icon

Môj chlap má o 3 dni 40tku

smesmesmejko
25. dec 2017

Zienky,prosim pomozte 😊
Moj hlop ma o tri dni 40ku. Davnejsie som parkrat na nete zahliadla take "tabla-tabule" k narodeninam,kde z beznych dostupnych veci v obchode,ktore sa prilepia na tabulu a doplnia textom, vysklada blahozelanie k narodeninam 😊 a teraz neviem nic podobne najst... pre blizsie vysvetlenie,nalepim milu a k nej dopisem slovo cik a vznikne mi milacik....alebo viem,ze tvoje hodiny zivota robia uz 40 rokov a dolepim tic-tac.... zaver si pamatam napr. v style, aby tvoj zivot nikdy nebol v pr a dolepin deli.... nemate nahodo prosim nejake fotky svojich vytvorov,inspiraciu alebo radu,pod akym nazvom by to vedel najst ujo google,lebo mne sa nedari....???? Viem,ze je to na poslednu chvilu,ale so synom sme pred troma tyzdnami skoncili v nemocnici,kde usiel hrobarovi z lopaty a doriesovala som este rychlo vobec vianoce,tak az dnes vykladam nohy na gauc a rozmyslam co "zbijem" s deckami pre toho nasho tatka.... za akukolvek radu vsetkym dopredu veeeeelmi dakujem a este vsetkym dodatocne prajem krasne a prijemne sviatky a v novom roku,nech sa vam len v zdravi dari na kazdom kroku 😚

janinah
25. dec 2017

Myslím,že na takom darčeku sa narobíš a chlap to neocení😉

smesmesmejko
autor
25. dec 2017

@janinah juj,to iste nie,na dosku nalepit s tavnou pistolou par veci a dopisat text.... ,nase deti radi tvoria pre neho a nas tatik ma rad take darceky, aj hand-made tricka k narodeninam nosi s hrdostou 😊 a deti miluju,ked nieco robime spolu a priestor,kde si to da,ma tiez 😚 a origos,drahy darcek,s podtitulom,aj k narodeninam,dostal uz pod stromcek,tak chceme nieco "pamatne".... co ostane,s laskou od nas
😊

anency
25. dec 2017

Toto som robila ja pre priateľa

smesmesmejko
autor
25. dec 2017

@anency jej,srdecna vdaka,presne toto som myslela 😚

smesmesmejko
autor
25. dec 2017

@anency auuuuaaaaa,supeeeer,dakujeeeem pokladik 😚😚😚☺