nemyslim, ze ti ucaroval v pravom zmysle slova (cierna magia).
Ahoj, napisala si pomerne dlhy prispevok, ale jedno v tom chyba - rozum. Dievca, co to mas v hlave za myslienky, nema to hlavu ani patu, vidis zahadu v tom ako ta nasiel na fb, ako si zahadne pamatal tvoje oblecenie a miesto kde si stala a potom uveris kartarke a nejakemu karmickemu dlhu a nevidis, ze ta vyuzil?. A este napises, ze lekciu si pochopila... aku lekciu? Nevyrovnany chalan s traumou z detstva, zablokovany voci zenam, ani v dospelosti neriesil svoje zranenie. A baba, ktoru sice ako chalan nepritahuje, ale jeho zivotny pribeh je silny, udiera ti na city, ty si ta, co v tom chce hrat prapodivnu ulohu. Drz sa od neho co nadalej, je to poznaceny chlap, ktoremu pomoze psycholog a jeho vlastna praca na sebe samom.
Nic vas nespaja, hladas v tom hlbku, mozes sa hrat na samaritanku a prelomit jeho blok a zranenie, ale to sa nestane a ty stratis cas s niekym, kto za to ani o to nestoji.
Ty si nejaka ujeta alebo máš nejaké sado maso chúťky? Zrejme ti robí dobre keď ťa chlap znásilni... normálne to nie je
Ten chlap je manipulator/narcista. Presne to ako sa ti ozyval a zaroven neozyval, velmi dobre funguje ako manipulacia. Preto mas stale pocit, ze je medzi vami nejake tajomne puto, ale ver mi, nie je. Zazila som nieco podobne, teda myslim tu manipulaciu, takze tie pocity, ze ta to k nemu stale taha, uplne doverne poznam. A je to sakra tazke sa toho zbavit. Nekontaktujem sa s nim uz asi pol roka a stale mam v hlave pocit, ze sme k sebe nejako priputany. Hoci vazne nie sme, no ja som si toho vedoma a bojujem s tym, zatial co ty sa tym nechavas unasat a veris, ze to je osudove. Ale nie je.
Pre svoje vlastne dobro s nim prerus kontakt, lebo tato je manipulacia moze dopadnut este horsie, najma ak fakt veris, ze je to nieco osudove. Su to len pocity v tvojej hlave, ktore su vysledkom jeho manipulacie, nic ine. A toho sa treba zbavit, aby ta neznicili uplne.
toto nemozes mysliet vazne. Treba si podla mna uvedomit, co vsetko ti sposobil a ked to nevidis sama, tak treba aby ti to niekto povedal, ukazal, aby si pochopila. Vaz si samu seba prosim ta.
“Zarazilo ma, ako si pamätal každý detail zo mňa za tých pár sekúnd, čo sme sa v reále videli, keď sa na mňa tak usmieval. Farbu vlasov, každý kúsok oblečenia, kde som stála, a podobne. … Tu som si začala všímať, že mal dni, keď sa o mňa zaujímal intenzívne, a potom to vystriedali dni, keď sa neozval, a keď sa ozval, rozprával len a len o sebe. Keď sme sa stretli ešte párkrát, bolo to vždy o ňom. … Dobre sa s ním rozprávalo, aj bola sranda, akurát som sa mu nemohla vyrozprávať.”
Tu mas odpoved, preco si stale namotana.

Možno je nedostupný a to Ta láka ako sa zahrával, zahráva, ale z tvojich písmenok je divný a veľmi rýchlo by som sa z toho vyliečila a presmerovala myseľ inde.Kartarka používa tie všeobecné blaboly čo hovorí kazdemu